24 nov 27, 13:58:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749682 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
BrownOsment
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #435 Dátum: 11 máj 02, 09:54:42 »

Egyébként én kicsit azt sajnáltam, hogy ugyanúgy volt benne Magnolia eltűnése, mint az openingben. Tehát ugyanaz azok a képsorok, teljesen pontosan. xD (Remélem érthetően mondtam..  Nevet)
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #436 Dátum: 11 máj 02, 19:35:23 »

Igen, sőt, volt is egy éles váltás, amikor az opening képei véget értek, és jött ugye a további rajzolás, ami az op-ban már nem volt benne. Mosolyog Én jobban ráközelítettem volna Mistgunra is, meg Wendy-re is, amikor sír. Mosolyog Ja, és Juvián nem is az a ruha volt a mangában, ha jól emlékszem, hanem egy sokkal jobb. Lesütöttszemek Most őt is eléggé hülyén rajzolták meg. xD Gray pedig, áhh. xD Róla lesz egy nagyon jó kép majd a későbbiekben, remélem, nem szúrják el, mert akkor megvan a kövi alám. *___*
Naplózva
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #437 Dátum: 11 máj 03, 10:26:20 »

Kellően izgalmasra, ugyanakkor viccesre sikeredett ez az epizód is. Amik különösen tetszettek:
- Gazille esete a macsekokkal - már az előző kiborulásakor is teljesen megsajnáltam, hogy csak neki nincs cicusa, egész emberivé válik így az amúgy gonosz, morgós karaktere  Nevet
- Happy iszonyú aranyos, ahogy próbálja tenni a szépet Charlenek, nemhiába az egyik kedvenc karakterem a boldogság kék macskája
- Juvia sapi nélkül -  vártam már, kár, hogy nem a mangás ruha volt rajta, de sebaj, legalább a bumszli sapka lekerült róla  smirksweat
- A klánélet és apró oltások, mikor Mirajane kedvesen így szólt Jetékhez: "Jet és Droy mindent beleadtak! De hát, csak ennyire telt tőlük…" ezen majd megpukkadtam a nevetéstől.. finoman helyre tette őket a démon  Nyelvesít
Kíváncsian várom a következő részt! (Mondjuk azt sajnálom, hogy az openingben elég sok mindent lelőttek előre.)
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #438 Dátum: 11 máj 07, 18:13:21 »

Ez a rész nagyon durva. !! De a következő még durvább lesz a látottak alapján. Charle egy KÉM !! Nekem mindig is gyanus volt. Mistgunról kiderült, hogy tényleg jó arc és ha mindenki a másik ellentéte ott és ő is onnan jött, akkor ezek szerint Gérard valóban gonosz. Nevet A repülő folyó nagyon király azért szerintem elég sokk varázslat kell ahhoz, hogy lebegjen a többi szigettel együtt talán ezért olyan kevés ott a mágia. Szegény Natsu milyen pofont kapott már attól a haltól. ikszdé A céh épület elég érdekesen néz ki. Lucy nagyon ijesztő.^^ Meg Jet és Droy a legerősebbek a céhben ? Na ne már. ikszdé Akkor nem valami erős a céh. Tényleg akkor ott a Oracion Sein a jó a FT meg a rossz. Milyen nagy lenne már, ha Cobra meg a többiek segítenének Natsuéknak. Kúl Meg talán Luxus is itt van. Erzára vagyok nagyon kíváncsi, hogy ő ilyen lesz.  Ja és Gray nagyon gáz ebben a világban.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
HayateLen
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #439 Dátum: 11 máj 07, 18:57:22 »

Happy a 77. rész végén ezt mondja: "Úgy hallottam, hogy ez a világ nagyjából olyan, mint a miénk, néhány eltéréssel... "
Tehát az nem fix, hogy Edolas-ban mindenki ellentéte az alap világiaknak, sőt az sem fix, hogy a jellemek eltérnének, max az egyéniségük / stílusuk, elvégre, az F.T. nem lehet gonosz!  Pirul
+ azt sem tartom kizártnak, hogy Edolas-ban nem mindenki él / élt egyáltalán, azok közül akiket megismertünk Earth-land-on, de ez majd elválik a következőkben
és mindenesetre, úgy tűnik Charla lesz a középpontban egy ideig, eddig nem volt szimpatikus, de nem arra értem, hogy nem kedvelem, afféle semleges karakter volt, hisz nem mutatott a cinizmusán kívül sokat  Nyelvesít de majd alkot még biztosan
az 1.2-es álca ruhája tetszik a kis csapatnak Nevet az "Exceed"-eké ( Gondolkozik) leginkább!
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #440 Dátum: 11 máj 07, 19:07:57 »

Na most olvastam el ennek a manga fejezetét. És hát az animében Lucyt elégé felöltöztették... smirksweat A mangában gyakorlatilag mindent lehet látni. Pirul Míg az animében több ruha van rajta mint az itteni Grayen... ezek szerint tévedtem és mégsem emelték meg a korhatárt. Viszlát vér és bikini. Sír Szevasz megint horzsolás és télikabát... Kiüt
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #441 Dátum: 11 máj 07, 20:00:28 »

xD Bikiniben eddig is voltak sokszor az animében, de a vér az tényleg hiányzik :'(
A rész meg nagyon érdekes volt , Lucy nagyon bejövös ezzel a stílusával  Pojén, Elfmann meg ááá xD

Szerk.: most nézem , hogy a "kóborlás Edolasban" csak 1 filler jelenet volt Nevet
Ja és Tilon igazad van , Lucy animés ruhájának korhatárát alaposan levitték az animében :S : http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/169/21
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 20:11:37 írta Csabi28 » Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #442 Dátum: 11 máj 07, 21:55:34 »

Vúúú, pedig a mangás ruhája sokkkkkkal jobb Nevet
A töltelékjelenetek miatt egy kicsit rétes volt ez a rész, de Edolas FT mindenért kárpótolt ikszdé
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #443 Dátum: 11 máj 08, 08:18:59 »

Nekem is nagyon tetszett a rész. Én kifejezetten örülök, hogy Charle középpontban van egy kicsit, szimpatikus karakter számomra. xD Mondjuk az elég váratlanul ért, amikor azt mondta, hogy: "ha én vagy a kandúr olyasmit tennénk, amivel elárulunk titeket, ne habozzatok megölni".. O: A szárnyaik meg azért vannak, hogy visszatérhessenek Edolasba? Mert Charle ezt mondta. Nevet Meg ha jól láttam, akkor innét is sok dolog megegyezett az openingből, amit megint sajnálok egy kicsit. Az a hal hatalmas volt.. xD Nem akart rosszat tenni Natsu. Erre Charle: mi lett volna, ha rosszat akart volna?  ikszdé A végén már féltem, hogy Lucyt nem mutatják meg, de hál'istennek ott volt. Következő részben meg Erza is jön. ^^
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #444 Dátum: 11 máj 08, 10:51:37 »

Az hogy cenzúrázták Lucy ruháját akkora csalódás nekem mint hogy nincs vér. Eddig ment a fanservive mint az állat erre most kezdenek el visszaveni. Mondjuk azt hiszem reggeli sávban megy az anime de akkor is. És ha jól tudom a sávja a Reborn sávja és javítsatok ki ha tévedek de a Rebornban volt vér.  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #445 Dátum: 11 máj 08, 11:00:43 »

Rebornban sincs vér, max. zúzódások.
Ám ezekután kíváncsi leszek milyen lesz Edo Erza ruhája? Mert a mangában neki is meglehetősen hiányos az öltözéke. (bikini combfix-szel meg karvédőkkel) És ha jól vettem ki az előzetesből, akkor következő részben már szerepel.

Szerk.: Edo Erzát nem öltöztették fel ikszdé Legalábbis felülről. Most látom, hogy az openingben benne van. Csak szegény Lucy-t cenzúrázták ki? Miért?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 11:10:48 írta Orph D.eus » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #446 Dátum: 11 máj 08, 12:12:41 »

Mert a japánoknak árt a lelki fejlődésüknek, ha látnak egy bikinis lányt... Remélem, hogy akkor Erza tényleg nem lesz felöltöztetve. Nemrég az olvastam, hogy az amerikaiak szerint nagyobb traumát okoz a gyereknek egy női mell látványa mint egy levágott emberi fej. smirksweat Csak kis infó.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #447 Dátum: 11 máj 08, 13:24:42 »

Hát én ezzel teljesen fordítva vagyok xD
Meg hát ez nem teljes csupasz mell , el van az takarva (  nagyjábol xD) , de 1 levágott emberi fej ,tele van vérrel , és az elég durva hogy , ha 1 gyereknek 1 bikinis mell nagyobb traumát okoz xD
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #448 Dátum: 11 máj 08, 14:16:57 »

... de 1 levágott emberi fej ,tele van vérrel , és az elég durva hogy , ha 1 gyereknek 1 bikinis mell nagyobb traumát okoz xD

Hát jó, de egy levágott fejet lassan minden játékban látni.. "xD
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #449 Dátum: 11 máj 09, 16:57:58 »

az amerikaiak szerint nagyobb traumát okoz a gyereknek egy női mell látványa mint egy levágott emberi fej.

Akkor szegény szoptatós gyerekek naponta többször is szörnyű traumán mennek keresztül a saját anyjuk miatt. ikszdé Bár mivel ezt az amcsik írták, valahogy túl sok hitelt nem tudok neki adni...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins