adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #75 Dátum: 10 jún 06, 20:16:05 » |
|
Bocsi, hogy nem rappelek, de ez a téma, hogy került át ide? Ha azért, mert jó téma, akkor yeah-yeah.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #76 Dátum: 10 jún 06, 20:17:46 » |
|
Kegyes adminoknak hála át lett rakva hamarjába' így rímelhetünk szabadon csak ne kapjanak káromkodáson
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #77 Dátum: 10 jún 06, 20:19:45 » |
|
Jaja, azért az baj, hogy visszafogottan kell, jajj. De sebaj, modik arik, és nem ratyik. Még egyszer kösz, hogy ez a téma nem lett fölös.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #78 Dátum: 10 jún 06, 20:48:59 » |
|
Topic a rímeknek? jó ötlet vágod szavakkal váltsd meg az egész világot.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #79 Dátum: 10 jún 06, 21:16:35 » |
|
Igen-Igen jó ötlet, nagyon kedves gesztus mert a modi bácsik arik szeretjük mert cukik. Rimelni fogok mint állat, ha nem tetszik hát ne olvasd, de te bajod ha ilyenböl szemed ki marad, ne engem bánts miatta, ez a rimelés most ennyi lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #80 Dátum: 10 jún 06, 21:28:36 » |
|
Ebben a topicban mindenki szószóló. Eddig nem volt még ehhez hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #81 Dátum: 10 jún 06, 21:36:24 » |
|
Igen igen ritka az ilyen, Sokaknak tetszik ök nagyon sexy-k de akinek nem tetszik az az ö baja, menjen innen a maga útjára!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #82 Dátum: 10 jún 06, 21:55:15 » |
|
Régen én se vágtam a rímelést tán egyedül megvetést éreztem irányába de akadt nagy rímmester a családba' így én is hamar ráéreztem de a rappelést továbbra se szerettem de rájöttem hogy abban is van jó bár ami nekem kedvemre való az inkább a rock de abból is válogatok nem vagyok elfogult egy műfajjal sem mindenféle jóba örömömet lelem hallgatok én mindent mi tetszik ami mégse: lomtár fenekén fekszik
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #83 Dátum: 10 jún 06, 22:01:34 » |
|
Én is szeretek minden zenét, néhányat nem, azt is töröltem rég! És ha eléggé jól rimelek, talán a csajoknak megtetszek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #84 Dátum: 10 jún 06, 22:46:29 » |
|
Na ez olyan elavult inkább hívom anyut mondom neki nyomasson egy kakaót de csak vizet csapolt és ekkor kaptam fatal errort aztán mindenki leszólt de mikor mutter beszólt adtam neki egy lenort
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #85 Dátum: 10 jún 07, 15:01:21 » |
|
Nagy itt a forróság a suli mint a bíróság szenvedek egész nap ha a tanár nem is harap de kínozni tud rendesen ezért én most hevesen német tételt tanulok remélem ötöst kapok... mert ha hoppon maradok akkor jönnek a bajok de hiába a sok szenvedés ha az ötösöm kevés jöhet a sok felelés... de hagyjuk a sok borzalmat inkább élvezzük a nyarat néhány nap és itt a szünet és pihenhetünk eleget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #86 Dátum: 10 jún 08, 11:21:46 » |
|
Végre van egy ilyen topic s az ember agya meg nem kopik de eredetik legyünk, ne copy-k. Úgyis sok téma van ami még érdekes pl. az animék ami rég mindenki agyában ég s me' mozog izgibb mint egy falikép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #87 Dátum: 10 jún 08, 17:26:28 » |
|
Láthatatlanságba burkolóztam, Csak mert nem tudtam a kiutat. Nem tudtam, hogy kell népszerűnek lenni. Az utcán megnéztek mind, egytől-egyig. Az iskolában viszont nem látott senki. Láthatatlan voltam, nem foglalkoztak velem. Én csak egy senki voltam, s az is leszek. De egyszer majd kitörök, hisz híres akarok lenni! És akkor meglátjátok, sosem voltam egy senki.
(ez nem épp ide "született", hanem egy másik oldalra, de gondoltam ide is felrakom. :O)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #88 Dátum: 10 jún 08, 17:43:55 » |
|
Szép kis vers az egész, megfejteni a belsejét nem nehéz. végig olvasom és látom a széplelked és bele nézek de nem tudod mit lelek tőled is csak egy szót kérek várom még élek rossz útra addig nem térek és mindig csak érted élek félek hogy bármi bajod esik nembaj ha minden napom így telik mert itt a lényeg hangsúlya rajtad van és csak téged látlak minden álmomban jóó, minden álmomban x)
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #89 Dátum: 10 jún 08, 18:20:17 » |
|
Hahh, nem tudok verset írni, mert nem vagyok profi. De örülök, hogy tetszik, és, hogy könnyű megfejteni. Milyen szót vársz, remélsz? nem tudom miről beszélsz. :O Vagy csak hülye vagyok, de ezt tudok, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|