jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2550 Dátum: 10 okt 21, 13:39:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 21, 13:58:46 írta jujguy »
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2551 Dátum: 10 okt 21, 13:42:39 » |
|
Ez itt off ás az emotikonok számát se ártana csökkenteni. Egy hszben két hiba mindjárt.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2552 Dátum: 10 okt 21, 14:09:51 » |
|
Ugyan, biztos valami jó férfias zenét akar, bőven elfér itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2553 Dátum: 10 okt 21, 15:31:54 » |
|
Three Days Greece, nagyon jó számaik vannak szerintem... Bár a Linkin Park se rossz ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2554 Dátum: 10 okt 21, 17:00:02 » |
|
Azt ismerem....Valami Disco,Thechno számot nemtudtok??? Nem az ilyen TUC-TUC-TUC-TUCCCCCCCC-BUM-BUM-ra gondolok hanem ami a We No Speak Americano-hoz hasonló
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2555 Dátum: 10 okt 21, 20:47:28 » |
|
Ne OFF-oljatok itt zenével... Na csaj topikban is a ital a téma... Mióta hívják Vadásznak a boroskólát? A csajok is tudnak inni... Azért durva... Nem azt mondom hogy a lányok nem bírják a piát, mert ivott már engem lány az asztal alá, de elég gyenge mennyiségekről van szó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2556 Dátum: 10 okt 21, 20:51:05 » |
|
Gabesz elég régóta... Nekem is fura volt pár évvel ezelött hogy így hívjákXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2557 Dátum: 10 okt 21, 21:06:18 » |
|
Felénk még senki nem hívja így... Na nem csoda, amilyen lemaradott a térség... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2558 Dátum: 10 okt 21, 22:32:02 » |
|
Az Én baráti körömben sem elterjedt a Vadász kifejezés. Mi csak VBKnak rövidítjük aztán jóság van .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2559 Dátum: 10 okt 21, 23:28:28 » |
|
a szomszéd topicból: Ezt most a nyári ivászatunkra érted vagy amiket korábban írtam? Általánosságban tényleg rosszak vagyunk, főleg matekórán.. Múlt órán rágóztunk és lufikat fújtunk amik hangosan csattantak el. Én próbáltam nagyokat csattintani és mire a tanár odanézett, úgy csináltunk, mintha semmit sem csináltunk volna. Kétszer ránk szólt, de nem hagytuk abba Harmadjára azt mondta, hogy tényleg fejezzük be, vagy dolgozatot írunk. Persze nem bírtam ki, hogy ne csettintsek egy utolsót Erre megfordult a tanár, a feje rákvörös lett, a szemei kigúvadtak [szó szerint!], a szája szinte habzott a dühtől és ordítva kérdezte, hogy ki durrantott, és ki nem ért a szóból. Persze én mint egy kisangyal, úgy ültem a helyemen utána nem hangosan, de röhögtünk, óra végén meg szakadtunk a röhögéstől én speciel ütném-verném az ilyen undorító álszent köcsögöket (sajnos a cenzúra eddig engedte )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2560 Dátum: 10 okt 22, 08:12:29 » |
|
Hát igen.. Vannak akiknek nem jut el a csöppnyi agyáig, hogy az iskolába tanulni járnak, és nem a tanárt kiidegelni, utána meg még ők panaszkodnak hogy a tanár útálja őket, és a szegény diák meg szidja a tanárt, mert nem tudja az anyagot, és teli 1-esekkel a napló... VBK.. Az én baráti köröm is így hívja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2561 Dátum: 10 okt 22, 08:33:25 » |
|
Felénk még senki nem hívja így... Na nem csoda, amilyen lemaradott a térség... xD
Nálunk se hívják így. xDD Ezek szerint Pécs is lemaradott térség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2562 Dátum: 10 okt 22, 14:20:17 » |
|
Még én sem hallottam tehát Bihar is kilőve ilyen téren. Van egy régi mondás:"Az igaz magyar ember a kávét tejjel,a bort kólával,a szerelmet házassággal nem rontja el."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2563 Dátum: 10 okt 22, 14:22:00 » |
|
És milyen igaz! Egyébként még életemben nem hallottam ezt a Vadász mendemondát xD csak simán vbk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2564 Dátum: 10 okt 22, 14:35:15 » |
|
Én is csak nyáron hallottam először vadásznak. Amúgy meg visszatérve az álszentségre: 9.-ig még nálunk sem nagyon akarta elismerni, ha valaki balhét csinált, de aztán rájöttünk, hogy csak az egész osztályt szívatja meg vele, így aki azután csinált valamit az fel is vállalta. Egyszer így úsztam meg 2 igazolatlan órát. Nem mentem be első 2 órára és a folyosón elkapott az ofő. - Miért nem jöttél első 2 órára? - Nem volt kedvem és inkább otthon aludtam. Értékelte az őszinteséget, simán leigazolta azt a két órát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|