Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8835 Dátum: 15 dec 10, 13:50:11 » |
|
Végre elkezdtem edzeni meg cigit is letettem (csak a simát lel). Gyerekek ti is álljatok neki nyárra ki kell nézni valahogy. Az év legjobban kinéző nkwt fórumozója én leszek szóval húzzatok bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8836 Dátum: 15 dec 10, 13:53:38 » |
|
Elkezdek lottózni, ha nyerek a csajok szemében én fogok innen a legjobban kinézni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8837 Dátum: 15 dec 10, 14:42:40 » |
|
Én meg teszem, amit eddig és leszarom mit gondolnak a csajok. A munka úgyis engem igazol.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8838 Dátum: 15 dec 10, 15:11:53 » |
|
Én a jó közérzet miatt szeretem leginkább csinálni. Edzi az idegrendszert aztán kell má nagyon mert le vagyok jőve az életről. A másoknak való tetszés (főleg egy idő után) nagyon halvány, sokkal nagyobb öröm maga az edzés meg ez az életvitel mint ezek a felszínes dolgok. Azért ezeknek is örül az ember, de ez csak amolyan mellékhozam, ha megdicsérik, megnézik vagy ha van valakivel egy ujját se kell megmozdítania hogy a másik széttépje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8839 Dátum: 15 dec 11, 23:36:40 » |
|
12 órázás mellett lesz esélyem vajon edzeni is vagy olyan hulla leszek mint állat? Már az ördögnek is eladnám a lelkem egy rendes csinos lányért komolyan. Remélem Lucikám olvassa ezt és hozza a szerződést
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8840 Dátum: 15 dec 12, 09:55:39 » |
|
Egy nap 24 órából áll. A többit remélem kitudod számolni. Egyébként szánalmas ez a hiszti. Napi tetves harminc perc elég, hogy eljuss oda ahol én tartok kevesebb mint két év alatt. Mi az a harminc perc? Lószar, ha azt az energiát, amit az önsajnálatra és a hisztire fordítasz inkább magadra "költenéd" régen nem itt tartanál. Én is a nulláról építettem fel az egészet. Tudtam fekvőtámaszozni még is a falon kezdtem. Fogyni pedig megint egyszerű egyél naponta csak háromszor és garantálom az edzés mellett repülni fognak rólad a kilók. A vacsorát ne hagyd ki, mert szerintem egészségtelen. Jah és jó lenne, ha nem kezdenéd ezt újra két havonta, mert unalmas és szánalmas. Igen és azért, mert csinos nem biztos, hogy szeretni is fogsz valakit. A kedves és helyes használata jobb volna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 12, 09:57:04 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8841 Dátum: 15 dec 12, 12:54:26 » |
|
Én is amikor jó idő van biciklivel járok melózni, ami oda-vissza össz 25km, 12-14 órázok és előtte vagy utána még vidáman edzek egy fél órát. Eleget kell enni mennyiségben és minőségben mellette aztán nem lesz gond a fittséggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8842 Dátum: 15 dec 13, 20:31:53 » |
|
Kb 15 kilós ládákat pakolok 6x12-ben... Munkaidőn kívül nem vagyok hajlandó megfogni a pöcsömnél nehezebbet, kivéve, ha van benne alkohol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8843 Dátum: 15 dec 15, 21:19:07 » |
|
Gondoltátok volna hogy harcos őseim is voltak? 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #8844 Dátum: 15 dec 15, 22:40:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8847 Dátum: 15 dec 21, 19:57:39 » |
|
Ezen meglepődtem. A nőiesség nyomait vélem felfedezni rajta. Életembe először, mintha látnék rajta valami vonzót. Eddig undorodtam tőle. Mondjuk vicces, mert amíg néztem a sorozatot az egyik kedvencem volt:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #8849 Dátum: 15 dec 22, 09:37:09 » |
|
Aes ez már lerágott csont hogy Lagertha milyen kurva jó nő  de legalább igaz 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|