Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #840 Dátum: 08 jún 15, 21:32:58 » |
|
Én ma vettem egy egész jó kis lime ízesítésű 6.9-es bor alapú koktélt mert megyünk kirándulni haverokkal,de jó lesz az még  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #841 Dátum: 08 jún 25, 23:43:49 » |
|
nekem van arátnőm szóval nem szoktam lesni más lányokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #842 Dátum: 08 jún 26, 08:25:24 » |
|
avenger az még nem bűn ha az ember kinyitva tartja a szemét nem? 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #843 Dátum: 08 jún 26, 14:06:09 » |
|
Egyetértek, mert attól, hogy valakinek van barátnője az nem azt jelenti, hogy meg is kell vakulnia. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 14:07:31 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #844 Dátum: 08 jún 26, 14:18:55 » |
|
Jaja, nem jáccunk Itachisat  Szerintem nem bűn ha bámulod, csak ne annyira feltűnően 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #845 Dátum: 08 jún 26, 14:25:34 » |
|
jah mert ha észreveszi rögtön jön a ő szebb nálam és a hasonló kérdések amiből nem lehet kimászni :Dvagy simán lelép vagy megsértődik vagy valami hasonló 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #846 Dátum: 08 jún 26, 15:10:05 » |
|
Ilyenkor(még mielőtt lelécelne) értésére kell adni, hogy a lány akit végigpásztáztál nagyon csini, de a nyomába se érthet és ennyi a történet. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 15:11:15 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
 |
« Válasz #847 Dátum: 08 jún 26, 15:14:22 » |
|
...Az én bnőm biszex úgyhogy vagy együtt bámuljuk a lányokat vagy én háborodok fel (xD) [igen, lehet megbotránkozni, de ha egyszer jó csaj  ] ~ ja és mellettem van egy csaja is, ehh... de engem nem zavar, had jáccanak, addig is elvan xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 15:17:09 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #848 Dátum: 08 jún 26, 15:19:54 » |
|
 Agaara,az a Hen-Tai kép naon durva x'D Amúgy tudjátok,hogy hányadik randin kell lefeküdni egy lánnyal? A harmadikon. És miért? Mert ha az elsőn,akkor egy ribinek fogjuk gondolni.. Ha meg a negyediken,akkor meg szendeszűznek xD és milyen igaz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #849 Dátum: 08 jún 26, 15:21:45 » |
|
...és ha a másodikon döngeted meg? akkor pedig szenderibinek? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #850 Dátum: 08 jún 26, 15:24:17 » |
|
Arról nemszól a fáma xD nekemis haverom mesélte,mint "vicc"..de van benne igazság 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #851 Dátum: 08 jún 26, 15:27:03 » |
|
LOL de jó aláírásképek!  Csak szólok teli van kiskorúakkal a fórum... Nehogy kárt tegyél a lelki fejlődésükben!  Tudok jobbat: Mindegyik randin!  Vag azon, ameiken sikerül....  De attól függ higy mennyire komolyak a szándékok... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #852 Dátum: 08 jún 26, 15:38:28 » |
|
...Én tudok mégjobbat, még randi se kell csak odamészhozzá letéped a ruháját és ott helyben, így kell ezt csinálni, nem kell húzni az időt... igaz, a vicc az nem ezt mondja: Egy giliszta mászik a földön...a madár az ágon ül és nézi, arra gondol, hogyha megeszem azt a gilisztát kövér leszek és alszok egy jót, a macska ül a háztetőn, nézi a madarat, arra gondol, hogyha megeszi a madár a gilisztát kövér lesz és én megeszem a madarat jóllakok és alszok egyet. A madár egyszercsak lerepül és bekapja a gilisztát, a macska felkapja a fejét, leugrik a tetőről és beleesik egy hordó vízbe, na és mi ebből a tanulság,... minél hosszabb az előjáték, annál nedvesebb lesz a cica! xD u.i.: Hát nemhiszem, hogy kárt tennének a kiskorúak lelki fejlődésében ezek a képek, még mindíg jobb mintha ezt raktam volna be: kép xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 16:01:47 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #853 Dátum: 08 jún 26, 16:00:21 » |
|
Ez a kép nagyon kemény, nem tudtam, hogy a szekrény ilyesmire is használható. XDD 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #854 Dátum: 08 jún 26, 17:38:48 » |
|
Hát én nem vagyok már annyira kiskorú szóval csak segítette a fejlődésem , a vissza fejlődésem ... Nekem annyira nem jönnek be az ilyen hentai képek inkább a jól megrajzolt jócsajos képek ... Vagy az élő jócsajos képek ... Amúgy meg meglehet nézni más cajokat is, de , ha tényleg nagyon tetszik a barátnőd akkor nm fognak érdekelni , legalábbis nálam ez volt ... De az a legsz*rabb mikor tetszel 1 csajnak meg ő is tetszik neked és hajtasz rá ő meg bizonytalakodik ... Na az olyantól meg lehet őrülni ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
|