Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #960 Dátum: 08 aug 14, 17:06:05 » |
|
Az a poén az egészben, hogy ezt SZERINTEM MAJDNEM az összes pasi tudja, vagy legalább sejti... Aztán az hogy szarik rá magasról már megint más tészta... De abban is biztos vagyok (és itt most nem akarok senkit megsérteni) hogy sztem itt is vannak olyanok, akik tudják ezt, csak adni akarják a nagyarcot, hogy az ien érzelmi vack nem hajtja meg őket... Pedig sztem (és én ki is mondom) teljes mértékben így van... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #961 Dátum: 08 aug 14, 17:59:44 » |
|
Hát én nem, vagyok ilyen érzelmileg zéró az biztos és amit az előző oldalon írtam azt tapasztalaton alapszik és nem valami nagyzoló feltételezésen, habár tény és való, hogy kicsit viccesen fogalmaztam, de attól még így van, pláne ha a lány kisebbség komplexussal küzd. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 18:05:22 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #962 Dátum: 08 aug 14, 18:13:26 » |
|
Jó, én is elismerem, h a lányok között is vannak "furcsa" egyéniségek.... (látod mien szépen fogalmaztam) de ettől függetlenül teljesen egyet értek rondarral... bár egy dolgot kiemelnék, akitől nem akarok semmit, vagy csak barátságot, azért nem minden esetben fogk küzdeni, h "felébresszem a benne rejlő szépséget"... de ettől függetlenül, segítek neki amiben tudok... mert az meg nálam vhogy gy minimum szint... amelett meg ha vkitől akarsz vmit, akkor ki is nyomtathatod azt amit rondar mondott, aztán használhatod útmutatónak... mert igaz ... (mondjuk elképzelem ahogy átölel egy csaj és a háta mögött előkap vki egy kis lapot, amin rondar szövege van, és keresi az oda illő tettet xD) Szerk: Egyébként meg nem gondoltam senkire amikor az előző üzimat írtam, szal nem céloztam rád, ha ezt sejtette Csibe19...  úh bocsi ha így érezted
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 18:14:39 írta Rocky »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #963 Dátum: 08 aug 14, 18:30:15 » |
|
Na most mondok egy saját véleményt ha ki tudok találni mert most nem tudok hozzászólni a dologhoz úgyhogy bemásolom a bnőm véleményét a türelem igen,fontos,a jófejség is,de nem mindig az ajándék...ezt valahogy úgymond érezni kell,hogy mikor jön jól és mikor nem...ha valaki valakit nagyon szeret,akkor ismeri és tudja, mikor mire vágyik.ezzel nem azt akarom érzékeltetni,hogy ajándékokat kell venni folyton,hanem azt,hogy ritkán,esetleg néha.nem kell mindig tisztelni se a nőket,de néha kell...ezt is lehet érezni.a dicsérgetéssel és a szeretgetéssel is egyet értek,mert mondhatni,egy idő után bele lehet unni ebbe...mármint a lánynak,de még a fiúnak is.az uralkodással is tökéletesen egyet értek, mert nincs olyan,hogy uralom...a párkapcsolatba az a lényeg,hogy mind2 fél mondhatni egyenjogú.az erotikával is egyet értek.ehhez még tudom mondani,hogy az első szex az várhat vagy 3-4 hónapot is,mert addigra mind2 fél megismeri egymást.ha ez készülőben van,akkor a lány jobban szeretné,ha a srácnál történne meg az első...és akk is (a legtöbben) azt várják el,hogy legyen benne sok romantika és úgy térjenek át együtt a szexre Szerk: útmutatónak ezt nyomtasd ki xDDD hiszen ezt egy nő írta 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 18:33:08 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #964 Dátum: 08 aug 14, 18:36:24 » |
|
Hmmm... igaz lehet hogy ez a pontosítás pontosabb mint amit rondar mondott... (<-nah ezt értsétek meg) Egyébként az én bnőm is együtt ért itt mindennell  Tényleg nem gáz, h férfi topic, és csajoknak mutogatjuk, meg csajok is benéznek ide? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #965 Dátum: 08 aug 14, 18:42:58 » |
|
