TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #7320 Dátum: 12 júl 31, 07:11:19 » |
|
Eszembe jutott egy új "csata"
Jelenlegi Sakura vs part1-es Sakura, part1-es Sasuke és part1-es Naruto
feltételek: Sasuke, Naruto és Sakura azokkal a képességekkel rendelkeznek, amelyeknek a csengős teszten birtokában voltak. Naruto nem tudja a rasengant, de használhat klónokat. Sasuke-nak nincs pecsétje se chidori-ja, de a Katon technikája megvan. Sakura is mindent tud amit akkor mutatott. A jelenlegi Sakura szintén birtokában van minden képességének. És most jön az érdekes rész: Sakurának 2 csengője van, pont úgy, mint Kakashi-nak. Mit gondoltok meg tudják szerezni őket? Vagy pedig Sakura bedurvul és elveri az egész bandát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7321 Dátum: 12 júl 31, 10:33:04 » |
|
És most jön az érdekes rész: Sakurának 2 csengője van, pont úgy, mint Kakashi-nak. Mit gondoltok meg tudják szerezni őket? Ha jól tudom akkor kakashitól is majdnem megszerezték vagy lehet meg is szerezték sakurát pedig nem tartom jobbnak mint az akkori kakashit szóval véleményem szerint megbírnák szerezni csak max. másként harcolnának ellene mint kakashi ellen. Ráadásul 3an vannak ellene és ha nagyot akar ütni akkor oda gyűjti a chakráját, de ha bekerítik mondjuk klónokkal akkor se hinném, hogy mind a 3at egyszerre kibírná ütni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #7322 Dátum: 12 júl 31, 11:32:55 » |
|
Kezdjük ott hogy akkor kakashi hagyta magát mint állat. Ha komolyan veszi akkor narutóék az éltbe nem veszik el a csengőt. A jelenlegi sakura ha harcról van szó, szét verné őket. Jó kitérés, intelligenciája is magas, gyógyítás, és szuper erő. Már a csengőt se tudnák megszerezni tőle. Ez a sakura már más szint mint azok hárman együtt véve. Nagyon sokat felődött, narutót a kage bunshinjaival együtt játszadozva kicselezné, bolondot csinálna belőle. Ezenkívül a part1 legelején lévő sasuke se lenne számára kihivás, se a volt beli énje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7323 Dátum: 12 júl 31, 11:51:37 » |
|
Sakura helyben hagyná őket. Egyet a földbe csap, és az összes bunshin eltünt, maradt sima Naruto, Sakura, és Sasuke. Sima Sakurát egy ütésbe tellene elverni, sima Sasuke több gondot okozna, de ő sem több mint egy ütés, és Naruto-sem.
Akárhonnan nézzük: Sakura nyert..
Új harcok:
Régi Zabuza elleni Kakashi vs Mostani Sakura
Chiyo-baa-sama vs Sasori Az öregasszonynak 1 méreg ellenije van, akármi ellen )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #7324 Dátum: 12 júl 31, 12:10:37 » |
|
Sakura vs Sakura és a másik kettőItt nem feltétlenül arra gondoltam, hogy Sakura meg tudná-e verni őket, mert nyilvánvalóan igen, hanem arra, hogy ki tudnak-e találni valamilyen taktikát amivel megszerzik a csengőket. De belegondolva a jelenlegi Sakurának több esze van, mint a háromnak együttvéve Shippuu Sakura vs Part1 KakashiEpic Kakashi win. Sakura hiába erős és intelligens de Kakashival nagyon meggyűlne a baja. Gyorsaságban azt hiszem nincs olyan nagy különbség köztük ( Sakura 3, az akkori Kakashi 4 pontos) viszont ami Kakashi javára billenti a mérleget az a Sharingan. Ezekre még mindig várom a válaszokat Sakura vs Shikamaru Sakura vs Choji Terumi Mei és Gaara vs MS Sasuke Asuma és csapata vs Haku és Zabuza Asuma vs Part1 Kakashi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7325 Dátum: 12 júl 31, 12:16:54 » |
|
Asuma és csapata vs Haku és Zabuza
Háát.. Necces...
Zabuza elkapná Asumát, Hiába van Chakrapengéje. Zabuza ködbe burkolódzik, és levadássza. Utána jönnek a kölkök. Haku először Ino-t kiütné 10mp alatt, Mondjuk Zabuza meg még él. Akkor Shikamaru le fogja kicsit Zabuzát, addig Chouji elkapná, ha nem lenne ott Haku.... De mivel ottvan, azért a dagadtat Haku szétmarcangolná a tükrökben.Ino Chou kilőve, Asuma meghalt, és Shikamaru ellen még ott egy félholt Haku és egy elég jó Zabuza (Azért félholt, hogy ne legyenek annyira előnyben). De ha mind a kettő mér fél holt, akkor is elkapják Shikamarut. Haku megdobálja tűvel, vagy víz tűkkel, de ha meglátja a képességét, nem fogja felemelni a tükröket. Mivel akkor Egyet kell elkapnia, és az összeset lezárja az árnyék.
Szerintem Zabuzáék nyernének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7326 Dátum: 12 júl 31, 12:34:49 » |
|
Zabuza vs Shippuudenes Sakura?
Szerintem eléggé szoros harc lenne, de végén sakura nyerne. Azt is kinézem sakurából, hogy zabuza kardját nagy nehezen elbírja törni és akkor zabuzának már kard se marad. Zabuza ha bekap egy olyan hatalmas ütést vagy rúgást akkor szerintem egyértelműen onnan már nem kelne fel. Viszont zabuza tapasztaltabb szerintem attól függetlenül, hogy gyengébb sakuránál viszont sakura se hülye, ezért szoros csata lenne szerintem. Olyan 52-48-ra Sakurának adnám ezt a meccset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #7327 Dátum: 12 júl 31, 12:45:25 » |
|
Zabuza vs Shippuu SakuraHát nem is tudom Zabuza tapasztaltabb, ahogy Te is mondtad, de én Sakurát intelligensebbnek tartom. A karddal tényleg nem lenne gond mert azt Sakura el tudná törni de ahhoz el is kellene vennie Zabuza kezéből. És ha Zabuza elkezd hadonászni akkor nem lesz könnyű... A Kirigakure jutsu hatékony lenne, de Sakura összetörheti maga alatt a talajt így megtudva hol is rejtőzik Zabuza. Gyorsaságban nem lehet túl nagy különbség közöttük, hiszen Sakura ki tudta kerülni Sasori minden egyes bábját. ( segítség nélkül, hiszen akkor Chiyo nem irányította őt) Ha Zabuza elveszti a kardját kénytelen lesz taijutsuba bocsátkozni Sakurával ami ugye elég rossz lépés lenne a részéről. Sakura akár egyetlen jól irányzott csapással is be tudná fejezni a harcot. Én nem tudom eldönteni melyikük nyerne. rini67-nek adok igazat miszerint a Kagék 1vs1-ben nem tudnák elverni Itachit, így nézzünk néhány kettős csoportot: Onoki és Tsunade vs Itachi Onoki és Mei vs Itachi Onoki és Gaara vs Itachi A és Mei vs Itachi Gaara és Mei vs Itachi Gaara és Tsunade vs Itachi Gaara és A vs Itachi
Ha akarjátok Itachi lehet beteg vagy egészséges is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 14:12:07 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7328 Dátum: 12 júl 31, 17:30:44 » |
|
Zabuza vs. Shippu Sakura? Bitch please.. egy Zabuza és egy part1 Konohamaru megfelelőbb meccs szerintem. A kardforgató majdnem egy szinten volt a part1 Kakashival aki, mint ti is kijelentettétek, szétszívatná a pink hajú csajt.Ki tud szabadulni a vízgömbből Sakura? Nem. Érzékeli a chakrát? Nem. Lát a ködben? Nem. Van Kenpachi-féle 8. érzéke? Nem. Le lehet csapni a fejét egy böszme karddal? Igen. 90-10 Zabuzának? Igen.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #7329 Dátum: 12 júl 31, 18:04:24 » |
|
Onoki és Tsunade vs Itachi
A kezdő táv lényeges, de Tsunade ereje és a regenerációja kombinálva a tata súlymanipulációjával meg a Jinton fénykarddal komoly erőt képvisel. A Tsukoyomi nem túl hatékony a páros ellen, az Amaterasu már inkább, de Tsunade gyógyulása ill. gyógyítása miatt az sem egyszerű. Igazából csak a Susano'o és azon belül is a spéci Totsuka bicska jelent komoly veszélyt, az viszont nagyon. Úgy 80-20 a párosnak.
Onoki és Mei vs Itachi
Na ez már nem olyan baró felállás, Mei ködösítése azért sokat dob a hangulaton. Viszont lehet, hogy Itachi elég gyors ahhoz, hogy még a köd előtt elkapja őket, esetleg egy robbanó klónnal szétoszlatja a ködöt. A ködben viszont a Jinton fénykard nyerne. Úgy 50-50.
Onoki és Gaara vs Itachi
Szép meccs lenne, mivel Gaara homokja elég gyors az Amaterasu blokkolásához és elég erős a Susano'o ellen is. Másrészt ha nem tud pillanatok alatt sivatagot csinálni, Itachi elkapja őket, még a levegőben is. 40-60 Itachi javára.
A és Mei vs Itachi
Mivel a Raikage közelharcos, ezt megszívták még köddel is. Itachi nyer 90-10-re.
Gaara és Mei vs Itachi
Gaara tud REPÜLNIIII! Csak ez itt kevés. Lehetne zsír cuccokat kitalálni, mint pl. savas köddel töltött homokbombák, de nem hiszem, hogy elég gyorsak hozzá. 50-50 ez is.
Gaara és Tsunade vs Itachi
A regeneráció sokat dob rajtuk, tudnak távolról és közelről is nyomulni. De nem tudom, mennyire tudnának együtt dolgozni. 70-30.
