MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8745 Dátum: 15 nov 14, 17:06:55 » |
|
Na jó, nem szólok be a Wing Tsun miatt  Lassan olyan leszel, mint Eminem a 8 mérföldben, előre elmondod az összes hibádat és nem tudnak beléd kötni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Foxxi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8746 Dátum: 15 nov 14, 17:11:02 » |
|
A fedhetetlen Micsudi!Amúgy én speciál várom az irományod! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8747 Dátum: 15 nov 14, 17:28:11 » |
|
Foxxi én azt várom mit lépsz Saphi ellen  mert eddig nagyon szétrugdosta a segged  ennyi,nem vagyok már a hívőd.Hamis próféta vagy aki égni fog.Visszatérek Stance-hez ha még nem utált meg : ((( (nem utált meg a pillanatnyi ingadozásom ellenére sem)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 14, 17:31:50 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8748 Dátum: 15 nov 14, 17:32:04 » |
|
Hajtasz egy cigit haver és megbocsájtok minden bűnödért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8749 Dátum: 15 nov 14, 19:55:48 » |
|
Mostanában rákaptam a cigire. De itt kibebaszott drága szóval inkább offolom mielőtt tényleg rászoknék. DE most jól esne.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8750 Dátum: 15 nov 14, 20:02:04 » |
|
Eddig nem bagóztál most már rá ne szokj. Drága, káros és ha elkapod a feelingjét a pokol vár rád. Örülök, hogy sikerült leszoknom nagyjából. Bagózni a legjobb dolog<3 Pia mellett még mindig rá-rá gyújtok:(
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8751 Dátum: 15 nov 14, 20:18:26 » |
|
Egy Whisky Szivar kombóért meg a fél életem odaadnám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #8752 Dátum: 15 nov 14, 20:20:19 » |
|
Edzésen meg majd fél perc után kiköpöd a tüdődet és jól elvernek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #8753 Dátum: 15 nov 14, 21:18:22 » |
|
A nyár végén egy kicsit én is rákaptam, mármint ilyen bulicigis néven. Aztán szeptemberbe párszor szívtam napközbe is, bár nem akartam rákapni, de tudjátok milyen ez. Aztán egy ivászaton amikor annyi vodkát megittam, hogy már eleve elég jót éreztem, valaki megkínált házi cigivel. Az nekem olyan szinten erős volt, hogy teljesen beszédültem tőle, a felét szívtam el és elnyomtam. És ha már egyszer olyan ittasan az ember beszédül, akkor annak elég könnyen az a vége, hogy az ember kihányja a belét. Ami be is következett. Ott azt mondtam, hogy viszont látásra cigizés, úgyhogy köszönöm szépen azóta nem szívtam és nem is akarok.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8754 Dátum: 15 nov 14, 21:30:14 » |
|
Én most Piros Winstoneból szívtam el pár szálat az se gyenge ahogy éreztem. Legalábbis a dupla pattintós malbihoz képest erős volt nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8755 Dátum: 15 nov 14, 21:59:15 » |
|
Én melóba szoktam, gyorsabban telik tőle az idő, gördülékenyebb a munka, jobban megy tőle. Meg amúgy is jó néha szünetelni, a cigi meg pont jó szertartás rá, feszültségoldó. Itthon annyira nem kívánom, edzésnapokon meg abszolút nem dohányzok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8756 Dátum: 15 nov 14, 22:04:26 » |
|
Sajnos én is visszaszoktam kocsmai dohányosra. Norvég-Magyar alatt legalább egy fél dobozt elszívtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8757 Dátum: 15 nov 14, 22:05:44 » |
|
Én holnap fogokxD Az tuti, ha nyerünk azért baszok be hanem akkor azért. Viszont ez még mindig jobb mint mindig bagózni, de annyi beszéltünk róla, hogy mindjárt rágyújtokxDD.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8759 Dátum: 15 nov 19, 15:13:35 » |
|
Na ez jó ötlet. De a dupla vagy tripla pótkocsis traktor még jobb ötlet lenne. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|