Mért te nem nézed a csak csajok Topicot? a legtutibb a fehérnemüs rész volt xD xDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 18:43:39 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #966 Dátum: 08 aug 14, 18:55:16 » |
|
Jó persze én sem azt mondom, hogy amit rondar vagy xenon barátnője(ki nem találnám ki az  ) írt az nem igaz, csak azt akartam mondani, hogy ez olyan dolog ami nem megy egyik percről a másikra.  Rocky: Nem vettem magamra amit írtál tudom, hogy csak általánosságban gondoltad, csak nem akartam, hogy abból amit először irtam úgy tűnjön, hogy egy érzéketlen f...fej vagyok. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 19:00:06 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #967 Dátum: 08 aug 14, 18:57:28 » |
|
Hogy őszinte legyek, én még nem néztem bele a csajos topicba... A körnxyezetemben is elég csaj van, szal az ien dolgok nálam teljesen átlagos, h kin mien tanga van, ki mit hogy szeret... kivel ki mit cysinált utoljára...  De ha azt mondod ez ien természetes akkor majd nekiállom látogatni azt is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #968 Dátum: 08 aug 14, 21:11:54 » |
|
Valóban, egy ilyen kapcsolat nem megy egyik pillanatróla másikra. Legalább egy évig ismergetni kell egymást hogy kiismerje egymást a két pár. Én mindig ott rontottam el hogy túl türelmetlen voltam és a lányokat elbűvöltem, magammal rántottam de ez inkább csak afféle fellángolás volt. Miután a lány visszatért a nyaralásból, mondta hogy szerinte ezt fejezzük be... mondhatni eléggé sírva fakadtam.  De ez már a sokadik eset volt és egy idő után úgy döntöttem hogy óvatosabb leszek a lányokkal szemben. Nekem már sokszor törték össze a szívem, úgyhogy talán bárkinél jobban tudom, milyenek a fellángolásból született kapcsolatok és milyen ha tartós udvarlás után sem szeretnek meg minket. Volt egy lány akinek öt évig udvaroltam... és még meg sem akart ölelni.  Ekkor hagytam ott, és még nekem magyarázott hogy mit képzelek magamról. Apropó bugyis téma: én bugyi fétisizta vagyok.  Akárhol kiszúrok egy lányon egy bugyit, valahogy a szemem automatikusan becélozza.  Valamennyire jómagam is perverz lennék, hisz eza nemünkkel együtt jár hogy érdekelnek az ilyesmik. Ezt el kell fogadni ^^.
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #969 Dátum: 08 aug 14, 21:14:23 » |
|
Rondar... A bugyis részben hasonlítunk ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #970 Dátum: 08 aug 14, 22:16:41 » |
|
A bugyis téren szerintem minden fiu ilyen  nekem is odatéved a szemem akaratlanul is ha kilátszik a lány nadrágjából vagy ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #971 Dátum: 08 aug 14, 22:20:47 » |
|
hát igen xD most modnanék valamit de nem mondom de olyan csábítónak hat xD na mind1 hát igen mindenkinek odatéved a szeme (most majdnem kezet mondtam xD) erre jó a byakugan xD nem is kell kilátszódjon semmi xD mert átlátod xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 22:21:25 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #972 Dátum: 08 aug 14, 22:33:01 » |
|
Te már csak tudod ero xenon XDD  azt hiszem túl jó a látásod ha még a lányok nadrágján is keresztül látsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #973 Dátum: 08 aug 14, 22:33:54 » |
|
Hihh... De néha vicces ha nem látszódik ki, mert majd 5 perc és rájössz h azért nem látszik ki, mert nincs minek kilátszódnia, ha nincs rajta 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #974 Dátum: 08 aug 14, 22:36:52 » |
|
Ero xenon? OMG xD mikor kaptam ezt a becenevet? xD jah am nem a nadrág át látáshoz kapcsolódik a dolog sokkal inkább a másik fehérnemühöz amit a nők hordanak  Rocky ha valamelyik láyn nem vesz fel semmit nos az igénytelen?  mert most ez valahogy hát nem tudom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 22:43:34 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
|