Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 09 márc 09, 20:00:23 » |
|
Júúúj végree nálunk is történik valami jó. mégmúlthét szerdán benne volt a tv-ben meg az újságban is ,hogy nagy változások lesznek szeptembertől a suliban ,kiveszik a tornaórákat meg még nem tom mit és max csak 1-ig lehetünk majd a suliban remélem nem csak kósza hir :'DDD Az...hogyne...és sík hülyék lesznek a már amúgy sem túl intelligens diákok, ha max 1-ig maradnak benn...zseniális, csak gratulálni tudok az ötletgazdának
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 09 márc 09, 20:05:00 » |
|
...kiveszik a tornaórákat...
Légyszilégyszilégyszilégysziiiii X33333333333333333333333 Ennyit tudtam hozzáfűzni tök jó lenne xDDD Annyira szeretném *__*
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 09 márc 09, 20:08:29 » |
|
Nekem semmi bajom a tesivel..mostmár. Rájöttem, h ha akarom, akkor megy, és nem nehéz. Ma ötöst kaptam talajtornából. 7 év alatt először.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 09 márc 09, 20:17:04 » |
|
Nekem nemazzal van a bajom hogy nehéz hanem hogy unalmas szar és legalább megaszavadulnék egy olyan órától amin úgyis csak baszoatnak hogy nemviszek cuccot és alszom am is xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 09 márc 09, 20:28:42 » |
|
Xeni ne reménykedj :"D én romcsiban járok suliba Az...hogyne...és sík hülyék lesznek a már amúgy sem túl intelligens diákok, ha max 1-ig maradnak benn...zseniális, csak gratulálni tudok az ötletgazdának
Ezt most a magyarországi diákokra érted? mert itt nálunk ,7.-es létemre majdnem egész héten 3-ig vagyok (kivétel a péntek).És asszem ezek a változtatások azért lesznek mert beléptünk az euba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 09 márc 09, 20:31:08 » |
|
jah tényleg a rohadt életbe >_< Most elkezdtem reménykedni T_T és és ennyi vége az álmaimnak T__T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 09 márc 09, 20:32:01 » |
|
Én általában fél négyig vagyok suliban. Elég fárasztó néha...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 09 márc 09, 20:35:21 » |
|
én a fél 3 tól 6ig terjedő időszakokban szoktam elhagyni a sulit és búcsúkönnyeket venni tőle odanéézz 555. hsz 555 loveee lovee
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 09, 20:35:58 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 09 márc 10, 06:55:45 » |
|
Én meg mikor hogy...Pénteken meglógunk az utolsó óra után(még kéne valamit csinálni),csütörtökön 6-ig vagyok,a többi napon meg olyan 2-re érek haza.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 09 márc 10, 07:49:53 » |
|
Hm hááháááá Akkor nekem még tök jó mer Kettőkor már tök régen itthon vagyok ált olyan egyórára réek haza de pl ma már délben itthon leszek mer csak négyórám lesz MUHAHAHAH xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 09 márc 10, 10:21:44 » |
|
Xeniiii! A testnevelés óra az egyetlen kikapcsolódási lehetőség a suliban! (Na meg a sör ) Teljesen jó, hogy benn van. Én imádtam tesizni
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 09 márc 10, 12:15:33 » |
|
Én meg utálok Pl ma is baszogatott a tanár hogy csináljak már valamit mikor Osztályzás volt De nemcsináltam xD Persze mikor floorballozni kell azt tudok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 09 márc 10, 20:42:51 » |
|
Nah, nekünk tigrisbukvencezni kellett. Az egyik oszt. társam a saját lábában esett hasra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 09 márc 10, 21:41:05 » |
|
Xeniiii! A testnevelés óra az egyetlen kikapcsolódási lehetőség a suliban! (Na meg a sör ) Teljesen jó, hogy benn van. Én imádtam tesizni Detto...tényleg jó, hogy van egy óra, amikor -persze keretek közt- kieresztheted a gőzt és lazíthatsz egy nagyot. Én is szeretem a tesit
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 09 márc 10, 22:25:23 » |
|
Nah, nekünk tigrisbukvencezni kellett. Az egyik oszt. társam a saját lábában esett hasra... jajj tiger bukfencnél én egyszer állontérdeltem magam amugy meg én voltam az egyetlen az osztályba, aki tudot 1 normális bukfenceet éss ma meg kézlabdáztunk
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|