Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 ápr 15, 18:07:28 » |
|
Na hát igen. Tipikus női lepanttintás. Én is többször tapasztaltam. Gabesz szerintem azért, hogy ne bántsanak meg minket. Bár ez sose fogjuk megtudni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 ápr 15, 18:10:43 » |
|
És a tudósok bezzeg a sorozatgyilkosok gondolatait kutatják... pedig az nem is olyan nagy dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 ápr 15, 18:15:01 » |
|
Hát valahogy én is jobban megértem egy sorozatgyilkos gondolatmenetét, mint a lányokét... De mért olyan bonyolult állat a nő? Vagy mi vagyunk túl egyszerűek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 ápr 15, 18:16:11 » |
|
Mi sem vagyunk egyszerűek, ezt csak ők akarják elhitetni velünk. De az az igazság, hogy ők a rettenetesen bonyolultak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 ápr 15, 18:18:05 » |
|
Hehe, ezért biztos megkapod magadét a csaj topic-ban. Hmm, miért? Sorozatgyilkos csak férfi lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 ápr 15, 18:19:55 » |
|
Most ki? Én? Gábor? Ciklon005? Asszem mától figyelni fogom a csajszi topicot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 ápr 15, 18:22:08 » |
|
Ördög most miért? Attól, hogy bonyolultnak tartom, még imádom őket. Nagyon is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 ápr 15, 18:22:26 » |
|
Gabor-sama: Na azért nem állat. Én tisztelem a nőket,tiszteletlenség a kivételnek,már bocs. Amúgy szerintem ők túl bonyolultak. Rólunk csak azthiszik,hogy sörfociszex,és ennyi a gondolkodás. A nőről nincsenek ilyen tévhitek. Amúgy én kifejezetten utálom a focit. A falunkban túlságosan divatsport lett. Nekem nem jön be,én deszkázom. Sört meg nem iszok Arra még ráérek,de akkor se akarok rászokni.Alkalmanként 1-2 pohár. Szex meg még főleg várhat X"D Legalább még 4-5 év
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 ápr 15, 18:27:08 » |
|
Mennyi idős is vagy? Nincs kitöltve az adatlapod... A csajokról is vannak ilyen tévhitek hidd el...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 ápr 15, 18:30:33 » |
|
Hülyén hangzik,12. Az én "tapasztalataim" mondtam el,sok helyen tévedek valószínüleg. Amúgy én csak ilyen globális tévedésnek a nőkről a plázát hallottam. De az se olyan nagy... Biztos hallottam még mást is,csak így a nap végére nem jut eszembe. Amúgy nyugodtan lehet oltani,hogy 12 éves létemre mit keresek a hangsúlyozom FÉRFI topikban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 ápr 15, 18:31:26 » |
|
Kicsit beleolvastam a lányok topicjába és ők is bonyolultnak látnak minket, akkor megnyugodtam. De amúgy tényleg vannak tévhitek a lányokról is. Pl, hogy csak vásárolni szeretnek. Ami egy nagy marhaság. Persze szeretnek vásárolni, na de nem állandóan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 ápr 15, 18:34:42 » |
|
Meg vannak olyan nők is,akik pölö imádják a focit...17 éves nővérem is.... Nekem attól függ,hova megyünk...ha konzol/fantasy/könyvesboltba,akkor énis imádok shoppingolni. De ha giccses ékszer vagy nőiruha boltba,na akkor kiakadok... (emléxem 9 éves voltam,anyám végigvitt Mohács létező összes ruhaboltján... a végén már majdnem sírtam,hogy mennyünk az alexandrába...hisz megígérte...végülis kikötöttem valahogy ott,sztem félúton elvesztettem a lélekjelenlétem X"D...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 ápr 15, 18:35:13 » |
|
Nem tom...nálunk több fiú szeret vásárolni mint lány...pedig kisebbségen vannak... bátyám is imád...én meg fél óra után elfáradok...de olyan szinten hogy a múltkor majdnem bealudtam b.nőm mellet a próbafülkébe...2 perc kellet volna hozzá
>>>Jelentsen már valaki a modinak...elnézetm a topicot...azt hittem dumába írok...magamat nem jelenthetem...pedig igen is van értelme...én fel akarom adni magam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 18:37:19 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 ápr 15, 18:36:22 » |
|
Morita? Itt? Most mivan? :'X Ezt hadüzenetnek vettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #419 Dátum: 08 ápr 15, 18:38:01 » |
|
Nana nem háborúzunk. Ha a modik úgy ítélik meg, akkor cselekednek, de ne legyünk önbíráskodóak. Elvégre nekünk férfiaknak meg kell védenünk a nőket. Ahogy a mondás is tartja: szeretkezz, ne háborúz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 15, 18:39:56 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|