24 nov 16, 01:56:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431315 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Der Teufel
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #300 Dátum: 07 nov 22, 11:01:50 »

Jó neked. Nálunk csak tizedike után kezdődik az idény. :'(
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #301 Dátum: 07 nov 22, 14:54:35 »

Nálunk 17-e az első nap a vizsgaidőszakbanˇˇ" T_T

Mindenesetre drakula, hogy túlestél rajta, Adachi! ... Majd tartsd bennünk a lelket decemberben-januárban xD
Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #302 Dátum: 07 nov 22, 14:56:45 »

Ezt én nem értem! Nálunk a vizsgaidőszak DECEMBER 17-vel kezdődik.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #303 Dátum: 07 nov 22, 14:58:35 »

Igen, ezt mondtam, hogy 17-én kezdődik (kizárásos alapon csak december lehet Nyelvesít)
Ja... a tizedikét még értem (máshol nincs "regisztrációs hét", mint nálunk, Miku-chan), de Adachi nagyon korai vizsgáit én se értem... hacsak nem minden gyakorlat volt, amit felvett és az normálisan kezelik náluk, nem úgy, mint itten az ELTE-BTK japán tanszéki csoportján :-X
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #304 Dátum: 07 nov 22, 15:10:39 »

Rendesen nálunk is 17-én kezdődik, de van amiből már előbb le lehet vizsgázni. És mimvel van pár vizsgám kénytelen leszek legaláb egyből előbb levizsgázni.  Persze csak ha sikerül felvennem időpontot, mert általában öt-tíz perc alatt betelik :'(
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #305 Dátum: 07 nov 22, 15:17:37 »

Jujj, képzeld, Ördög ( Nyelvesít ) erről jut eszembe!
Nálunk már most hétfőtől lehet jelentkezni a vizsgákra. Emlékszem, tavaly ilyenkor már tudtam a táncrendemet február elejéig, leszámítva persze az esetlegesen becsúzó UV-kat :-X De most mindegy is.
A lényeg, hogy idén... még csak egyetlenegy vizsgához hirdettek meg időpontokat, a többihez még nem - és naná, hogy az is PPK-s, még véletlenül sem szakirányos! xD Hiába no, ez az Orientalisztika tanszék itt... szerintem át lehetne simán keresztelni "Pató Pál tanszék"-ké... mindig ezt csinálják. És amikor rákérdez az ember lánya, jobbára ezt a választ kapja: "Mit pattogsz/idegeskedsz már? Még sok idő van a vizsgaidőszakig!"
Ehhe :-X 3 hét? -.-
Szóval jelentkeztem egy időpontra abból, amiből lehet, nehogy már lemaradjak... de imádni fogom, ha megint egy napra összecsúszik kettő, hála a fantasztikus hozzáállásnak, ami itt nálunk van minden félév elején ill. végén ;D
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #306 Dátum: 07 nov 22, 15:21:04 »

Engem sose izgatott, h esetleg betelt az az időpont, amit kiszemeltem. Tanultam rá tovább nyugisan, előtte két nappal a negyede meggondolja magát és átteszi későbbre... Nincs ezzel baj, lehet számítani a diákokra!  Nevet Én azt szerettem mikor pótzh előtt egy-két nappal írták ki az eredményt, na az tényleg rendes volt...  ;D
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Miku-chan
Vendég
« Válasz #307 Dátum: 07 nov 22, 15:28:43 »

Nálunk úgy van, hogy meg kell szerezned a gyakjegyet, és ha az meg van, akkor mehetsz csak vizsgára. De még egy deka vizsgaidőpont sincs meghirdetve. Mondjuk, pont azért nem aggódom miatta, mert tom, hogy addig még úgyis írok vagy négy zh-t és egyenlőre pont elég azon agyalnom, hogy lesz meg a gyakjegy. Vizsga, Haha... hol van az még.
Naplózva
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #308 Dátum: 07 nov 22, 16:13:10 »

Elegem van! A mögöttem ülő hármas tanuló állandón bököd a dogák alatt, hogy mondjam emg ennek meg annak a megoldását, és amikor én megmondom, és ha esetleg én is rosszul tudtam, akkor kiakad, hogy miértnem a jót mondtam meg neki... :idegroncs:
Mégegyszer mnegbök és a tanárnak szólok! :idegroncs:
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #309 Dátum: 07 nov 22, 18:24:56 »

