24 nov 15, 05:35:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110620 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1725 Dátum: 12 dec 05, 20:39:37 »

Nekem is végig Moria érzésem van vele kapcsolatban azzal a különbséggel, hogy a gyümölcse nem haszna vehetetlen:D
Hát megvárom én azt a Z filmet. A mangában nem említettek semmi ilyet. Szal én ezt egyenlőre nem kezelem tényként.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Victory1995
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1726 Dátum: 12 dec 06, 12:21:15 »

Mikor jön a 36-38. fejezet?
Előre is kösz a választ. Mosolyog
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1727 Dátum: 12 dec 06, 19:07:46 »

Nemsokára publikálva lesz, úgyhogy nyugalom Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1728 Dátum: 12 dec 06, 21:52:22 »

Most a magyar múlt hetibe tűnik fel, hogy mikor Law említi az újhullámot, miért van közöttük big mom? elvileg marineford közbe is már keményen yonkou volt.
Vagy mert nem volt elég személy tele rakni azt az oldalt? Nevet
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1729 Dátum: 12 dec 06, 21:54:36 »

Luffyból nem lesz kalózkirály és a One Piece-t nem fogják megtalálni.

Luffy útjában nem a cél a lényeg, hanem az utazás. 10, 20 év múlva (mi időnkben számolva)  is szigetről szigetre fognak utazgatni, kalandokba keveredni.

Azért én ezzel nem értek egyet. Mármint az első felével. Tekintve, hogy a onepiece még egy számunkra ismeretlen valami, lehetséges, hogy Oda egy kézzelfoghatatlan dolognak tervezte meg és a csapat ténylegesen nem tudja megtalálni.  Ez benne van a pakliban.
De Luffyból szerintem mindenképpen Kalózkirály lesz a manga egy bizonyos pontján(ugyanúgy, ahogy Narutoból is Hokage, mivel ez a cél). Ha Oda nem is fogja külön oldalon, bekeretezett rubrikába CapsLockkal kiírni, hogy "Monkey D. Luffy a Kalózkirály", de a szereplők nagy része (ha nem az egész világ) Kalózkirályként fog rá tekinteni egy bizonyos fokig.
A további 10-20 éves kalandos utazgatás természetesen adva van. Senki sem gondolta, hogy az álmok elérése után majd nyugdíjba vonulnak...
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1730 Dátum: 12 dec 06, 21:59:45 »

Szerintem biztos nem viszi tovább a sztorit raftel és egy fain lezárás után.
legalábbis én nem tenném, azért ha azt veszed hogy most vannak féltávon kb; akkor még pár évig elhúzódhat bőven ez a manga is. Igen előbb utóbb elfogják ismerni és szerintem az egész világ, nem lesz kivétel csak bevert orrú morgolódók.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1731 Dátum: 12 dec 06, 22:47:43 »

Akkor fog beindulni a sztori szerintem. Hiszen a Raftelen van a ponigriff. Amit, ha elolvasnak plusz megszerzik a One Piecet az egész világ a feje tetejére áll. Kiderül az igaz történelem meg az elveszett évszázad. Akkor lesz igazán izgi az op:D
Naplózva

WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1732 Dátum: 12 dec 06, 23:33:15 »

Ti szerintem nagyon előre szaladtok. Manga 15 éve alatt értek el az Újvilágba. És eddig azt sulykolták belénk, hogy ott már nem olyan egyszerű az élet. Minden top kalóz ott van, tengerészet is odakoncentrál. Tehát minden szigeten sok harc, fura körülmények, stb. Most mennyi idő telik el egy szigeten? Félévnél több szerintem. Mármint manga megjelenésben.

Yonkou-ről még nem tudunk szinte semmit, azon kívül, hogy vannak és erősek. Még Shanksról is alig tudunk valamit, pedig már mikor megjelent. De mondhatnám Dragont és a forradalmárokat, a világkormány vezetőit vagy akár Mihawkot és még sok mindenkit. Rengeteg szereplő lett felsorakoztatva, akik sok szálon kapcsolódnak egymáshoz. És én valahogy kétlem, hogy ezek kibogozása előtt bárki is elérné a Grandline végét.

Poneglyph, meg elveszett évszázad jól hangzik. De ugye Oro Jakcson legénysége tudja, hogy mi is az. Legalábbis többen közülük. Ráadásul attól, hogy kiderül mi volt 900 éve, az átlag polgárok nem fognak lázadni rögtön. Nem véletlenül be voltak szarva, hogy Shirohige elpusztítja esetleg Marinefordot tengerészettel együtt.
De mondom szerintem ez olyan messze van, hogy már az unokáink is One Piece-t fognak addigra olvasni. Mosolyog
Remélem meglesz ez a topic és emlékezni fogok rá. Mert gyanítom 10 év múlva is ez lesz a téma. Mosolyog
De nektek legyen igazatok és haladjon a történet.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 06, 23:36:36 írta WayneGace » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1733 Dátum: 12 dec 07, 00:29:26 »

Ez nem feltétlenül van így. Itt több sziget is egy-egy személy, nevezzük őket Yonkounak a kezébe összpontosul. Ha valamelyik Yonkout kipipálod akkor több sziget is értelmetlenné válik. Shanks és a hozzá tartozó területek már eleve kizárhatóak. Bigmom és a másik Yonkou kérdéses, de még Bigmom is az ha tényleg a lánya volt Triller Barkon. Másrészt feltételezhetjük azt is, hogy néhány szigetet nem Luffyék hanem a többi Szupernova takarít ki. Marad a tengerészet, Kurohige és Don Flamingo illetve a többi Szupernova. De az is bent van a pakliban, hogy ők szintén irtják egymást, így nem feltétlenül kell Luffyéknak mindenkivel harcolniuk. Én a magam részéről sokkal gyorsabbnak tartom majd ezken a tengereken a haladást mint az eddigi történetben. Nagyobb ugrásokra számítok ennek az arcnak a lezárása után. Talán éppen ezért lesz sokkal mozgalmasabb is a történet. 3-4, legfeljebb 5 évet tartok valószínűnek, évente 44 mangával számolva.
Naplózva
Seyen
Újonc
*

« Válasz #1734 Dátum: 12 dec 07, 09:25:01 »

Szerintem a 4-5 év kevés. ha azt vesszük, hogy januárúan érkeztek meg az új világa (645. fejezet 2012.01.25) és még nem hagyták el az első szigetet sem.
Naplózva

[img=https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942365_444818002279540_453281901_n.jpg]
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1735 Dátum: 12 dec 07, 10:04:43 »

Viszont Rini pont azt írta, hogy szerinte nem lesz annyi sziget az új világban, mint eddig volt, ezért kevesebb idő kell majd a befejezéshez is.

Akár hogy is nézzük az utóbbi időben 44 managa rész(1év) nem foglalt magába egy arcot, vagy éppen hogy. Egyébként nem szeretem számolászni, hogy mennyi lehet még hátra Nevet Nem lenne jó érzés, ha tudnám, hogy már csak X+2 rész van hátra. Lenne egy ilyen üres tér utána. Sokkal jobb, hogy nem tudom mikor lesz vége, és amikor bekövetkezik, akkor jön a néma áhitat, hogy ez zseniális volt.
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1736 Dátum: 12 dec 07, 11:19:17 »

Ezen a képen ha jól vélem Cesar mellet Big Mom van (ha tévedek bocsi  Nyelvesít) s ha igaz akkor már fix kire utalt Law a Yonkout illetően bár már ezt akoriban sokan sejtették.

Joker ellen még nem fognak menni közvetlenül inkább csak a szövetségesei ellen s ott tesznek keresztbe ahol csak tudnak. Ami viszont érdekes h "az újkor nagyágyúi felszerelkeztek"
Itt a képen rajta kívűl csak Lufy van. Kivácsi vagyok miként is értelmezte ezt beleszámítja -e még Jokert vagy van még valaki a tarsolyában. Kétség kívül sok lehetőség rejlik még a karakterében.

Coby-ra lennék már nagyon kiváncsi, hogy mennyit fejlődött ez idő tájt hisz felébredt a hakija mi nagyon is erőteljesnek bizonyult. Aokiji vagy Garp bizos h a szárnyi alá vette s a legesélyesebb Garp bár Sengoku is szóba jöhet.
Kaphat még egy gyümit is amit esetleg Vegapunk csinált de nélküle is hihetetlen lehetne.
Ideje lenne ha valami nagyágyút ő kapna el s azzal hírnevet szerezhetne magának.

Aokiji igen egy rejtélyes karakter de kétlem h mostanság csatlakozna Lufy csapatához ha eggyáltalán valaha is esélyes lessz. Inkább Akainu halála után lessz ő a főgóré s addig meg lehet edz valahol s nyalogassa a sebeit.
Ha mégis csatlakozna a szalmakalaposokhoz akkor csak később mert most még ő lenne a legerősebb s legtapasztaltabb közöttük.

Aokiji s Coby számomra olyan példa értékű tengerészek akik a történet szempontjából jobb ha megmaradnak tengerészeknek.

Coby valószínűleg akár admirális is lehet, ezt akkora éri el kb mit Lufy a kalózkirályságot vagy kicsit előbb.