Gaara és A vs Itachi
A kiesik egyből, marad Gaara. Egyedül nem hiszem, hogy sokat tehet Itachi ellen. 5-95.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7330 Dátum: 12 júl 31, 18:26:34 » |
|
A Tsukoyomi nem túl hatékony a páros ellen, az Amaterasu már inkább, de Tsunade gyógyulása ill. gyógyítása miatt az sem egyszerű. Igazából csak a Susano'o és azon belül is a spéci Totsuka bicska jelent komoly veszélyt, az viszont nagyon. Úgy 80-20 a párosnak. Tsukoyomi miért ne lenne hatásos? Ha tsunadet találja el kidől, ha oonokit szintén kidől (ha csak nem bele hal az öreg apó hisz a fiatal kakashi akivel sharingannal rendelkezett hetekig komába feküdt lehet, hogy oonoki aki van vagy 100éves és nincs sharinganja már belehalna tsukoyomiba ha mégse akkor nem lesz valami sok ereje oonokinak 72óra kínzás után ami valóságba 1másodperc. Tsunadeval szintén ez a helyzet. Amaterasu meg szintén hatásos oonokira attól mert tsunade gyógyul. Én szerintem itt itachi nyerne, de 1valami tuti, 20% eléggé kevés itachinak... Mei+Oonokinak többet adtál itachi ellen mint Gaara+Oonokinak pedig kb. mei a leggyengébb ráadásul gaaraval az öregapó jól összetudna dolgozni. Mei+Oonoki kikap itachi ellen Oonoki+Gaara szerintem bírna döntetlenezni nagyon nagy nehezen. Vicces, hogy Gaara+Meinek is több százalékot adtál mint Gaara+Oonokinak miközben oonoki sokkal tapasztaltabb és erősebb mint mei. Gaara+Mei szintén kikap szerintem döntetlenezésre nem hinném, hogy képesek itachi ellen. Gaara+Tsunade esélytelen, hogy 70%ot kapjanak itachi ellen főleg, hogy valamelyik nap A+Tsunade-t tárgyaltuk itt ki itachi ellen és többség itachinak adta a győzelmet. Gaara annyira nem jobb, hogy kb. 30-40%ot nyomjon. Itt szintén itachi nyer szerintem. Gaara+A vs Itachiba azért többet adnék kageknak, mint 5% én azért megérdemelt 35-40%ot adnék nekik. 40-nél többet nem, inkább 35.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #7331 Dátum: 12 júl 31, 18:46:09 » |
|
Mach5 rajtad kívül ki volt az a bizonyos többség aki Itachinak adta a győzelmet? ( azt hiszem csak IndianA, de ő is azt mondta, hogy szoros lenne a harc) Onoki és Tsunade vs ItachiÉn a párosnak itt szinte megadnám a 100 százalékot. Hogy miért? Ezért: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/15 Itachi ez ellen nem tud semmit tenni. És ne mondjátok, hogy a Yata tükör egy ilyen méretű Jinton ellen is hatásos. Tsunade és a genjutsu valamint a Tsunade és a Tsukuyomi dolgot már megmagyaráztam. Olvass vissza ha elfelejtetted. Narutoclone, a többivel is nagyjából egyetértek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 18:49:57 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #7332 Dátum: 12 júl 31, 18:57:28 » |
|
Igen azt írtam, hogy a beteget elvernék de az egészséges ellen kikapnának. De most én voltam a hibás, mert úgy akartam írni, hogy te voltál azon kevesek egyike aki az egészséges Itachi-t kihozta 3 Kage ellen győztesként. Még mindig várom a magyarázatot arra, hogy Tsunadét hogyan tudná elkapni egy genjutsu-val, Tsukuyomi-val. És arra is, hogy Itachi hogyan tudná kivédeni a Tsunade által felerősített Jinton-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7333 Dátum: 12 júl 31, 19:00:29 » |
|
De most én voltam a hibás, mert úgy akartam írni, hogy te voltál azon kevesek egyike aki az egészséges Itachi-t is kihozta 3 Kage ellen győztesként. á
Még mindig várom a magyarázatot arra, hogy Tsunadét hogyan tudná elkapni egy genjutsu-val, Tsukuyomi-val. És arra is, hogy Itachi hogyan tudná kivédeni a Tsunade által felerősített Jinton-t. Jaj igen ha már érzed a bukás szagát akkor változtatsz a véleményeden és három kagera tereled a témát:D Vagy azt bizonyítod be, hogy nem olvasod figyelmesen amit írok vagy pedig azt, hogy neki mentél a falnak és kell valami új szöveg, hogy kimagyarázd magad:D Amúgy én is várok sok magyarázatot tőled a felére nem kaptam meg azóta se a választ, szóval nem tartozom én se neked magyarázattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7334 Dátum: 12 júl 31, 19:01:57 » |
|
Míg a jinton gyűlik 36féle képpen ölhetné meg a párost. Totsuka, amateratsu, tshukuyomi az öregre. Bármelyik kage A-t leszámítva belehalna egy fekete lángba, igen tsunade is. Akkor is ha gyógyul egy ideig, míg leég itachi elég ha csak szórakozik a varjakkal. Tsunade lassú közelharcos, nincs esélye megütni a tükröt, (de szerintem arra se hogy kárt okozzon benne)
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|