Bigmuscle
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
KLIKKesedjél' =)
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 feb 01, 07:29:37 » |
|
Szerintem én egyszerre összeillek Namival, és Robinnal is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 márc 01, 19:55:57 » |
|
Szerintem képzelgethetünk egésznap,ugyse lesz belőle semmi.Azért (is) szeretem az One Piecet mert nem bonyolitja magát szerelmi szállal,ráadásul Chopper meg Brook kivel jönne össze?De ha nagyon választani kéne akkor: Robin-Zoro Nami-Kincs:D ,neki nincs olyan férfi akinek elég lenne a pénze:D Sanji-Neki bárki megteszi csak csinos hölgy legyen Luffy-Hancock,megnézném Luffy Hancockért meddig lenne képes elmmeni hogy megmentse Usopp-Kaya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #33 Dátum: 11 márc 02, 14:13:44 » |
|
Komolyan lehet én vagyok a hülye. Láttam számtalan romantikus animet.. és általában mindig észre vettem kinek ki tetszik. Zoro Robin dolog miből jön?:O Chooper Robin-t még meg értem. Az elején volt 2 momentum a Zoro Robinra azt azzal vége is lett. Chooper át is változott Robin miatt. Az életét is eldobta szó szerint. Tudta, hogy ami történik az életébe is kerülhet stb.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 11 márc 02, 14:50:11 » |
|
Chopper meg Robin?Chopper rénszarvas . Robin néha rámosolyog Robinra,és amikor Enel legyőzi Robint akkoris mond valami ilyesmit Zoro ,hogy merte ezt tenni egy nővel.De bár nemmondtam én nem nagyon hiszek abban,hogy bárki bárkivelis összejön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #35 Dátum: 11 márc 02, 14:53:51 » |
|
Na ebből semmit nem értettem. Ki mosolyog rá kire?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 11 márc 02, 17:44:48 » |
|
Bocs rosszul irtam,Robin gyakran rámosolyog Zorora aki ettöl zavarba érzi magát.Amugy meg hogy őszinte legyek engem nemis nagyon érdekel ki kivel jön össze,mivel ez nem egy olyan anime:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shillya-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 11 ápr 14, 20:52:35 » |
|
Egyet kell értenem a többiekkel. Ez egyáltalán nem olyan anime. De nem akarom elszólni magam. Hátha szolgál a mangaka kis meglepetéssel. Én a Luffy x Nami párost szeretem nagyon. Luffy olyan bolond és energikus és nagyon erős. Nem nagyon gondolkozik. Míg Nami erőssége inkább ész terén van. Nem túl erős és mindig megfontolt. Szerintem tökéletesen kiegészítik egymást. Bár Luffy egyelőre a nő és a szerelem fogalmát nem ismeri. Esetleg Zoro x Nami páros ami még bejön, illetve az Usopp x Kaya páros. A többiekre nincs tippem. Sanji szerintem nem tudna komoly szerelmet érezni egy nő iránt se, mert mindet szereti. A többiek meg inkább az álmaiknak élnek és nem tudom őket nagyon akárkivel elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 11 ápr 14, 21:26:37 » |
|
Valóban nem olyan anime, de mint itt is vannak olyan személyek akik szeretik belelátni ezt is a dolgokba. Én a magam részéről egyetlen olyan lányt látok a történetben eddig aki szerintem megtudná fogni Luffyt. Az pedig Margareth a Kuja szigetről. Hancocknak szerintem esélye sincs ellene. Zoro szerintem szintén nem gondolkodott ilyenen, de számára a törzsőrmester leányzó (Tashigi?) az ideális fehérnép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 11 ápr 15, 05:45:51 » |
|
Én nagyon szorítok Hammokkü samanak. xD Olyan poénos kapcsolat lehetne az övéké. Usopp x Kaya aranyos pár lenne. Naminak Sanji lenne az ideális pár, Zoronak meg Perona. x'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #40 Dátum: 11 ápr 21, 20:04:59 » |
|
Luffy x Hancock: szerintem ők ketten cukik és össze illenek. Milyen lenne a gyermekük belese merek gondolni xd Usopp x Kaya: itt kölcsönösen szeretik egymást Nami x Sanji: Sanji nagyon oda van értve meg persze az összes csajra, ha normálisabban viselkedne akkor Nami simán elfogadná
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #41 Dátum: 11 jún 10, 14:44:03 » |
|
Luffy x Hancock: bár sok reményt nem látok benne, hiszen Luffy-t nem érdeklik a lányok, de Hancock baromira bírja őt Franky x Robin: jó sokszor megmentette Robin életét és megvédte Franky, sztem összeillenek Zoro x Nami: amiért olyan sokszor veszekednek és Nami mindig megkéri erre-arra Zoro-t Sanji x Kaya: én is csak azt mondhatom, mint az előttem szóló, mert kölcsönösen szeretik egymást, bár Sanji-t nemtom besorolni nagyon vmelyik csaj mellé is, mert állandóan csajozik és sztem nem tudná lekötni egy csaj mellé magát...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 11 jún 28, 18:40:25 » |
|
Fuu én nemhiszem,hogy van olyan nő akinek bejön Franky(főleg 2 év után). Am Zoro - Tashigiröl annyit,hogy egyik kalóz,másik pedig tengerész.Egyiksem hagyná ott a "karrierjét"(LOL),ez egy soha be nem teljesedő szerelem. Luffy - Nami szép is volna,de valahogy lehetetlen kapcsolat.Luffynak ink. Hancock való,aki nemsajnálja tőle az ételt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #43 Dátum: 11 jún 28, 19:02:15 » |
|
Ameddig Luffynak Hancock Hammock addig ott nem lesz semmi ) De én azért drukkolok nekik . Zoro - Robin egyértelmű szerintem. Robint és Frankyban nem tudom mit láttok. Nami - Luffy az biztos nem, mikor Amazon Lilyn van akkor belegondol, h az amazonok vagy Nami e a rosszabb. Plusz mikor Absalam el akarja venni Namit akkor is megjegyzi Luffy, h Absalam igen bátor. Luffy birja Namit, hisz sehozva sem jutna el nélküle de nem jönne össze vele. Robin Zoro azért mert Zoro a legérettebb Robinhoz a csapatból és mást még nem láttam aki tetszett volna Robinnak.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #44 Dátum: 11 jún 28, 19:06:59 » |
|
Volt már az animében, hogy Hammock helyett Hancock-nak szólította, jó párszor Ugyhogy nincs gond
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|