Arvael, Der Teufel, Miku, bocs h beleszólok, de Adachi nem egyetemi vizsgáról beszélt :-X remélem senkit nem sértek meg vele h veleszóltam :-[
Na, túlvagyok az oktv-n Nevet Halál nyugodtan mentem oda Nevet Minek idegeskedjek, ha tudom h semmi esélyem? xD
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #310 Dátum: 07 nov 22, 19:03:44 »

Hehhe... furcsálltam is :-X Nevet
Mindenesetre nem hibáztathatsz, nem derült ki a megfogalmazásról, milyen vizsgá(k)ról van szó^^"

Amúgy látom, nem vagy szívbajos xD De ilyen pesszimistán se kéne hozzáállni a dolgokhoz ;D
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #311 Dátum: 07 nov 23, 00:35:59 »

Én most hiányoztam egy rakatot és pótolhatom a tömérdek dogát... Már a gondolat is rémes.... Szomorú :naruto_ideg: :naruto_sir:
Előre is sok sikert a zh-khoz!
És ne légy ilyen pesszimista Ayaka!!(majd várjuk az eredményt hogy sikerült  :Mosolyog )
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #312 Dátum: 07 nov 23, 11:44:46 »

Jujj, képzeld, Ördög ( Nyelvesít ) erről jut eszembe!
Hiába no, ez az Orientalisztika tanszék itt... szerintem át lehetne simán keresztelni "Pató Pál tanszék"-ké... mindig ezt csinálják. És amikor rákérdez az ember lánya, jobbára ezt a választ kapja: "Mit pattogsz/idegeskedsz már? Még sok idő van a vizsgaidőszakig!"
Ehhe :-X 3 hét? -.-
Szóval jelentkeztem egy időpontra abból, amiből lehet, nehogy már lemaradjak... de imádni fogom, ha megint egy napra összecsúszik kettő, hála a fantasztikus hozzáállásnak, ami itt nálunk van minden félév elején ill. végén ;D

Azt hiszem ez mindenhol általános érvényű. A tanulmányiról elküldik az embert, a tanszékeken, meg nem tudnak semmmit. ???

Az esetleges dupla, isten ments tripla vizsgákkal óvatosan! Sajnos már én is kényszerültem egyszerre több tárgyból vizsgázni egyszerre és abban nem volt túl sok köszönet. Persze azért csak-csak átrágtam magam rajta, de nagyon megterhelő. Főleg ha azon idegeskedsz, hogy még időben be tudd fejezni az egyik vizsgát és odaérj a másikra. Mondhatom nem valami kellemes élmény...

Arvael, Der Teufel, Miku, bocs h beleszólok, de Adachi nem egyetemi vizsgáról beszélt :-X remélem senkit nem sértek meg vele h veleszóltam :-[
Na, túlvagyok az oktv-n Nevet Halál nyugodtan mentem oda Nevet Minek idegeskedjek, ha tudom h semmi esélyem? xD

Ohh, bocsi, azt hiszem én értelmeztem félre először, a többiek csak engem követtek. Ezért főként engem terhel a felelősség, amiért elnézést kérek. :-X
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #313 Dátum: 07 nov 23, 15:23:49 »

Aszem feltaláltam a bizonyos mértékig tökéletes puskát (hacsak valaki me nem előzött)
Dolgozat írás előtt a tananyagot felírtam jó nagy betökkel a táblára és a tanár észre se vette, pedig ott volt az orra előtt. Nevet
Ja hogy ez hogy lehetséges? Egyszerű az egészet Hiraganával írtam.
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #314 Dátum: 07 nov 23, 15:27:51 »

Mi az a Hiragana?
Mi egyszer szódogánál írtunk fel rentgeteg szót a táblára,de ugy hogy egymásra,keresztbe,fentről lefelé.. Így első  ránézésre nagy kuszaság volt,de aki tudta mi van ott...
A tanár,akinél ezt megcsináltuk az eleve olyan,hogy nem érdekli le van-e törölve a tábla vagy nem,meg hogy mi van rajta...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins