Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #135 Dátum: 07 nov 18, 00:07:58 » |
|
Hmmm, még találgatásnak is durva 1 picit mivel szó sem esik ilyesmiről +nem hiszem hogy csak úgy fel tud támasztani valakit na de ezt majd meglátjuk. Továbbra is maradok annál h az a maszk poénból olyan amilyen h a végén kiderüljön hogy Tobi pont nemaz akire mindenki számított^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #136 Dátum: 07 nov 18, 15:27:26 » |
|
Valaki jól látja a helyzetet, kivéve, hogy Zetsu-san nem hiszem, hogy kitörölte Obito emlékeit. Azt nem értem miért élesztette volna föl? Miért nem ette meg a maradékát, ahogy szokta?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 07 nov 18, 20:15:04 » |
|
lehet télleg obito az és azért ilyen hülye mert szétnyomta az agyát a kő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #138 Dátum: 07 nov 19, 19:09:46 » |
|
De miután a mangáben felfedte jelentőségét, már nem hülye.Sőt!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 07 nov 19, 21:08:57 » |
|
hmm akkor talán skizofrénia. xd na hogy irjak valami normálisat is: eddig nem nagyon voltam a tobito elmélet mellet. de hogy most végig gondoltam: mostmár énis amellett vagyok. csak miért lenne gonosz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #140 Dátum: 07 nov 19, 22:07:50 » |
|
Én is már arra hajlok, hogy erősen skizó a gyerekXD Mármint hogy az lehetséges, hogy Zetsu vhogy kimentette szegény gyereket a szikla alól (feltételezzük, h Obitonak rohadt nagy mázlija volt, és nem halt meg a törmelék alatt), egy 'kis' emlékezetkiesést szenvedett, így csatlakozott Zetsuhoz, aki a Tobi nevet adta neki, mivel a sajátjára nem emlékezett. Mikor Zetsu Akatsukis lett, Tobi elment máshová, ez most lényegtelen... Majd Tobi különleges képessége (feltételezem van neki, különben nem lehetne ő a főfőgonosz) által az Akatsuki vezérje lett, és tervez valamit... nah erre akárhogy gondolkodtam, nemigen tudtam értelmes magyarázatot kitalálni, az előbbi is csak egy teória volt, mondjuk lehet h hülyeség^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 07 nov 19, 22:10:01 » |
|
amugy meg most már tudjuk hogy pein az aka. vezére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #142 Dátum: 07 nov 19, 22:15:46 » |
|
Akkor mivel magyarázod, hogy Tobi-nak leste jómúltkor minden kívánságát? Jó kis vezér :-X Amúgy... a kérdés még mindig ott van, ha igaz is, amit írtok, hogy akkor mi a csudának nevezte magát Uchiha Madarának??? (nem... semmi Sasuke vagy Itachi madara, hanem Madara xP)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #143 Dátum: 07 nov 19, 22:18:41 » |
|
Szerintem, lehet, hogy Zetsu nem is tudja, hogy Tobi van a háttérben, akkor fölötte miért nem főnökösködik? Zetsuval Tobi még mindig játsza a hülyegyereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #144 Dátum: 07 nov 19, 22:19:03 » |
|
Oh tényleg, nah már tudom mit hagytam ki... köszi Arvael-sanom Nah szal fűzzük tovább az elméletet, miszerint Madarának lehetett vmi jutsuja, amivel a lelkét áthelyezte egy másik testbe, mint Oronak... Zetsu talán segített neki, így Obito kapott még egy lelket a sajátja mellé, amit egy darabig elnyomva tartott, majd mondjuk a Deidara felrobbanása (és az ezt kiváltó érzelmi sokk) előhozta belőle... hmm... lehet hogy ez már tényleg túl nagy hülyeség? :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 19, 22:19:46 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #145 Dátum: 07 nov 20, 01:29:09 » |
|
matten: talán azért, mert Zetsu épp diétázott . Moonie-chan: minden lehetséges, bár már nemtom követni a 2 hozzászólásodból, hogy most mi merre :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #146 Dátum: 07 nov 20, 02:00:29 » |
|
hmm... lehet hogy ez már tényleg túl nagy hülyeség? :-X[/s]
Hát... lehetséges Kicsit kezdünk szerteágazni és kezdenek háttérbe szorulni a tények.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #147 Dátum: 07 nov 20, 12:37:53 » |
|
Ugyan miért pont Zetsu? Lehet, hogy vele később találkozott. Meg, hogy élte volna túl, hogy több tonna szikla alatt fekszik. Leszögezem, nem hiszek a Tobito elméletben, de simán lehet Tensei jutsu amivel feléleszthették, akár Obitot, akár Madarát, és mivel az első két Hokage is gonosz lett, valami amulettől, ami a fejükbe van, így lehet, hogy ő (akárki is) szintén gonosz lett. És ez megmagyarázná, hogyan élte túl a robbanást, mert mikor a harmadik felrobbantotta az első két hokage lábát, a jutsutól visszanőttek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 07 nov 20, 12:40:17 » |
|
Akkor ha felélesztették Obito meg Madarát akkor lehet,hogy Obito meghallt a Dei robbanásában és utána Madara lett Tobi bár ez kicsit zavaros
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #149 Dátum: 07 nov 20, 12:56:29 » |
|
Nem hinném. Szerintem csak a robbanás után fedte föl magát, és végig így volt. Nem hiszem, hogy időközben gyártottak egy új Tobit. :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|