Dixman
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 ápr 13, 21:19:27 » |
|
Szerinte is valami olyasmi lesz hogy meghal és megkapja a tiszteletbeli címet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 ápr 18, 15:00:42 » |
|
Szerintem nem fog meghalni még akkor se ha nem lesz Hokage. Az elég nagy csalódás lenne nagyon sok mindenkinek. Hamár ilyen kitartó, csak nem fog meghalni, bár ez, hogy megkapja a tiszteletbeli címet még elképzelhető is lenn. Most megijedtem...meg ne haljon nekem Szerintem ha nem lenne a vége happy end, akkor nem lenne olyan jó a történet. Eddig mindent túlélt, mindenen átverekedte magát, most hogy nézne ki, ha a végén meghal... sztem Hokage lesz
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 ápr 18, 17:28:06 » |
|
Szerintem muszály, hogy Hokage legyen márcsak azért is mert milyen lenne már, hogy Sasukénak is teljeül az álma.. meg minden és a főszereplőnek pedig nem.. Meg amúgy is Konohamaru is megmondta, hogy csak Naruto után lehet Hokagexd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 ápr 19, 22:37:49 » |
|
Szerintem nem lesz Hokage... Inkább vándor útba fog kezdeni mit Jiraya és helyette Shika lesz Vagy az lesz de rövid idejig mint a faterja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 ápr 20, 11:25:27 » |
|
Ahh Kazekage sama..xd Végülis az hogy Shika Hokage lesz nem is olyan lehetetlen..xd De szerintem Naruto leszxd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 ápr 20, 12:28:58 » |
|
Szeinrtem összejön de azzal együtt egy rossz hír is mégpedig, hogy a sorozatnak vége max pár utófiller jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 ápr 20, 15:07:38 » |
|
Áááá a sorozatnak úgy kell vége lennie hogy Naruto Gamanbuta hátán Hokage köpenyben áll szemben Madarával ( vagy szaszkéval? ) szemben aki akyuubin ül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 ápr 20, 15:17:23 » |
|
Ne legyen vége de hagyjuk az offolást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 ápr 20, 18:28:53 » |
|
sztem úgy lesz vége hogy (sasuke visszajön) és Naruto a Hokage, és mindenkinek eszébe jut valami amit naruto tette vele, meg hogy hányszor elmondta hogy ééén leszek a hokage...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 ápr 20, 20:40:54 » |
|
Szerintem biztos nem. Maximum a legeslegutolsó részben lesz rá egy utalás, de szerintem a sorozat keretein belül biztos nem.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 ápr 21, 00:34:15 » |
|
Lehetne belölle hokage, de nem hiszem, hogy Kishi-sensei odáig elvezeti a történetet, mert ugye mostmár azért záros határidőn belül be akarja fejezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 ápr 21, 11:27:25 » |
|
Én sem hiszem hogy benne lesz. Mert ez a totális happy end azért nem illene bele a képbe. Legalábbis szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 08 ápr 21, 13:57:00 » |
|
Én szerintem az lesz nagyon nagy rá az esély én drukolok neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 ápr 21, 17:03:44 » |
|
végülis amíg nem hal meg és nem lesz gonosz(amire nem nagyon van esély) addig nekem halál mind1 mit fog csinálni. Na jó, azért ne manjan az Ichirakuba dolgozni... Kazekage-sama: ez gonosz volt Végülis tényleg egész elképzelhető, hogy nem is lesz benne a sorozatban, de azon kívűl sztem az lesz belőle. Ő oda született. Miután annyi éven ár mindenki elfordúlt tőle és ő ennek ellenéreis, mindig mindenkinek csak segíteni akart és meg akart védeni mindenkit, és tett is + elég komolya fejődéseket mutatott nem is beszélve, hogy nem is egy jobb shinobi mondta (gondolta), hogy egyszer belőle még nagy Hokage lehet. Szal az alkalmassága az 100%-ig megvan sztem, az meg, hogy a mangában benne lesz-e... jó a kérdés, de sztem benne lesz. Ha más nem, akkor ahogy a part1 és a shipp közötti 2.5 év elteltével mutatott történet.... egy uccsó kép, hogy 5 évvel későbbb egy Naruto Hokage szobor, vagy hogy rajta van a Hokage cucc, vagy nem tom.
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
|