Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
 |
« Válasz #870 Dátum: 08 jún 26, 19:52:49 » |
|
Ciklon az nem lesz túl egyszerű mert nincs két egyforma lány.  ~A modern technikával mindent meglehet oldani: plasztikai műtét + egy olyan kütyü mint a sötét zsarukba hogy katt->fény->és bemeséled hogy az a csaj ő...  Ohh semmiség csak múltkor elvittük a csajokat a diszkóba kicsit ittak és utána olyan jól mozgott együtt a két csajszi hogy az egyik krapek megkérdezte tőlük hogy nem leszbik e esetleg, és azt a mozgást szavakkal nem nagyon lehet leírni  Az semmi, az én bnőm meg a csaja (bi amint már említettem  ) előttem csókolóznak is ha megkérem őket... XXXXDDDD...sőt amikor egyik nap megyek át hozzá, benyitok és az ágyba fekszenek betakarózva, de ruhába úgyhogy ki tudták magyarázni magukat... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 20:00:43 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #871 Dátum: 08 jún 26, 20:00:23 » |
|
akatsuki garra szerintem maradjunk a valóságnál keress inkább egy másik lányt és ciklonnak amúgy is van felesége
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #872 Dátum: 08 jún 26, 20:05:29 » |
|
...gondolom azthiszed hogy hazudok, de NEM!  de komolyan nem szal a csajom télleg bi mert a nagymuterja is mondja nekem hogy nem érti hogy mennyire jóba van az Eszter (a csajom) a Hajnival...mondom: el se hiszi hogy mennyire...  és amikor ezt kimondtam gyorsan leléptem mert nagymuter már egyből rosszra gondolt... ja és xenon kérdezd meg!!! .... hogy érdekel-e a "csak azt hiszem el ami természetes" véleményed!  i.e.: "Perverz Démon Isten"? ...pedig a perverzek ráharapnak és elhiszik az ilyen sztorikat, ha igaz, ha nem, ezesetben igen ... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 20:07:54 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #873 Dátum: 08 jún 26, 20:07:48 » |
|
nem kell begurulni akatsuki garra én csak azt mondtam hogy maradjunk a valóságnál és ha az ember csaja bi az többszörösen előnyös mert akk lehet hogy benne van az olyaban hogy egyszerre többen (remélem ezt még nem moderálják) ajaj
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #874 Dátum: 08 jún 26, 20:11:13 » |
|
Ennyi perverz állatot.. egyépként groupban az igazi sok csaj és én xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #875 Dátum: 08 jún 26, 20:14:15 » |
|
hát én nem állat hanem már isten vagyok a perverzségben és én elhiszem majd 150 év mulva akatsuki garra  az arcot meg ilyesmit még télleg de az agytörlőst mondjuk jó lenne kitörölnéd a memóriáját és bemesélnéd neki hogy nimfomániás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #876 Dátum: 08 jún 26, 20:16:33 » |
|
Ja az a jövő, addig marad a "serpenyő->bumm->emlékezetvesztés->az a csaj ő" verzió 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 27, 15:03:58 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #877 Dátum: 08 jún 26, 20:18:35 » |
|
xD serpenyő bumm lol te se vagy kispályás de szerintem ez törvényelen de akkor is jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #878 Dátum: 08 jún 27, 18:31:32 » |
|
EZ...ez Durva (nagy kezdőbetűvel),Agaara x'D Az a baj,hogy akinek teccem,az egy büdös ork,aki meg nekemteccik,annak énvagyok egy büdös ork x'D nemtudják,mi a jó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #879 Dátum: 08 jún 27, 18:35:12 » |
|
nemtudják,mi a jó  Pontosan, a barátnőm hanyagol a csajáért!!! Inkább vele van mint velem...  Tudtam hogy nem jó ha biszex csajod van! x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #880 Dátum: 08 jún 27, 18:37:14 » |
|
és a barátnője is biszex? Agarra. vagy az simán lesbie?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #881 Dátum: 08 jún 27, 18:39:39 » |
|
Az a csaj sztem leszbi...mondjuk én nem szoktam vele beszélni annyira... fura csaj... annyit tok hogy a kedvenc együttese a T.A.T.U. ...vajon miért? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #882 Dátum: 08 jún 27, 20:50:10 » |
|
Mert jó a zenéjük ...  Nálam meg olyan csajoknak tetszek akik valamiért nem tetszenek ( pedig nem büdös orkok ... ) , aki meg nekem tetszik az meg nem tudja , hogy kivel legyen (mert még tetszik valamennyi emberne aztán még "hezitál" ... ) ... Tököm ki van már vele , de mot más csaj meg nem tetszik 
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #883 Dátum: 08 jún 27, 20:59:10 » |
|
hát akkor pedálozz neki hajtsrá de csak finomann:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #884 Dátum: 08 jún 27, 21:13:13 » |
|
Most az se jön be iagzán ,mert minél inkább nyomulok annál bizonytalanabb ...  Ha túl sokat nyaggatom akkor sokáig nem is beszél velem ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 28, 00:31:13 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
|