mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2145 Dátum: 10 feb 15, 19:50:43 » |
|
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges az ha egy Pisztoly csőtorkolatából ki jövő láng csóvát közelről nézünk kaphatunk e részleges vakságot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2146 Dátum: 10 feb 15, 21:48:47 » |
|
Szerintem különösebben nem lehet gond belőle, ha megnézted a legutóbbi videót, amit küldtem, ott alig volt torkolattűz. Ez a azért van, mert éles lőszerrel lőttek, böszme nagy lángja csak a vaktöltényeknek van. Meg egyébként sincs ezeknek nagy fényereje, nem hegeszteni akarnak ezekkel, hanem lőni.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2147 Dátum: 10 feb 15, 22:02:06 » |
|
Bennem azért felmerült a kérdés: Ki akarja közelről nézni egy fegyver csövét csak úgy?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2148 Dátum: 10 feb 15, 22:18:29 » |
|
Hát ami azt illeti a csőből elég nagy sebességgel tódul ki a lőporfüst... Ha elég közel kuksizod a torkolattüzet, akkor esetleg a csőből kijutó nagy nyomású gáz tesz kárt a szemedben...^^' Am a torkolattűznek közelről sincs nagyobb fényereje, mint távolról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2149 Dátum: 10 feb 22, 18:01:01 » |
|
Mostanában azon gondolkoztam, hogy el kéne menni minden országba és inni a sörükből. Ezt tényleg faxás sör túra lenne. Ha nyerek egyszer a lottón megjátszom:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2150 Dátum: 10 feb 22, 18:03:23 » |
|
Hmmm ez egy jó ötlet. Báér én minden nemzeti italt is megkóstolnék.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2151 Dátum: 10 feb 22, 18:07:26 » |
|
Hiei már a második országban leállna a szived a sok piától xD A nemzeti italok nem rosszak. Nálunk a vodka az. Szinte tiszta szesz és 5 deci kiégeti a beledet xD Próbáljátok ki a csernobili sört Van benne olívabogyó is szemöldökkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2152 Dátum: 10 feb 22, 18:08:56 » |
|
... hát nagyon jó lehet:D. Oliva bogyó a sörbe? Citromos sör még oké de a többiXD. Áhhh egy próbát megérnexD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2153 Dátum: 10 feb 22, 18:11:35 » |
|
Citromos sör olyan mint a citromos fanta ha sör legyen sör izü. Am Ukrajnában annyival jobb mint náltok Magyarországon, h olcsóbb a benzin és fele olyan drága a pia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2154 Dátum: 10 feb 22, 18:20:37 » |
|
Ez nem is egy hülye ötlet, csak kisebb kaliberben kell elképzelni. Pl. egy Magyarországot bejáró pálinka túra. Ha össze jön egy kisebb csapat akkor meglehet oldani, csak kell valami vallási fanatikus, aki egyáltalán nem iszik, és tud vezetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2155 Dátum: 10 feb 22, 18:22:03 » |
|
jelen^^ mármint inni iszok, csak nem alkoholtXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2156 Dátum: 10 feb 22, 18:32:50 » |
|
Na, akkor ez a szerep már be is telt. Össze kéne hozni a tipikus amerikai filmekben szereplő fiatalokból álló csapatot. Aztán mehetnénk is bejárni az országot, és minden faluban, városban innánk a helyi jellegzetességekből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #2157 Dátum: 10 feb 22, 18:37:24 » |
|
Találtam valamit, ami bizony ebben a topicban fogja a lehető legjobban érezni magát. Az alábbi videó közben folyamatos vigyorgás garantált, de ez egyben meleg teszt is, mert ha nem vigyorogsz és számodra nem egyértelmű, hogy miért is jó ez a videó, akkor bizony rossz hírem van a számodra. >>Katt ide!<<Az gáz ha én csak azért mosolyogtam, mert olyan szerencsétlenül fogták azt a puskát xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2158 Dátum: 10 feb 22, 18:39:44 » |
|
Csak magamat tudom idézni: akkor bizony rossz hírem van a számodra.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
|
|