chrismago
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #645 Dátum: 10 aug 26, 15:31:26 » |
|
Ahh, a Foxy kalózok meg a Davy Back Fight... azokat a részeket már-már nyugtatóval kellett végig szenvednem, annyira idegesítettek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #646 Dátum: 10 aug 26, 15:42:37 » |
|
áááááááá most olvasom hogy G8 az filler felse tünk pedig az eddigiek(csatahajó sziget) egyből kiszurtam aakkor viszonn azt kel mondjam h oltári jó filler mert fel se tünt hogy nem story ba illő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
razor91
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #647 Dátum: 10 aug 26, 15:59:03 » |
|
lenne egy olyan kérdésem hogy néztem egy pár AMV-t de sehogy sem értem hoyg amikor luffy a vízalatti börtönben van és küzd akkor a társai hol vannak? meg a legújabb részekben sincs nagy szerepük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 16:00:24 írta razor91 »
|
Naplózva
|
|
|
|
chrismago
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #648 Dátum: 10 aug 26, 16:25:52 » |
|
Ez itt spoiler, úgyhogy jól áthúzom, mielőtt leírom. Ha csak nagyvonalakban vagy kíváncsi a dologra, akkor a félkövér részt olvasd. =) Mikor Luffyék Sabaody Archipelago-ban vannak (ami egy, az Új világhoz nagyon közeli hely), Kuma - az egyik Shichibukai - és Kizaru - egy tengerészeti Admirális - rajtuk ütnek, majd Kuma, akinek az egyik képessége, hogy az érintésével mindenkit elküld repülni, méghozzá 3 napon és 3 éjjelen át, ezt meg is teszi a Mugiwara kalózokkal, így mindegyik repül egyet, majd a Föld teljesen más részein érnek talajt. Eztán leginkább Luffy útját követjük nyomon, aki megtudja, hogy Ace-t kivégzik, így indul el Impel Downba (a vízalatti börtönbe), ezért nincs vele a csapat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shino1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #649 Dátum: 10 aug 26, 18:55:18 » |
|
kaphatnék 1 kis segitséget? nagyon megköszönném ha vki megtudná mondani hogy melyik részbe van az a kép ami Cart D. Necker avatar képe? végignéztem 260ig de már fogalmam sincs kb melyikbe van:D aki nézi a részeket és megtalálja pls mondja el melyik kiváncsi vagyok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #650 Dátum: 10 aug 26, 18:59:36 » |
|
Most pontos részszámra nem emlékszek,azután van amikor Luffy elverte Arlongot. így már nagyjából meg tudod majd keresni^^ úgy 50. rész körül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #651 Dátum: 10 aug 26, 19:41:31 » |
|
Egészen pontosan a 43. rész 14 perc 17- dik másodpercénél található meg, amikor is hősünk Luffy, Arlonggal egyidejűleg az Arlong Parkot is lerombolja, s mint valami elcseszett főnix előtűnik a romokból háttérben az újra kisütő nap sugaraival mely az újjáéledő reményt szimbolizálhatja. Ha kép is kell szólj és belinkelem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #653 Dátum: 10 aug 26, 20:22:16 » |
|
DanButcher ebben teljesen 1et ertek veled az a 2 anime a vilagon a legjobb En mar alig varom h nezzem Enies Lobby-t kivancsi vagyok Luffy erejere
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #654 Dátum: 10 aug 27, 00:55:54 » |
|
Végeztem a 260 résszel. És próbálok nem tovább haladni, magyar felirattal az igazi. Úgyhogy most egybe megköszönöm az összes eddigi feliratot, és igyekszem türelmesen várni a következő adagot. Addig megpróbálom feltalálni magam, bár már most nem tudom, hogy mit kéne csinálnom. xD Ja igen és elfelejtettem, hogy Choppernek most már ez a hangja marad, vagy visszajön az előző? o_O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 01:23:48 írta naokichan »
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
GentleMan :)
|
|
« Válasz #655 Dátum: 10 aug 27, 07:35:56 » |
|
Hát remélem hogy viszatérnek az eredeti hagngjához, mert a mostani nekm elég fúrcsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #656 Dátum: 10 aug 27, 11:07:08 » |
|
207 es nél csuszik a felirat mivel tudnám beálitani BSPlayert használok azon lehet???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ShacoSama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #657 Dátum: 10 aug 27, 11:27:13 » |
|
Ja azon lehet
4 szavas szabályra ügyelj!
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 12:02:06 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
blacking
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #658 Dátum: 10 aug 27, 12:00:16 » |
|
Sajnos kovetkezo pack-re meg kell varnunk 1-2 hetet nah nem baj varunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #659 Dátum: 10 aug 27, 13:16:00 » |
|
Én is remélem visszakapjuk de visszai jön mert egy nap 15xör megnézem a sogeking dal2-t és ott chopper pofázik és ott már a régi hangja van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|