24 nov 25, 15:35:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748436 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Bleach1981
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2730 Dátum: 14 okt 29, 11:21:03 »

206   Panic of Library
パニック・オブ・ライブラリー (Panikku obu Raiburarī)   Nov 1

207   Hisui Rises
ヒスイ立つ (Hisui Tatsu)   Nov 8

208   Astral Spirytus
アストラル スピリタス (Asutoraru Supiritasu)   Nov 15

209   Wendy vs. Aquarius - Let's Play at an Amusement Park
ウェンディVSアクエリアス 遊園地であそぼ (Wendī vs. Akuariasu Yūenchi de Asobo)   Nov 22
Naplózva
Chizury
Újonc
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #2731 Dátum: 14 nov 01, 17:24:17 »

Jó kis rész volt.Én már most megkedveltem ezt a fillert. Mosolyog
Virgo akkora egy szadista lett, majd ha visszaváltozik rögtön az lesz h büntess meg hercegnő  Nevet
Az pedig h csak 12 napjuk van...háát nem lesz valami hosszú életű szabadság.  smirksweat
Wendy vs. Aquarius?? Ohh My God hűűha..szegény Wendy...bár ha belegondolunk majdnem egykorúak.
Amúgy meg most akkor Hisui is csillagmágus vagy mi??Mert az openingben is volt nála kulcs.  Hmm?
Naplózva

"Csak azok az emberek válhatnak főszereplőkké, akikből hiányzik valami."
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2732 Dátum: 14 nov 01, 18:30:59 »

Az élvezeti faktora ennek a résznek kb 0 volt de a következő is hasonló lesz.. Szerintem a cartoon-on a  tini titánok érdekesebb mint ez a filler...     És nem értem, hogy mi az Istenért kell a fillerekben mindenkit gyengének beállítani?  Persze Natsut leveri a tehén..  valószínű amikor Stinget meg Rogue-t egyedül elverte minden nehézség nélkül.. Ha úgy harcolna ahogy akkor szerintem 2 ütés és nyer ( :      És oké a Fairy Tail ilyen stílusú, hogy humorosabb ( már akinek) mint pl egy Naruto, Bleach vagy One Piece..  de a kövi részben lévő rózsaszín macska vagy mi az..  hát no comment

Szerk.:   Natsu vs Leo harcot viszont várom Nyelvesít   az legalább jó lesz úgy érzem Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 01, 18:32:02 írta Sanji » Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2733 Dátum: 14 nov 01, 19:49:16 »

Csak azért tudták leütni Natsu-t,mert  valamiért az erejük kb 2-3szorosát használják.
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2734 Dátum: 14 nov 01, 20:16:40 »

Oké persze hogy erősebbek lettek mert a régi erejükkel nem sok értelme lett volna a fillernek mert Laxus-t elküldik és kész..  de jó ha Natsu az ereje negyedét használta most ami engem idegesít mert nem simán legyűrte volna
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2735 Dátum: 14 nov 01, 21:17:33 »

Wow, wow! Vagyis Hűha, hűha! (jót nevettem ezen az opening fordításán xD, de amúgy jó lett az is Mosolyog ) Ez egy nagyon fasza rész volt!
Először is, MIÉRT MINDIG A FILLER RÉSZEKET KELL IGÉNYESEN MEGCSINÁLNIUK?!!! De tényleg... Gyönyörű volt a grafika, lazán betenném a legszebben megrajzolt epizódok közé ezt.
Aztán, maga a cselekmény felépítése is tökéletes lett! Jó volt látni, hogy visszatért a nagy könyvtár (nincsenek benne könyvtárosok?) és megint mutatták a régész csapatot Nevet
Tetszettek az ottani jelenetek, bár kicsit üthetett volna nagyobbat is Virgo, nem nagyon lettek (még az, hogy kisebb vérek, mert azt csak nagyon ritkán kapunk), de még karcolások és zúzódások sem. Szépen lyukasra szaggatta a könyvtárt ikszdé Na meg volt jóóó sok fanservice is a részben, tele volt mell- és fenékplánokkal, de nincs is ezzel semmi probléma Nevet Szerintem már csak ezért is megéri nézni, hisz nagyon igényesen rajzoltál le a lányokat.
Natsu vs Taurus hangulat is meglett és... Reagálva Sanji hozzászólására: Natsu nem lett gyengébb pont. Taurus viszont nagyon is erősebb lett. Viszont! Még így is nagyobb erőlködés nélkül lenyomná a sárkányölőnk a vasálarcos tehenet, hisz ha jobban megnézed, akkor láthatod, hogy igazából semmilyen komolyabb képességet nem használt Natsu és nem is sérült meg komolyan. Mindig minden új ellenfél behozatalnál ez van, az új sose gyenge. Ezt kell utálni. Oracion Seis, Grimoire Heart, Phantom lord, mindenhol ez volt, de igazából ez az összes shounenre igaz. MÉG SZÉP, hogy a főhőseink viszonylag könnyedén legyőznék őket (főleg, ha ilyen Luxus, Gildarts és Erza trió menne rá egyből), de akkor minden filler ív atom rövid lenne 0 feszültséggel. Meg amúgy is, nekem tetszik, hogy végre érnek is valamit a csillagszellemek. Ezt a fillert leszámítva, eddig gyakorlatilag egy zsák krumplival sem értek fel. Ritkán volt csak tényleg jó jelenetük. (Leo vs Bixlow, Capricon vs Hades )
Új háttérzenét nem igen hallhattunk az előző részhez képest, de gyakorlatilag az összes múltheti muzsika megszólalt megint ikszdé Jól van az, nekem tetszenek Nevet
Yukinonak mellesleg jól állt a kis taijutsu Mosolyog
A részre egy 5/5-öt adok, eddig meg vagyok elégedve a fillerre... és ekkor megnéztem az előzetest... MI AZ A RÓZSASZÍN VAKOND ROBOT A VÉGÉN??? Meg Hisui is csillagmágusnak ment?  Hmm? Ha már Arcadios is megjelent, akkor számíthatunk ebben a fillerrben a Kivégző Osztagos barátainkra is  >.<#
Naplózva

