24 nov 27, 22:19:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 872 873 [874] 875 876 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2559226 alkalommal)
0 Felhasználó és 128 vendég van a témában
Sorrow
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13095 Dátum: 12 máj 30, 20:21:23 »

am nem tudom h zavar-e mást is az a tény h tsunadénak konkrétan nem kéne élnie?.....nem a gyógyításról beszélek hanem arról h két bazivastag kard szúrta át úgy h szerintem tuti ketté kellett volna válnia kb derék tájban.....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #13096 Dátum: 12 máj 30, 20:26:03 »

Igen, ketté kellett volna válnia és mégsem történt meg. Éppen ez bizonyítja azt, hogy ő csatában halhatatlan. Ezt ő maga jelentette ki még a part1-es Naruto-ban.
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #13097 Dátum: 12 máj 30, 20:30:29 »

Madarát ha tudja se izgatná mert amúgy se él és nem tehet sokat ezért kiélvezi amíg lehet. Nem tudom jól tudom e de mivel ha shisui uchiha a testvére ( esküszöm nem tudom ő e az ) akkor kiszabadulhat de csak tudhat valamit. Oonoki nem csatába hal meg már előre látom. Hanem amikor a végén eltűnik madara. Talán megmenti a 4 kagét és az utolsó jutsuja lesz az.
Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #13098 Dátum: 12 máj 30, 20:37:48 »

Itachi úgy tört ki Shishui szemével hogy az deaktiválódott 10 évre és nem volt a testvére mert Itachi vel egy idős.
Szerk: Azt ne felejtsük el hogy Madara most mindent belead hogy ne kapják el és ami feltűnt még nekem hogy Itachi homályosan lát az utolsó képen lehet hogy a Zetsu spórái miatt??
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 21:28:36 írta samat » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #13099 Dátum: 12 máj 30, 21:30:34 »

Már megvolt az 5 fős kombó 2szer, nem ért semmit. Mosolyog Vagyis csak 4 fős a mostani részben, a félkarú rabló épp kommentált a képzeletbeli kisklambóknak a helyzetről...

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/15
Itt és a kövi oldalon is kivehető, hogy villám elem is van vezetve a közös támadásba. Ami szerintem evidens, hogy kitől származik. Mosolyog Persze még ígyis az illető a legelenyészőbb. Ami gáz.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
malakian666
Vendég
« Válasz #13100 Dátum: 12 máj 30, 21:39:38 »

Madara Rinneganjáról: ezek szerint mégsem tud Shinra Tenseit használni? Mert az ninjutsu és homok ellen is tökéletes lett volna itt, Tsunade ezt miért nem vette számításba? Ismerte Peintől a technikát, és ezt nagyon beszívhatták volna.
A végső Susano'ot pedig Rinnegannal csinálta? A klónok Susano'oját pedig simán lemosta egy Jinton? Ennyit ér az FMS?

A Raikagét meg lehetne ölni, ha már úgyis elvesztette a domináns karját, így még gyengébb lett, pedig amúgy is béna az apjához képest. Gaara, Oonoki, Tsunade szerintem jól harcolnak. Mei viszont nem sokat ér, mint ahogy A is szinte több teher, mint amennyit hozzátett a harchoz.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #13101 Dátum: 12 máj 30, 21:41:54 »

Yo... Itachi megszünteti az Edotensei jutsut nincs gáz ha nem pecsételik le Madarát, mert akkor még Tobi fel tudja támasztani a speckó szemjutsujával ("ahogy tervezték").

Itachival az az igazi problémám, hogy az a genjutsu ami kiszedte Kabuto irányítása alól(véd meg a falut) az nem elég neki arra, hogy leölje a tesóját....??? aki szívesen eltörölné/pusztítaná/stb.

A kagék meg kapásból kiiktathatták volna azokat a klónokat nem kellet volna bekapni ezt a pár pofont ill. halálos sérülést Nevet

Madara Susanoja überboss Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #13102 Dátum: 12 máj 30, 21:46:26 »

Azért mei a víz jutsuival kihúzta már a pácból a kagékat párszor 1-1 tűz jutsuval szemben. Aztán most ez a vízsárkány féleség is az ő műve gondolom. Legalábbis nagy részben.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #13103 Dátum: 12 máj 30, 21:54:21 »

Csak az ő műve lehet. Más Suiton használó nincs a csapatban.
Mei is egész ügyes volt, hiszen néhány fejezettel korábban képes volt visszaverni Madara egyik legerősebb Katon technikáját. Ez nem kis dolog.

Egyébként a Raikagénak mindkét keze megvan, nem? Vagy csak én látom rosszul?

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/562/18
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #13104 Dátum: 12 máj 30, 21:57:00 »

Ez a kép még mindig üt, ahogy úgy tűnik, mintha naruto Oonoki segg*be lenne ragadva. ikszdé De am csak egy baki lehet azt hiszem, a következő fejezetben http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/563/3 itt már nem nagyon van karja.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #13105 Dátum: 12 máj 30, 22:01:05 »

Igaz  Nevet Ezek szerint olyan a karja, mint a barbie babáknak  ikszdé Akkor szedi le amikor akarja  smirksweat
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #13106 Dátum: 12 máj 30, 22:21:51 »

neeem hiszem el, hogy ezt Kishi mégtovább húzza... mostmár tényleg nem tud mit csinálni az 5 kage teljesen erőtlenek, Madara meg most van a legjobb formában... remélem nem ragadunk le itt megint egy hónapra xDD
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13107 Dátum: 12 máj 30, 22:44:51 »

Dani: eskü nem láttam a villámokat a technika-áradatban.  Hmm? Nos, ebben az esetben bocsi mindenkitől, a félkarú rabló mégsem a kisklambóknak folytat taktikai eszmefuttatást.   >.<#

malakian: na azért nem akármilyen Jinton volt az, Tsunade jó sok chakrát az öregbe pumpált hozzá, gyanítom, hogy majdnem mindet. Bár szó mi szó, én sem vártam, hogy ennyivel rendezik le a klónokat.... Ellenben a Shinra Tensei nekem is hiányzik... Ez így elég cink, hogy neki nincs...  Neeem

drszabi: te beteg.... ikszdé
Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #13108 Dátum: 12 máj 30, 22:57:21 »

Ha shinra tenseit használja nagyon lemerül mint Nagato nál az egyik pain mert ha Jintont verné vissza nem kis charkra lenne és utána kb 10 percig nem tudná használni meg gondolom nem egyszerű 25 susanoot fenntartani és utána még a mega susanoot amibe minden erejét belenyomja a kagékért de Onokihoz képest a többi kagétól nem sokat láttunk. Mondjuk Mei mutatott valamit a találkozón meg Tsunade gyógyít de ezen kívül semmi.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13109 Dátum: 12 máj 30, 23:19:04 »

Magyar verzió, vééégre.  bow
Nos igen, így már érthető miért volt hatásos a Jinton Madara ellen. Nem tudta időben elnyeletni a klónokkal. Ellenben Oonoki mondata mindent elárult: ez volt a kagék utolsó lövése, innentől Itachi menti meg őket, vagy meghalnak. Kíváncsi vagyok mi lesz a következőben, a harctérváltást kb kizártnak tartom, noha Narutot régen láttuk.
Valószínű 2 részen belül Madara eltűnik vagy 1 időre, vagy örökre.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 872 873 [874] 875 876 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins