24 nov 27, 15:16:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában? - Három soros szabály!  (Megtekintve 51115 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Fullmoon
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ethernal Light

« Válasz #30 Dátum: 10 szep 28, 13:42:12 »

Hát, én Erza fan vagyok, de szerintem Mira ellen is megizzadna egy csöppet. Azt nem mondhatom, hogy Luxust le tudná nyomni, vagy nem, mert nem volt benne végig a harc az animében, mivel Erzának ki kellett mennie a városra vigyázni. Viszont, szerintem abban egyetértünk, hogy ha Luxus "szíve mélyén" nem szereti a Fairy Tailt meg a várost, a Fairy Law-al különösebb megerőltetés nélkül pozdorjává zúzta volna az egészet. Mosolyog
Naplózva

A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.

Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
tion
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #31 Dátum: 10 szep 28, 20:04:25 »

Gerard vs. Gazille

Den te ehhez nem szólhatsz hozzá! ikszdé

Szerintem Gerard legyőzné Gazillet de nehezen Gerard meteor mágiája faxa de a vassárkányölő teknikák ütősek mivel Gazille jól használja de Gerard gyorsasága és a lendületéből fakadó ereje elég nagy előny mindenesetre Gazille mágiája ütőképesebb
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #32 Dátum: 10 szep 28, 21:11:49 »

Gerard nyerne. Ellehet akármilyen ütős Gazille, ha meg se tudja ütni Gerardot.
Natsu majdnem a saját erejéből legyőzte Gazillet, Gerardot viszont csak rengeteg segítséggel.

Egyébként, én már írtam a Fairy Lawra. Idő kell a megidézéséhez.  (sztem)
Én akárki helyében kihasználnám azt az időt.
Naplózva

[/center]
Fullmoon
Gennin
*

Ethernal Light

« Válasz #33 Dátum: 10 szep 28, 21:40:43 »

Igen, idő kell a megidézéséhez, de én a mostani adott helyzetet említettem, amikor is mindenki padlón volt gyakorlatilag, aki számított, oké, Levy nem, de ő nem is tudott volna Luxus ellen tenni semmit, mert az a vadállat ott harapja ketté ahol a legvastagabb, Luxus elkezdte a Fairy Law idézését, és végig is csinálta, csupán annyi választotta el Magnolia városát a pusztulástól, hogy Luxus legbelül nem elpusztítani akarta őket, hanem az öregen felülkerekedni.
Naplózva

A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel.

Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
swadawa2
ANBU újonc
*

?????

« Válasz #34 Dátum: 11 feb 06, 14:42:06 »

Én tennék föl egy olyan harcot.. aminek igy látszatra nincs értelme, de jó rajta elgondolkodni,

Gildartz vs Zeref,  tudom, szinte egyiköjükröl sincs sok információnk, de szerintem nem véletlenül nem ismerjük Gildartz erejét, és persze az "igazi" Zerefét se, igy elgondolkodva, mindkettönek láttunk eddig technikáját, Zeref ahogy majdnem megölte Natsut-csak a sála megmentette,  vagy Gildartz sok babává változtatta, illetve földre kényszeritette csak az ereje kiengedésével, ha megnézzük Gildartz kegyetlenül beapritaná ezt a Grimoire heart pár jelenlegi tagját (akinek ismerjük az erejét), például az isten ölöt vagy kit szerintem nem nagy megeröltetéssel, aztán aki küzdött Mirával, sztem öt is,  aztán ha megnézzük,lehet hogy erösebb az öregnél, szóval, arra akarok kijukadni,hogy nem véletlen hogy nincs itt Gildartz Nevet   Na és csak annyit akarok hogy mit éreztek, amit eddig láttunk, az alapján hogy látjátok ezt Gildartz és Zeref között?
Naplózva

Zayala20
Gennin
*

« Válasz #35 Dátum: 11 feb 06, 20:11:13 »

Hát,nehéz kérdés mert Zeref(és én itt most az Igazi Zerefre,nem arra a sírós kölyökre gondolok)erejéről csak annyit tudunk,hogy nagyon-nagyon nagy. Aki olyan démonok százait hozta létre,mint pl.Deliora,az ellen senkinek sem lehet esélye,legalábbis egyedül.Azt a véleményt viszont osztom,hogy Gildartz sem mutatta eddig meg nemhogy a teljes erejét,de még a felét sem.Úgy gondolom,talán még Hadest is le tudná győzni(bár ki tudja?),de szerintem Zeref az egy más kategória:ellene csak összefogással lehet sikert elérni.
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #36 Dátum: 11 feb 06, 20:29:56 »

Nézzük csak.
A valódi, legendás Zeref ellen természetesen semmi esélye, mint ahogy másnak sem.

Emoboy már más kérdés.
Őt ugyebár Urtear "összecsomagolta", így alapjáraton azt mondanám, hogy egy Gildartz kaliberű emberke is képes lenne rá... DE, a mágia sem lényeg, nagyon nem.
Lehet bármilyen erős Gildartz, ha nem tudna védekezni emoboy mágiája ellen, ugyanúgy szertefoszlana, mint bárki más. Urtearnak valószínűleg megvoltak az eszközei, hogy kivédje a bőgőmasina támadásait, még azt is el tudom képzelni, hogy őt erre Hades külön felkészítette.
Szóval, összeségében, nem tudom... túl kevés az infó, talán menne neki, talán nem...
Naplózva

ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #37 Dátum: 11 feb 15, 18:50:46 »

Zerefről és Gildaztról nem tudunk még semmi különöset, de remélem nemsokár kiderül valami. Mit szolnátok egy Cobra vs Racer harcra? Én szerintem Cobra nyerne épphogy,  mindent hall nehéz megütni, méreg támadásai vannak. Racer nagyon gyors meg  alaptomos habár itt ,szerintem  Cobra épphogy nyer, de kitudja most nem jut eszembe még milyen trükjeik vannak . Cobra-Racer 55%-45%
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #38 Dátum: 11 feb 15, 20:20:46 »

Azért Gildartz-ról már tudunk sok mindent amit tudni kell. Itt inkább csak Zeref a kakukktojás, de már róla, pontosabban az ereje jellegéből ismerünk elég sok mindent. Egyedül csak az ereje végét nem ismerjük. Azt pedig kijelenteni, hogy Zeref ellen senkinek nincs esélye egy kicsit hibás következtetés. Egyszer már legyőzték és akkor nem volt emos a gyerek, hanem erejének csúcsán állt. Ha nem megy egy embernek akkor menni fog 10-100-1000 vagy még több mágusnak. Ezért mondom azt, hogy olyan nincs, hogy valakit ne lehetne legyőzni. Ha ilyen személy születik az egyik oldalon akkor a másik oldalon is megfog születni valaki olyan aki felveheti vele a harcot. Itt ezt a felállást jelenleg Natsu és Zeref tölti be.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #39 Dátum: 11 ápr 02, 17:32:10 »

Cobra vs. Racer.

Ha játszik Cyberios akkor egyértelműen Cobra. Báár...ha nem játszik, akkor is. Egyszerűen körbeveszi magát egy Méreg köddel. Akármennyire lelassítja őt Racer biztos hogy képes lenne egy ilyesmire. Utána pedig csak kikéne húznia addig amíg a méreg elkezd hatni,ami mint láttuk nem tart sokáig. Legalább 80% Racernek,Cyberiossal 100.

Gérárd vs. Gazille.

Gazille a kedvenc karakterem egy ideje,de esélye se lenne ebben a harcban. Túl nagy a sebességbeli illetve támadóerőbeli különbség. Valószínűleg hozzá sem tudna érni.Nem véletlen hogy őt még nem érezte Makarov alkalmasnak az S osztályú vizsgán való indulásra.(Amibe beletudnék kötni,de mindegy:D)

Még kíváncsi lennék egy Gazille vs. Azuma harcra.
Mivel Gazille épphogy nyert csak a kakas meg a kecske ellen, sokan leírják,de nem voltak azok gyengék. Azuma pedig annyira nem tűnik erősnek, Mira leverte volna ha nincs ott Lisanna, és nem használja Elfmanék ellen a Satan Soult.
Ha felveszi a vaspáncélját Azuma robbantásai nyilván kisebb károkat okoznak Gazille-n. Ha jókor támad egy erősebb technikával nyert ügye lehet. Olyan 60-70%-ot adok neki,de lehet kicsit elfogult vagyok.^^"