Lindako
Újonc
*

« Válasz #2736 Dátum: 14 nov 02, 14:06:14 »

Csak én gondolkodtam el azon, HOGY A FRANCBA KERÜLT NATSU VISSZA A CSILLAGSZELLEMEK VILÁGÁBÓL?
Kiütötték onnan vagy WTF? És ha nem magyarázzák meg hatalmas baki:
A csillagszellemek világában teljesen máshogy telik az idő. Oké, hogy most ilyen lázadások vannak de az idő szerkezete nem változik meg... Minimum 1 hónap lenne az az idő a földi világban, amit Natsu ott töltött. Yukino fightja tetszett Nevet
Kicsit sok az állókép és annyira idegesít hogy Virgot ilyen szépen megrajzolják, Lucy meg mindig de mindig idiótán néz ki. A teste, a feje, a haja... sosem jön össze. De Natsu nagyon kawaii, őt sokszor eltalálják ^^
Amúgy nézegettem a seijuukat, tudtátok, hogy Virgo, Ur és Urtear hangját ugyanaz a személ adja? O.o
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2737 Dátum: 14 nov 02, 15:07:30 »

Jaja és imádom a hangját Nevet Ő szólaltatja meg a hxh-ból Kurapicát meg a Black Rock Shooterből az egyik lányt.
Szerintem nem bakiztak nagyot a csillagszellemek világában telő idővel. Natsu max 5 percet volt ott, de eddig Lucy-ék Magnoliából ki tudja hány órát utaztak a nagy könyvtárba és még ott is sok időt tölthettek a könyvek "átolvasásával" (jó ez a gyors olvasó szemüveg, nekem is kéne ikszdé, meg Lucyn is jól nézett ki, okosít Nevet ), szóval ez kb. vagy fél nap lehetett. Szóval míg Natsu 5 percet volt ott, a Földi világban eltelt kb. 10 óra, szerintem rendben volt.
Viszont az, hogy hogy jutott vissza, remek kérdés...
Egyébként csak engem zavart NAGYON, hogy Levi IRON-jában megint ott volt a szívecske??? Most ezzel elveszett a varázsom, hogy tenroun csak Gazille miatt írta fel úgy Szomorú
Meg ráesett Virgora és darabokra tört.... a vas?? xD Legalább csapott volna egyet az ostorával, de még ennyi logika se szorult a készítőkben.
Egyébként ezt utálom a ft fillerekben, hogy maga a történet és párbeszédek totál élvezhetők, de a harcok és az egyéb, elsőre jelentéktelennek tűnő részleteket úgy elrontják, ahogy csak lehet...
Amúgy, tényleg úgy látszik, hogy az S2 nem veti el magától az S1 animét (mennyország tornya kinézete, sok filler karakter itt is van ). Ennek örülök, mert akkor nagy esély van rá, hogy újra látjuk majd Mirát ebben a formájában: http://fairytail.wikia.com/wiki/Satan_Soul:_Halphas Mosolyog
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2738 Dátum: 14 nov 02, 21:01:52 »

...Meg ráesett Virgora és darabokra tört.... a vas?? xD Legalább csapott volna egyet az ostorával, de még ennyi logika se szorult a készítőkben...
Szerintem azt felrobbantotta, mielőtt ráesett volna. Úgy, mint a könyvtár emeleteit.  Nevet Mondjuk ha nem így van, akkor tényleg elég béna volt.  smirksweat
Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2739 Dátum: 14 nov 03, 16:55:04 »

Na megnéztem ezt a részt is.
Kár volt.Ezek a készítők teljesen elrontják a FT hangulatát! >.<#
Oké,filler meg minden,de annyi állókép volt benne hogy az  már fájt.Azt tett be a legjobban,mikor 20:47-kor Virgo el akarta venni Levy-től a gömböt,ezek meg csak állnak ott és "Levy-chan"oznak.Ugyanabban a testtartásban!
A régi stúdió bezzeg a fillereket is szépen megcsinálta.

Ez a stúdió még melyik animéket animálta??
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2740 Dátum: 14 nov 08, 20:34:37 »

MI A VAKBÉL GYULLADÁS VOLT EZ A RÉSZ?!!! Az értelmi szintje egy 6 évesével sem ért fel, tele volt hülyeség hátán hülyeséggel... Nem is tudom hol kezdjem, de ki kell adni magamból.
A rész elején tök jó volt látni, ahogy Yukino Hisuihoz beszél, de Lucy-t nézi...
Aztán mondja Hisui, hogy rég találkoztunk... Én azt hittem, csak pár nap vagy hét telt el a NMJ óta, de mind1...
Pisces új karaktere úgy el van cseszve, ahogy lehet. Mégis mi a frász köze van egy halnak egy mágiahatástalanító képességhez???
Natsu miért vergődik ellene??? Talán még Leo ellen elnézném, de még ha erősebbek is lettek, akkor is könnyedén le kéne csapnia őket... Múltkor tárgyaltam valakivel erről és próbáltam értelmet verni az ilyen filler kínlódásokba, de utólag is elnézést kérek, feleslegesen tettem.
Láthattunk 2 új fantasztikus csillagszellemet Yukinótól... ja nem.
Arcadios felégését inkább nem is részletezném.
Viszont! Ami a legeslegjobban idegesít, de ezt képesek minden fillerben eljátszani, az az, hogy megidéznek egy csillagszellemet, az vág egyet vagy csinál egy pár másodperces valamit azt el is tűnik... Mégis mi a büdös értelme van ennek???
Azt hittem ez értelmes filler lesz, de hatalmasat tévedtem. Ezt az epizódot még mindig nem tudom hova tenni, április elseji tréfának is béna lenne. Most mondhatjátok, hogy ezt nem kell komolyan venni, mert egy lájtos mókásabb rész volt, hát... tegye fel a kezét az, aki egyszer is mosolygott ezeken a beszívott hülyeségeken...
Bár én mégis vigyorogtam egy jót a fordítói megjegyzésen, az volt a rész fénypontja ikszdé Na meg a yurosa nai- "ezt nem úszod meg szárazon" fordítás is tetszett Nevet Mindamellett mély tiszteletem, hogy képes voltál egy ilyen "Fairy Tail"-nek hazudott mocskot lefordítani.
Nos, srácok, én még mindig azt hiszem, hogy álmodok, de ez még álomnak is hülyeség lenne... Nem értem hogy gondolhatták ezt komolyan... Az ilyen rajzolás a béka feneke alatt, mozgóképek teljes hiányát már meg sem említem. Minősíthetetlen trágya dombot kaptunk, 0/5. Szerintem megszületett a legrosszabb epizód a Fairy Tail-ben... We miss you garou kishi!

Na az ilyenek miatt döntöttem úgy, hogy el kezdem olvasni a mangát! Az eddigi S2 32 epizódja közül volt kemény 5-8 darab tényleg jónak nevezhető... Én lazán kibírnék egy filler évadot, de ettől a rajzolóktól... Na meg akarva-akaratlanul is spoilerekbe ütköztem, tehát ennek sem volt semmi értelme. Napi egyet olvasok, szóval még elleszek 1-2 hónapig vele, aztán majd a manga topikban is tiszteletemet teszem Mosolyog
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2741 Dátum: 14 nov 08, 23:18:11 »

-Na szóóóval.....wut?
-Ez a rész azzal kezdődött,hogy hőseink újra találkoztak hisuival és arcaidossal,kiderült,hogy kedvenc hercegnőnk Natsu fan girl és csillagmágus és hogy készített olyan kulcsokat,amik képesek visszaküldeni(elvileg értelmetlenek,mert lucy képes aa kényszerített kapu bezárásra,de mind1,habááár a szerződésük már a múlté szóval lehet mégse azok) a csillag szellemeket a világukba.
-Ezután megjelent az ex-hidrofób katsura és drága cápa nagyija (a one pieceből).Akik elvették a kulcsokat,ezzel csatára kényszerítve kedvenc sárkány ölőnket és a jelenleg mellékszereplő fontosság alatt álló pótlékokat (és ezzel totál nem túlzok.sajnos.).Egy értelmetlenül hosszú kínkeservesen megcsinált csata után vissza is szerzik a kulcsokat,amiket eztán rögvest ellopnak......De se gáz mert bádog pinoccio kicserélte még a rész eleje előtt a kulcsokat hamis másolatokra,ezzel redukálva a rész értelmét a -1 alá......
-Azt azé meg kell,hogy mondjam,hogy tsundere emo sasuke madár és vas gumi maci eléééééééééééééég,érdekesre sikerültek.
-Ha a filler évad többi része is ilyen lesz,akk én főbe lövök valakit EGY SÁRKÁNNYAL!!!!!!!
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2742 Dátum: 14 nov 09, 22:52:16 »

Ez a rész tényleg nagyon beteg volt. Hisuiból meg egyszerűen csillagmágust varázsolnak... Oké, bele lehet magyarázni, de azért ez mégiscsak több, mint amit én megengednék. ^^' A következő rész talán értékelhető lesz. Ez egy nulla volt sajnos.

Csabi, jó olvasgatást! Kicsit irigyellek, hogy naponta olvashatsz új fejezetet.  >.<#
Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2743 Dátum: 14 nov 15, 15:13:52 »

208:
Látom erről a részről is nehezen születik vélemény. Ördögi
Az előzőnél számomra jobb volt, haladtunk is végre. Következő pár részben még lesz pár agymenés ránézésre, maiban is akadt, remélem nem viszik túlzásba mert kicsit már túlzás néha.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2744 Dátum: 14 nov 15, 17:21:58 »

Wat? 8 éves írta a forgatókönyvet, vagy mi a jó ég van itt? ikszdé Ennél bénább "történetet" már ki sem találhattak volna...
Bár igazából csak a rész első fele nem tetszett nekem, az hihetetlen katyvasz lett, csakúgy, mint anno a Michelles ívben. Az összes Ft-es így egyik pillanatról a másikra EGYSZERRE megjelentek... Az ilyenek annyira bénák...
Viszont az epizód 2. fele egész jó lett. Persze itt is befigyel a 8 éves forgatókönyv, hogy az összes csillagszellem már felállított egy saját birodalmat magának, hogy majd ott "harcolhatnak" egy jót... Nekem jobban tetszett volna ez az egész 1v1-ezés úgy, ha maradtak volna az eredeti tervnél és minden Ft-es 2fős csapatban szétszélednek a világon és így random találkoznak a csillagszellemekkel. Előtte meg még Hisuival a Fairy Tail céhnél és odaadja nekik a kulcsot, ezzel felkészítve őket, hogy vadásszák le a spiriteket és zárják el a kulcsokkal. De most komolyan, ettől csak jobb cselekmény szerkezetet lehetett volna kitalálni... Oké, hogy filler, de legalább egy kicsit erőltessék már meg magukat...
Na, de rész 2. fele... Bepillantást nyerhettünk, hogy ki-ki ellen fog "csatázni". Lesz itt minden kérem szépen, a céllövöldétől kezdve a kvízezéstől át a yugioh-zásig ikszdé Jajj...
A rész vége pedig... MOST KOMOLYAN!!! Miért a hihetetlen jó és rengeteg potenciált tartalmazó Elfman vs Taurus harcot kellett összecsapniuk??? Annyira hasonló a két karakter, oké most nem, de mindkettő egy erős fizikumú fickó, nagyon szuper csatát lehetett volna kihozni belőlük (legalább egy Elfman vs Bachus kettőt)... Ami meg is volt, mert be kell valljam, ez a 2-3 perces verekedésük nekem nagyon tetszett, szépen meg lett csinálva (ha más nem is) a készítőktől, de erre képesek ezt is ÖSSZECSAPNI! Ne már! Persze a következő epizódban lévő Wendy vs Aquarius ahogy látom majdnem egy TELJES RÉSZNYI reflektorfényt kap... Miért nem lepődök meg?
Szóval ez is egy gyenge epizódra sikeredett és a grafika is sok helyen igénytelen lett, viszont az előzőtől tényleg "jobb" lett. 2/5 Hatalmas nagy fájdalom ilyen pontszámokat adni egy FT részre...
Azt kell mondjam, hogy ezt a fillert úgy-ahogy van elrontják, pedig rengeteg potenciál lenne benne. Béna az egész forgatókönyv, kesze-kuszák a cselekmények és tele van logikai bakikkal az egész. Nagyon szomorú, mert én bíztam benne, hogy majd látunk egy csillagos ég kulcsa 2 történetet...
Viszont!!! Ahogy látom, már elkezdődött a végső csata a csillagszellemekkel és már el is kapták Taurust, szóval nagyon úgy néz ki, hogy tényleg csak ~13 epizódos lesz ez a filler ív. Legalábbis remélem, mert, ha folytatni tervezik ezt a minőséget, akkor hatalmas öngól lenne egy fél évados szenvedés itt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 181 182 [183] 184 185 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins