Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1770 Dátum: 09 júl 01, 17:34:18 » |
|
Corsa B Swing-em van... Ez: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/73/71/57371_1243795065.jpgEgyébként nem lehet márkára behatárolni hogy meik jó meg rossz... Jó a francia autóknak elég sok a hibája... A volvót meg nem ismerem.. Szóval még nem vezettem, nem tapasztaltam, az meg hogy XY szerint faszajó kocsi, arra meg nem adok... Lehet jó kocsi, ha esetleg nem válik be... 300ezer kilóméter meg már minden kocsinak becsületére válik... Egyébként lehet alsó-középkategóriás a kocsi, ha olyan moci van benne... Ugyanazt a típust 4-5 fajta motorral adják... Csak B Corsából volt vagy 6 fajta választék... Nem mindegy hogy SZ, SE, XE a mocikód... Egyik felhúzott 16 szelepes, másik lebutított 8... Nos nyilvánvaló hogy a 1.4-es 60 lovas kivisz a világból, a 1.4 82 lovas meg kipurcan félévente egyszer... Váltókérdéshez meg annyit hogy igen jó váltói vannak... A BP-i közlekedéshez meg annyit hogy NO COMMENT... De nem csak pesten... Ha nagy forgalomban haladsz, és haladni is akarsz, akkor vakerolni kell a talicskával... Ezért is nem szeretem a forgalmat.. Vidéki gyerkőc vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1771 Dátum: 09 júl 01, 18:41:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1772 Dátum: 09 júl 01, 22:13:14 » |
|
A lányok azt nem értik hogyha felvesznek egy fürdőruhát és kimennek a strandra és ott van X darab srác, abból ha jól néz ki a lány akkor se fog tetszeni az összes srácnak mert mindenkinek más az ízlése. És a lány akárhogy néz ki biztos lesz legalább egy pasi aki ha meglátja az adott lányt akkor azt fogja mondani azta. és nekik azzal az egy aztával kellene törődniük nem a többi véleménnyel.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1773 Dátum: 09 júl 02, 16:45:19 » |
|
Én kicsikémmel, Dollyval, 2006 decembere óta járok. Ő egy egy 22 éves, szexi, sportos megjelenésű fekete....
... 1,6l-es Turbo Diesel VW Jetta, van benne kb 240000km és megy, mint gép (én is most műszakiztattam, a szerelőm szerint még 100000km-t minden különösebb gond nélkül el fog menni). Az első autóm, és annyira megkomáltam, hogy egyelőre nem is akarok mást, sőt folyamatosan azon agyalok, hogy miként lehetne igazán frankón felújíttatni.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1774 Dátum: 09 júl 02, 16:47:35 » |
|
Ezt lehet csak viccnek szánták, de néha úgy érzi az ember, hogy van benne igazság. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1775 Dátum: 09 júl 03, 17:53:41 » |
|
Nekem az első autóm egy kispolski volt, és nem igazán kíméltem... 3 évig hajtottam, és nem az én igényeimhez való volt.... Legalábbis nem bírta... Elköltözött az örök autópályákra! Az opelre már vigyázok..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1776 Dátum: 09 júl 06, 11:58:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1777 Dátum: 09 júl 06, 12:40:46 » |
|
... 1,6l-es Turbo Diesel VW Jetta, van benne kb 240000km
az kemény lehet!:D nekem még nincs kocsim...egyenlőre majd csak egy 125 cm 3 motort szeretnék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1778 Dátum: 09 júl 06, 14:23:49 » |
|
Nem jó a moci... Kocsiban megvéd úgy-ahogy a kaszni ha ziccer van, de mociról elszállsz... Télen, esőben meg nem is nagyon bírod használni, cuccolni rá nemigen bírsz... Szóval több a hátránya mint az előnye...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1779 Dátum: 09 júl 06, 16:23:11 » |
|
Hát igen...igazad van,de kocsihoz még kell várnom 5 évet... xD ha hamarabb lelehetne tenni a jogsit tuti arra gyűjtenék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1780 Dátum: 09 júl 06, 18:25:54 » |
|
Újabb születő tisztelőjét látom a Gépszellemnek. És ez kedvemre való! Azért adatott nekünk, a gázolaj és a benzin, hogy a távolságot sebességgel győzve le, jussunk az öröm és a géppel való boldog egyesülés állapotába!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1781 Dátum: 09 júl 06, 20:11:42 » |
|
Hát igen...igazad van,de kocsihoz még kell várnom 5 évet... xD ha hamarabb lelehetne tenni a jogsit tuti arra gyűjtenék... 5 évet? Akkor hogy szeretnéd letenni a 125-öst, ha ahhoz is 16 évesnek kell lenned?14 évesen lehet letenni a mopedet, (50ccm, kismotor) Hány éves vagy? 17 évesen mehetsz B-kategóriára!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1782 Dátum: 09 júl 06, 21:41:29 » |
|
hát igen azzal is még várni kell,de jövőre meglesz a moci aztán meg a jogsi... am augusztusban 15
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1783 Dátum: 09 júl 06, 22:23:13 » |
|
Hm... Te tudod... A ti pénzetek... De én azt mondom semmi értelme... Ha már motorra akarsz jogsit, akkor inkább tedd le 250 ccm-re, jobban jársz... Mopedre gondolom már megvan? Egyébként előbb legyen meg a jogsid, utána dobjatok ki pénzt a mocira... Hidd el jobban jársz.. Egyrészt nem kell fizetni addig se a motor után az adókat, másrészt ha véletlenül bukta van vizsgán, nincs a nyakadon egy motor, amivel csak buksz az eladáskor, megvételkor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|