Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 jan 06, 17:23:14 » |
|
tudom, de sajnos túl nagy volt! am nekem is tetszett, sőt, még Chakra-nak is tetszett! dehát, ne lassítsuk az oldalt! szerény véleményem a néniről: csodaszéééééééépppp!!! ilyenkor hiszek magamban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 06, 17:24:46 írta Gk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 jan 06, 17:26:37 » |
|
Hmm...Gk télleg jó kis avatar volt de sajna csak volt De majd máshol használod.Amugy meg szerintem is csodaszééép xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 jan 06, 18:00:34 » |
|
Gk elküldöd PÜ-ben? Én sajnos lecsúsztam róla de már nagyon kivi vok rá:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 jan 06, 18:22:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 jan 06, 18:26:46 » |
|
hm... ez tényleg jó le is mentem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 jan 19, 13:01:02 » |
|
héj! te ott a Csak csajokban! minden pasi helyes! vagy tud az lenni, ha akar! én ezt vallom! a bunkókkal nem kell szóbaállni, a foglaltak csak örülnek ha van egy másik kaland! A baj a helyes csajokkal: -foglaltak (az még nemis, de ha egy 2 méteres barátjuk van, akk annál inkább! ) -más baj nincs!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 jan 19, 13:13:56 » |
|
..hát azért én tudok mondani.. ;D ... ..mert vannak olyanok is aki nagyon kihasználják a helyzetüket.... ... pl:minden bulin átmegy rajta egy egy egész focicsapat... ..am még annyi h manapság divat h 10-15 évvel idősebb pasija van egy csajnak.. nah azt proobáld meg lepipálni..xD.... ( BMV..saját lakás... és már nyert ügyed van ellene xD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 jan 19, 13:16:04 » |
|
nem kell BMW! szerelem kell és csá! ebből a sorból is kimaradt az idill! xD olyan csajt énis ismerek, akin focicsapatok mennek át...mindig olyan vidám... egyébként: focista vagyok Hé' én! itt! igazad van, azok akik helyesek és még nem foglaltak nagyon kevesen vannak! itt nem a helyesen van a hangsúly, hanem a foglaton!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 19, 13:18:04 írta Gk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 jan 19, 13:17:02 » |
|
Ero-sennin is megmondta. Az idősebb pasik, csak sármjuk miatt, meg a biztos megélhetés miatt választják, a nők. Meg álltalában, az "uriemberek" . Gk-nak igaza van. A Láv számit .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 jan 19, 13:19:02 » |
|
.. mondhattam volna példának aztis h osztály megy rajta át .... ...am én az olyan csajokra mondtam a BMV-s dolgot akik kihasználják a helyzetüket... mert nem hinném h minden ilyen kapcsolat a szerelmen alapszik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 jan 19, 13:25:13 » |
|
jah, Ada még suliba járok! naszóval... a helyes csajok és a helyes pasik párosítás lenne a legjobb... de kérdem én: a 14 életév még nem gyerekszerelem? sőt a 15 is meg a 16 meg a 17 meg a 18 is valamennyire! sőt én megpályázom még a 22 sem a színtiszta! szerintem 28 éves korodban keress és találj! akkor leszel boldog!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 jan 19, 13:32:49 » |
|
.. az igaz.. addigra már kiélted magad.. .. .. bár ha ilyen egszerű lenne akkor a tinik nagy része elég sok stressztől mentesülnének ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 jan 19, 13:34:26 » |
|
Brékó Brékó Postaszolgálat! Itt Vörös egyes beszél, vétel! én nem csak a pasikra gondoltam! vétel én a csajoknak is a 28-at ajánlom! Vége!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 jan 19, 13:38:17 » |
|
..hmm am ez elég vicces ha belegondolunk... .. mert nem nagyon szeretjük az olyan lányokat akik "focicsapat" feelingbe nyomják...de ha azt nézzük.. mire oda érsz h elkötelezed magad addigra teis sok lánynak segítetteél h olyan legyen ;D ... ..bár azért nem feltétlenül persze.. ...de ezek a mi fiatalok.... chö... ..xD... én mint nagy vén..xDDD ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 jan 19, 13:41:32 » |
|
Vétel! Postaszolgálatot hívja Veres Egyes! én a nagy szerelemről beszéltem! gyerekszerelem jöhet, csak azt mint tudjuk nem az igazi! Vége! a focicsapatos feelinges csajok a plázacicák-ugyebár!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|