A történet szerintem is csak ekkor fog beindulni mint ahogy Hiei is írta.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 11:21:11 írta Fr33man » Naplózva
WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1737 Dátum: 12 dec 07, 12:51:11 »

Aokiji, mint kalóz? Hm, ez szerintem igen rossz húzás lenne. Több, mint 20 év tengerészet után hirtelen kalóznak állna, akkor mi van az elveivel, amit eddig követett? Akárhogy nem egyezik Akainuval vagy bárkivel, ezzel a korábbi életét és tetteit is megtagadná.
Coby meg továbbra is Garp szárnyai alatt van, ahogy eddig. Ez látszik a Z trailerben is. És ugye Coby kapitány lett. Szóval halad ő szépen. Mivel elég erős érzékelő Hakija van, így harcban is jóval erősebb lehet, mint eddig volt.

Szerk.: Akokiji egyébként nem tűnik olyan embernek, aki szívesen harcolna volt társaival, beosztottjaival, akik felnéznek rá és tisztelik őt. Ugye a tengerészek őt támogatták flotta-admirális kinevezésben is.  Ha kalóznak állna, akkor kénytelen lenne velük szembenézni. Ráadásul miért tenné? Szabad ember, oda megy ahova akar. Mivel ereje is megvan hozzá, bátran utazhat kalóz területen is, de tengerészet uralta helyeken is szabadon sétálhat. Most meg ugye már parancsokat se kell elfogadnia. Ha így nézzük Aokiji a legszabadabb ember a One Pieceben. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 13:46:58 írta WayneGace » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1738 Dátum: 12 dec 07, 13:15:26 »

Nem azt írtam, hogy kevesebb lenne a sziget ebben a tengerben hanem itt x mennyiségű sziget egy személy fennhatósága alatt áll. Ha ezt az egy személyt padlóra küldi valaki akkor sok sziget kalandja teljesen fölöslegessé válik, hiszen a fontos cél ennek a személynek a kiiktatása. Például Bigmom uralkodik x számú sziget felett. Ha őt leveri Luffy akkor mi jelentősége marad a többi sziget meglátogatásának? Ki merne kikezdeni vele ezekről a szigetekről ha legyőzi Bigmomot? A többi már csak töltelék lehet. Ez a tenger pont az ellenkezője a Red Line első felének ahol egy sziget/egy uralkodó. (Drum sziget, Arabasta, stb.) Itt lehetett és kellett is utazni úgy, hogy minden szigeten lehetett veszélyes kalandjai Luffyéknak. Ezzel szemben ha itt leveri valamelyik Younkot akkor melyik hozzátartozó szigeten mernek szembeszállni vele? Ilyet csak egy-két bosszúszomjas és meggondolatlan banda mer megtenni. Így egy-egy nagyobb ív le is zárhat több sziget kalandját is.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1739 Dátum: 12 dec 07, 15:51:10 »

Rini, ha azt vesszük, hogy 4 vonal van amin elindulhatnak. Lásd grand line. Mindegyik út az egyik Yonkouhoz vezet gondolom. Shirohigének is meg volt az út vonala ahogy Big Momnak is. Szóval egy egész szakasz kiesik, ha legyőzik az egyiket valamilyen úton módon. Ha viszont a szakasz utolsó szigetén van akkor igen hosszú út vár rájuk.
Aokiji megmondta Saulonak is, hogy mindenkinek meg van az igazsága azért nem fogja megölni, mert ő hitt a saját igazában. Elengedte Nico Robint a barátjára való tekintettel. Ráadásul Aokiji egy hidegvérű gyilkos. Ha Aokiji a szalmakalaposok mellett találja meg az igazságát mint kalóz és ezzel a világ és az emberek érdekeit szolgálja csatlakozni fog. Már pedig Luffyék nem héköznapi kalózok akik ok nélkül harcolnak és gyilkolnak. Lásd Arabasta és a többi és a többi.

Azt mondod az emberek nem fognak a tengerészet és a világkormány ellenfordulni, ha kiderül az igazság. Már most nézd meg Dragon hány országban csinált forradalmat. Nem véletlen félnek tőle. Shirohige szavai , ha ehhez hozzátesszük Sengoku arckifejezését mindent elárul mi lesz, ha valaki megtalálja a One Piecet.
Már most bármibe lefogadom, hogy ha a One Piecet megtalálják akkor olyan felfordulás elé nézünk amit elképzelni nem tudunk. Várom a pillanatot amikor a Gorsei öregjei felállnak és azt mondják "Nem hittem volna, hogy a nap amikor a világkormány jövőéjért kell harcolni eljön. Úgy látszik a D. akaratát valóban nem lehet kiölni a világból, akárhogy is próbáljuk "
Kíváncsi leszek kinek lesz igaza.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins