Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6420 Dátum: 14 okt 08, 20:32:44 » |
|
Miért ilyenek is vannak a Deákon ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6421 Dátum: 14 okt 08, 20:42:31 » |
|
Ez csak illúzió Coelho. Addig tűnnek jófejnek, amíg nem beszélget velük az ember, aztán általában olyan borzasztó beképzeltek, hogy ők milyen szabadok, mert raszta a hajuk, de valami ostoba robotmunkát végeznek és nincs semmi perspektívájuk. A különleges személyiségük ( ami kimerül a raszta hajukban), pedig addig terjed, hogy másokat hibáztassanak a saját hülyeségükért. De közben hangoztatják, hogy spirituálisan milyen fejlettek. Értelmes témákról meg nem lehet velük beszélni. Biztos van kivétel, de én általában egy felfújt lufinak látom ezt és hazugság az az életérzés, amit ehhez kapcsolna az ember. Eddig csak ilyen raszta csajokkal találkoztam. Egósak voltak, buták és frusztráltak. De amint lesz kivétel szólok. Ezt magamra veszem:U de én akkor is jó csaj vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6422 Dátum: 14 okt 08, 20:49:32 » |
|
Miért ilyenek is vannak a Deákon ? Ozora Fesztről volt szó. Tuti ilyen a hangulat arrafelé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 08, 20:51:16 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6423 Dátum: 14 okt 08, 20:55:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6424 Dátum: 14 okt 08, 21:32:18 » |
|
Kifejezetten a raszta csajokra írtam Hiei. Te egy arc vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6428 Dátum: 14 okt 09, 21:44:33 » |
|
Ha már Oozorára akartok menni hallgassatok jó zenét. https://www.youtube.com/watch?v=DeFrX4z1au4Sokan átélik, amit itten eldalolnak nekünk. Egyébként minden fesztivál a kábszerről, szeszről, csajokról és a zenéről szól. Minden más csak arra van, hogy mikor kitomboltad magad nyugodtan flashelj valamire. Voltam 6 volt fesztiválon és nem volt olyan köztük, hogy ne találkoztam volna habzó szájú hiperspacessel. Ahogy csatakkéssz rastával is találkozol mindenhol. Én utóbbival mindennap találkoztam:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6432 Dátum: 14 okt 10, 19:59:53 » |
|
Nem, szerintem sem az! Én egy két ételt el tudok készíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6434 Dátum: 14 okt 11, 14:28:06 » |
|
Ne is mond, unokabátyám múltkor mindenáron vodka-narancsot akart inni, erre ki kértek neki két decit, de töményen oda tolja elém, gyerünk öcskös kemény legyél!!! Úgy, hogy már előtte is mindenféle szart meg kellet velük innom, de nem panaszkodom, másnap egy két gombócos fagyi, és senseiem szeretete rendbe rakott pár pillanat alatt!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 14:32:40 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|