MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8415 Dátum: 15 szep 30, 18:08:53 » |
|
Ráadásul rendes toleráns és kedves fiú is vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8416 Dátum: 15 okt 01, 07:17:50 » |
|
Tény, de ezt inkább hátránynak érzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8417 Dátum: 15 okt 01, 13:55:33 » |
|
Ki kell gyúrni magad, scumbaggé válni és megverni pár nálad gyengébbet (Micsudi a kungfu miatt kilőve, szóval marad Capac ), akkor egyből jönnek a csajok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8418 Dátum: 15 okt 01, 16:06:33 » |
|
Felőlem. De van egy nagy probléma.Azt higy mikor Menjünk fészen kell megbeszélnünk,viszont Syzy addig nem jelöl vissza amíg nem ittunk.Én meg nem beszélek fészen olyan emberekkel akik nem az ismerőseim Megbeszélhetnénk hogy mikor iszunk,de akkor érvényesül az amit mondtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 01, 16:07:43 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8420 Dátum: 15 okt 02, 14:52:33 » |
|
Már nem izgat.Megaszontam neki hogy addig ne beszéljünk amíg vissza nen jelöl
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8421 Dátum: 15 okt 02, 19:35:35 » |
|
Vajon, ha bejelölnél Syzyt és előbb jelölne engem vissza ivás nélkül, akkor Capac ugye nem követne el harakirit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8422 Dátum: 15 okt 02, 19:44:46 » |
|
Amnesztia napot tartottam és visszajelöltem.
Téged hamarabb tény, bár már nem aktuális a problémafelvetés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 02, 19:45:22 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8423 Dátum: 15 okt 03, 09:16:49 » |
|
A harakiri nem az én stílusom.Addig baszom az emberek agyát amíg ki nem nyírnak.
-----> Az érzés amikor női vizilabda meccsen vagyok,de egyikkel sem tudnék mit kezdeni mert simán kiherélnének.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 03, 14:22:35 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8425 Dátum: 15 okt 04, 15:30:30 » |
|
Ez nem volt szép Bakker láttam a vonaton egy csajt aki full úgy néz ki mint Kate Mara.Annyira kawaii volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8427 Dátum: 15 okt 05, 12:51:52 » |
|
Ha lesz fiam,inkább megtanítom rendesen codozni,vagy dzsihád dzsippelni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 05, 12:52:40 írta Capac »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8428 Dátum: 15 okt 05, 13:16:58 » |
|
Aztán majd az én fiam fogja mindennap elvenni az uzsonnapénzét, mert csak kockulni tanítottad meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8429 Dátum: 15 okt 05, 13:20:13 » |
|
Uzsonna pénz? Hol élsz te? majd az anyja csinál neki szendót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|