Vélemények?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 23:59:31 írta Mistich » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #40 Dátum: 11 ápr 03, 17:49:48 »

Gazzile vs Azuma

Hát... Attól függ mekkora kárt tudnak tenni Azuma robbanásai Gazille-ban.Ha képesek átütni a vassárkány páncélját akkor nyer.( szerintem áttudná ha nem is elsőre, elvégre Natsu is símán átütötte )  Mira gyorsabb mint Gazille és Mira ellen is tudott védekezni. + Azuma képes arra használni a robbanó mágiáját hogy lefogjon vele akár 1 kötéllel, és ezt felrobbantani. Kérdéses hogy így Gazille mennyire tudna a közelébe kerülni. Háááát...

Gazille 40% Azuma 60%

Etherionnal feltápolt Natsu Vs Mirajane?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 17:51:21 írta Lew » Naplózva

gabig35
Chuunin
*

« Válasz #41 Dátum: 11 ápr 23, 18:38:15 »

A Gazille VS Azumában Azuma fölényesen nyerne,leverte Mirát aki egy S osztályu mágus.
Feltápolt Natsu VS Mirajane
Én a feltápolt Natsut tartom esélyesebbnek,amikor felvan tápolva Erzát is lenyomná.Miranak nagy segitségére van a repülés,ezért Natsu szivna.De Mira a levegőböl nemtudna harcolni,hisz csak egy távolsági mágiát láttunk tőle,aztis viz segitségével.Ha Natsu nem ugrana fel,igy lejönne és ugyancsak kikapna,mert Natsu közel harcban feltápolva hihetetlen gyors és erős lesz.Gérardnál is aki meteor gyorsaságu volt, gyorsabb volt és az ereje...arrol ne is beszéljünk.Véleményem szerint nemcsak Mirát,hanem Erzát és Luxust is lenyomná.Natsu már nem az aki a történet elején volt,már a sima ereje is megközeliti Erza szintjét,de még mindig kikapna.
Naplózva
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #42 Dátum: 11 jún 19, 20:53:42 »

Háát szerintem natsu mostmár megverhetné erzát tápolás nélkül ha nagyon akarná bár mindig mondja mindenkinek hogy küzdjünk meg de nem tudná megverni őket mert soha nem gondolja véresen komolyan én úgylátom bár ez minden mágijára igaz ha az ember ideges akkor erősebb lesz de ez a sárkányölőknél fokozottabban igaz szóval ha natsunak komolyan elgurulna a gyógyszere akkor szétkapná erzát szerintem. Nevet
Naplózva
kingofjutsu
Újonc
*

« Válasz #43 Dátum: 11 jún 22, 13:56:52 »

Senki nem írta akkor én írok egy olyat h:

Natsu vs Wendy

Hát a harc előszöris alig indulna mivel társak, de ha elindulna akkor...
itt már problémás a helyzet, hiszen ha Wendy levegőt eszik akkor előnyben van, de Natsu energiája meg kifogyhatatlan Nevet. Bár még én így is Wendyre tippelnék, mert ne feledjük, hogy ott a gyógyítómágia, amivel képes meggyógyítani magát? (azért kérdem, mert csak az animét nézem, nem tudom h mangában benne volt-e)
De ha végül is meg tudja magát gyógyítani, akkor valószínűleg ő nyerne, persze ha Natsu nem rukkolna elő valamilyen hiperszupertűztechnikával Nevet
Hiszen ez a Fairy Tail !
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #44 Dátum: 11 jún 22, 14:38:35 »

Az nem igaz, hogy csak üvöltést tud. Valószínüleg a többire is képes lenne, csak a személyiségéből adódóan nem akar bántani másokat. Hogyha simán az erejüket hasonlítjuk össze, egyértelműen normál terepen a szél sárkányölő mágia erősebb a tűznél. Viszont ha összeengedjük Natsut, és Wendyt, természetes, hogy Natsu győzne.
Off:  kingofjutsu 3 soros szabály itt is van
Milyen lenne egy Gray vs Laki?
Aki nem tudná, laki a fa elemű alkotó mágiát használja.

Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins