Chakra
|
|
« Válasz #12075 Dátum: 12 márc 22, 14:07:26 » |
|
... Viszont, ez tiszta koppintás... Uzumaki klán.... tök király..! Bár most összelopkodja mások képességeit és kész. Viszont a természeti energiát csak úgy tudja használni, ha mozdulatlan. Vajon neki sikerült elsajátítania azt, hogy mozgás közben is gyűjti a természeti energiát? ...
Ahogy Jiraiya is. Csak Sisaknak nem breki ül a vállán, hanem kígyó van a derekán.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12076 Dátum: 12 márc 22, 14:41:36 » |
|
Kabuto ügyeskedése és ereje szerintem jól lett össze "rakva". Emlékezzetek csak vissza a Chunin vizsga után amikor elment meglátogatni azt hiszem Sauskét akkor könnyű szerrel kivégezte az őröket és egy karcolás nélkül meglógott Kakashi elől. A Sennin harcban megidézte Mandát, és azt tudjuk, hogy egy ilyen idézéshez rengeteg Chakra kell, Naruto nagyon sokáig csak Kurama segítségével volt képes idézni. Sőt saját erejéből én nem is emlékszem, hogy idézett volna bármikor is,(a fillérek nem számítanak). Sőt kabuto a sennin harcban mielőtt bekapta a rasengánt már előtte elkezdte gyógyítani magát és szinte alig lett valami baja tőle. Szóval őt szerintem eddig sem kellett lenézni, hisz tudott ő sok mindent, csak mindent sunyiban csinált és nem feltűnően. Sakura szerintem soha nem lesz Sennin módba, hisz neki világ életében kevés volt a chakrája és anélkül tudjuk, hogy nem lehet megoldani. Kivéve ha az a pár év alatt valahogy megsokszorozta a chakra készletét amit nem tartok valószínűnek. Nem tudom, hogy írtam-e eddig, de szerintem az sem véletlen, hogy eddig nem derült ki Naruto apja (Minato) családneve és hova tartozása klán ügyileg. Majdnem 100% ban mernék fogadni, hogy ő is Ridoku leszármazottja volt Persze távoli/távolabbi ágról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 14:43:34 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
UzumakiPetra
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12077 Dátum: 12 márc 22, 15:02:23 » |
|
Kabuto ügyeskedése és ereje szerintem jól lett össze "rakva". Emlékezzetek csak vissza a Chunin vizsga után amikor elment meglátogatni azt hiszem Sauskét akkor könnyű szerrel kivégezte az őröket és egy karcolás nélkül meglógott Kakashi elől. A Sennin harcban megidézte Mandát, és azt tudjuk, hogy egy ilyen idézéshez rengeteg Chakra kell, Naruto nagyon sokáig csak Kurama segítségével volt képes idézni. Sőt saját erejéből én nem is emlékszem, hogy idézett volna bármikor is,(a fillérek nem számítanak). Sőt kabuto a sennin harcban mielőtt bekapta a rasengánt már előtte elkezdte gyógyítani magát és szinte alig lett valami baja tőle. Szóval őt szerintem eddig sem kellett lenézni, hisz tudott ő sok mindent, csak mindent sunyiban csinált és nem feltűnően. Sakura szerintem soha nem lesz Sennin módba, hisz neki világ életében kevés volt a chakrája és anélkül tudjuk, hogy nem lehet megoldani. Kivéve ha az a pár év alatt valahogy megsokszorozta a chakra készletét amit nem tartok valószínűnek. Nem tudom, hogy írtam-e eddig, de szerintem az sem véletlen, hogy eddig nem derült ki Naruto apja (Minato) családneve és hova tartozása klán ügyileg. Majdnem 100% ban mernék fogadni, hogy ő is Ridoku leszármazottja volt Persze távoli/távolabbi ágról. Ha nem tévedek, Minatónak a családneve Namikaze volt... Kabuto szerintem eddig is erős volt. Nem kellett volna még a Sennin módot is megadni neki. Ennek ellenére, nagy a valószínűsége, hogy Itachi és Sasuke fog győzni a végén. Úgy tűnik, hogy a fiatalabbik Uchiha kezd eltávolodni a negatív szerepköréből. És ez jó... szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Dél-Korea & Japán ^.^
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12078 Dátum: 12 márc 22, 15:08:48 » |
|
Jé. És tényleg Na jó akkor ezt buktam. Bár még akkor is ő az első akit tudunk, hogy Namikaze és a klánjáról így sem derül ki semmi. Mármint tudásom szerint
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12079 Dátum: 12 márc 22, 15:33:38 » |
|
Nem hangzott el sehol, hogy Sakura kevés chakratartalékokkal rendelkezne (az se, hogy sokkal). Tsunadéhoz hasonlóan neki is tökéles a chakrakontrollja így veszteségek nélkül alkalmazhatja a jutsukat. Ha jól emlékszem, akkor ezt még Kakashi is elmondta. Hármuk közül (Saske, Naru, Saku) Narutonak volt a legrosszabb kontrollja, utána jött Sasuke és végül Sakura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #12080 Dátum: 12 márc 22, 15:49:24 » |
|
Azóta mondjuk narutoé a legjobb mivel tökéletes mozdulatlanság és chakra kontroll nélkül pl a sennin mód nem menne.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12081 Dátum: 12 márc 22, 16:21:07 » |
|
Narutonak szinte teljesen mindegy, mennyi chakrát pazarol el. A sajátja is hatalmas, azon kívül még ott van Kurama chakrája is. Kakashi azt hiszem h a shuppuudenben mondta is, hogy Narutonak normál esetben négyszer annyi chakrája van, mint neki, ha meg Kuramáét is számolja, akkor kb. 10 szer annyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12082 Dátum: 12 márc 22, 16:26:01 » |
|
TsunadeHime tökéletesen igaz az amit leírtál, akkoriban tényleg Sakurának volt a legtökéletesebb chakra kontrollja, de mégis ő dőlt ki először amikor tanultak fára mászni kéz nélkül. Emlegette is, hogy Naruto és Sasuke hogy a fenébe bírják ennyi ideig Csinálni. Sőt a Chunin vizsga után amikor Iruka megfejtette nekik a rejtvényt akkor is hangoztatta, hogy fizikálisan ő a leggyengébb így hamar kimerül és azt is hogy Narutonak ugyan sok az ereje de nem tudja kellő képen kihasználni azt.
Persze azóta Sakura is erős lett fizikailag Így minden bizonnyal tovább bírja mint akkoriban és Naruto Chakra Kontrollja is nagy valószínűséggel az egyik legjobb (bár szerintem tud még rajta csiszolni rendesen) Ha a rasengan megy 1 kézzel akkor már alakulóban lesz. Ezt most Sennin és Lámpás mód nélkül értem.
De szerintem Sakura Csakra mennyisége még így is kevés lenne a természeti energiák irányításához, pont úgy ahogy Kakashi is képtelen lenne rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #12083 Dátum: 12 márc 22, 17:09:54 » |
|
na akkor leírnám szerény véleményem erről a fejezetről: őszintén szólva engem a történet bármely másik szála jobban érdekel mint ez, de mondjuk hogy kabu is sennin, az meglepett pont vmelyik nap azon elmélkedtem h miért csak a békáknak van külön földjük, de úgy látszik kishi még nem adott ki minden infót a remete formával kapcsolatban. akkor a 3. hely amit kabu említett az a csigák földje lesz?
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12084 Dátum: 12 márc 22, 17:11:17 » |
|
Az bizony. Éppen azért gondoltunk rá néhányan, hogy Tsunade is elsajátíthatta a remete formát. Bár igaz ami igaz, nagyon furán nézni ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #12085 Dátum: 12 márc 22, 17:16:18 » |
|
Én azt mondom stunade nem tud senjutsut, vagy esetleg ha tud, akkor ez az mostani technikája. amit most használ a senjutsuja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 17:23:10 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #12086 Dátum: 12 márc 22, 19:27:59 » |
|
Sok embert zavar ez a ennin módos dolog, de én örülök neki. Jó hogy nem csak a varangyok élnek társadalomba rendezve. Az is korrekt, hogy egy állat lépes a természet és annak energiájának megértésére és használatára. Egyáltalán nincs ellenemre, hogy Kabuto sennin. Viszont vajon tökéletes lehet? Hiszen megjelentek rajta a sárkányok jelei. Narutonak csak a szeme lett más, ha jól emlékszem. Érdekes harc lesz ez. Viszont Kabutonak nagy előnyt jelent, hogy nem ölhetik meg. Nyerni valaki ellen, hogy nem ölöd meg annak ellenére, hogy az erőd meg lenne hozzá elég kellemetlen. Vissza kell fognod magad úgy, hogy az ellenségnek nem kell. Itachi helyében arra játszanék, hogy a haláltorkába vigye Kabutot ezzel kényszerítve a feloldásra. Gondolom KAbuto se akar meghalni szal ha Ita megölné lehet feloldaná inkább a technikát. Azért nem hülye. Sasuke meg nekem eléggé Itachi elentétje. Forró fejű és zabolázatlan. Érdekes és jó fejezet volt remélem a folytatás is marad ezen a színvonalon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 20:04:23 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
herbel111
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12087 Dátum: 12 márc 22, 19:45:36 » |
|
Na azért ezt neee... Még Jiraya se tudja rendesen elsajátítani,akkor pl Tsunadetől és sakurától mit vártok? + mért nem vetette be Madara ellen eddig,amikor látta hogy így nincs esélyük.Egyszerű:mert nem tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12088 Dátum: 12 márc 22, 19:49:58 » |
|
A byokugout se használta az elejétől fogva. Miért ne lehetne ez a második meglepetés tőle? Ha már Kishi említette a Csigák királyságát biztos nem fölöslegesen tette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #12089 Dátum: 12 márc 22, 20:04:15 » |
|
drszabi Akkor Kakashi hazudott volna, vagy mi? Sakura nem rossz a genjutsuk érzékelésében, ezt már bizonyította is néhányszor. Azonnal képes felismerni, de még nem láttuk, hogy használt volna. Annál a résznél viszont igazad van, hogy Tsunade Senju így több a chakrája. Jah, és nem is csak Senju, hanem Uzumaki is, szóval lehet is neki bőven.
Ki Uzumaki_?? Tsunade? hogy lenne Uzumaki ha nem is vörös a haja... vagy ezt honnan feltételezitek??
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
|