ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11130 Dátum: 12 feb 11, 23:15:15 » |
|
A "nem halt meg azonnal" rész miatt még simán élhetne tovább, csak Tobi azt hitte egyből meg fog halni, de mivel más uzumakiból még nem szedtek ki bijuu-t ezért akár életben is maradhatna attól, hogy Tobi azt hitte nem fog. A "már túl késő" szerintem inkább az, hogy nem ért oda mielőtt kiszedte volna Kushinából a kyuubit. Az "úgy halok meg" rész meg az után volt, hogy először legyengült a szülésben, utána meg kiszedték belőle a kyuubit, amit még vissza is akart magába húzni. Narutonál eléggé meglepődnék, ha úgy szednék ki belőle, hogy előtte teljesen legyengül szülés közben. (Ja és ha utána nekiesik pár gyógyító ninnya, az is segíthetne szerintem ott van például Sakura... akkor legalább lenne már valami haszna is ) De szerintem sem fogják belőle kiszedni Kuramát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 23:18:28 írta ConSole »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11131 Dátum: 12 feb 12, 01:28:29 » |
|
Jó sok hülyeséget olvastam az elmúlt 3 oldalon. Kinek volt nehezebb Sasukénak vagy Narutonak nem tudja az eldöbnteni, akinek mindkét szülője, vagy akár csak az egyik is él. Sasuke ismerte a szüleit, majd elvesztette, Naruto meg azt sem tudta kicsoda ebben a kibaszott univerzumban. Egyik sem könnyű helyzet. Bipolárisan egyik a pozitív, másik a negatív utat kezdte járni (ezzel nem azt mondom, hogy Naruto a pozitív, míg Sasuke a negatív ) . Tökéletesen ellentétei egymásnak, ami a választ illeti.
Még mindig azt gondolom, hogy a shodaime hokage a legnagyobb ludas a történetben. Hihetetlen, hogy megegyezik 2 egyenlő erő és hogyhogynem rögtön felül is kerekedik egyik a másikon. (Senju vs Uchiha) Kettős irányítás kézenfekvbb lenne, de nem, hanem egy állítólagos szavazáson Senju Hashirama nyert... 1. Akkor a Senju-k eleve többen voltak, így a választás csupán formaság volt. 2. Hashirama ezt ki is használta, merthát Madara igencsak hamar látta klánja jövőjét. Emlékezzünk vissza, Madara a klánjával is szembeszállt és távoznia kellett emiatt. Nincs jó és rossz út, de különbözőek? Igen. Remélem lesz valami katartikus filler epizód, mert nagyon homályos ez az univerzum is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11132 Dátum: 12 feb 12, 01:50:37 » |
|
Te nagyon shodaime hokage ellenes vagy Amúgy meg ha kettős irányítás lett volna akkor most mindenki boldogan élne és nem lenne semmilyen történet Kellett valamilyen alapkonfliktus különben mindenki szeretné a másikat, kettős irányítás lenne, mindenki boldog és ennyi Mangában én személy szerint már nem szeretném a Senju vs Uchiha balhé visszaemlékezésével menne el nem tudom hány hét, maximum az érdekelne hogyan menekült meg Madara a Hashiramával folytatott harc után. Inkább Tobiról meg esetleg Zetsuról derülne ki valami ha már visszaemlékezés, de inkább a harcokra lennék most kíváncsi Azok közül meg felőlem mutathatják Itachit is (gondolom Kabutóval vagy az öcsikével, de inkább az első), a Kagék vs Madara harcot is, Narutóékat is, meg ha Sasukét is (akárkivel találkozik), mert mindegyik érdekel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11133 Dátum: 12 feb 12, 02:00:25 » |
|
Hát szerintem nem lett volna jó ötlet, ha ketten irányitották volna a falut, mert mind a ketten más nézetet néztek, s ebből ismét háboruskodás lett volna az eredmény. Legyen egy, aki kezében tartja a falut, vagy egy se, szerintem ez így volt jó, ahogy volt.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11134 Dátum: 12 feb 12, 09:53:26 » |
|
Hogy a ...... Mangstream kénytelen ejteni a JUMP mangákat. Arra lennék kiváncsi mi volt a bijuukkal Hashirama/ Madara előtt ? ? Jött a gonosz senju bácsi és zsebre vágta őket ? Erről Kishinek még be kéne számolni , elvileg ő osztotta szét a bijuukat a falvak között így akkor már hokagének kellett lennie és a kyubii lepecsételve a feleségében Mitoban. Kurama lett volna az első bijuu akit írányított ? Azért nem ártana megnézni a teljes 1. hokage vs madara harcot , de arra most már nem nagyon látok esélyt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 12, 10:43:00 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto210
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11135 Dátum: 12 feb 12, 12:06:03 » |
|
kettős irányítás?na neee.azért abban megegyezhetünk hogy az 1. volt a jó és madara volt a rossz. az 1. szinte minden nagy ninjával konohában kapcsolatban állt pl a 3. mestere a 2. testvére naruto távoli rokona az 5. nagyapja és sensei-i ágról a 4. is hozzá tartozik (3. - jiraya-4.). egy ilyen személy csak jó lehet hogy a tűz akarata elvéről ne is beszéljek. Madara meg egy dühöngő hatalommániákus volt. lehet hogy jot akart a klánjának de a klánja is hatalom és felsőbbrendűségmániások szóval ez van. persze vannak szimpatikus gondolatai pl: utálja az edot. viszont nem tiszteli a tömeg erejét ugyebár amikor többen voltak ellene a kaék vs madara előtt akkor is lenézte mindet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11136 Dátum: 12 feb 12, 12:21:26 » |
|
Azt szerintem alapjában nem tudjuk, hogy ki volt a jó vagy a rossz kettejük közül. Ez nézet kérdése. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy Hashirama megadta Madarának az esélyt, hogy ő az erősebb, de Madara nem tudott élni a lehetőséggel. Másrészt az is fontos lehet, hogy az Uchihák tulajdonképpen ellentmondtak Madara nézeteinek amiért is neki kellett elhagyni a falút. Röviden, nem értettek Madara nézeteivel egyet. Ez pedig véleményem szerint Hashiramát mutatja jófiúnak Madarával szemben. Az, hogy közös lovat üljünk meg egyszerre ebben a világban nem létezik, mint ahogy a mondás is tarja "közös lónak túros a háta" vagy a két dudás esete is ezt taglalja. Egyszerűen nem működhetett volna, mint ahogy nem is működött mert olyan nézeteket vallottak amelyek nem fértek meg egymás mellett. Valamelyiknek engedni kellett, ez viszont az Uchiha nézetekkel nem volt összeegyeztethető. A másik oldal engedett valamennyit de ez úgy látszik nem volt elég. Ezzel tulajdonképp meg is pecsételte a sorsát az Uchihák klánja. A dolgot végül Itachi és Tobi sikálta el egy kis Danzou ösztönzés hatására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto210
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11137 Dátum: 12 feb 12, 13:08:08 » |
|
kishi szempontjábol ugy néz ki hogy kellenek a történetbe abszolut jo szereplők pl: rikoduo naruto az 1. hokage egy eszmény konoha alapítója és a fauk közötti egyensúla megteremtője, kizárt hogy egy ilyen nagy jelentőségű személy ne legyen abszolut jo. ha ez nem volt elég jo érv akkor idézném azt hogy örökösének rikodou az 1. hokage ősét választotta nem pedig madaráét. ez azért mindent elárul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11138 Dátum: 12 feb 12, 13:29:15 » |
|
A kérdésem ide is tartozik... Kedves Naruto-kun Team, most, hogy a mangastream már nem fogja tolni a Shounen JUMP mangákat, hogyan , honnan és mikor kapjuk majd meg a heti manga adagunkat? Vagyis ez a változás mennyiben érint minket, ill. milyen változások lesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atesz91
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11139 Dátum: 12 feb 12, 13:46:48 » |
|
Úgy emlékszem, hogy régen már volt erről szó, amikor valaki szerint nem nagyon egyezett meg az angol és magyar szöveg (már ami a fordítást illeti ). Szóval a lényeg, hogy nem egy forrást használnak a fordításhoz, hanem többet, így pontosabb fordítást kaphatunk kézhez (mert ugye az angol fordítások is különbözhetnek néhány helyen). Ergó ha ez még mindig így van, akkor nem lehet nagy fennakadás a fordításokban, max eggyel kevesebb forrást használnak. Persze a biztos választ kizárólag a Team tudja majd megadni, de én így gondolom (és amúgy is vannak még híres-neves angol csapatok azoknak, akik mindig tűkön ülve várják az új részt, mint én )
|
|
|
Naplózva
|
Hard work never killed anybody, but why take a chance?
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11140 Dátum: 12 feb 12, 14:33:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11141 Dátum: 12 feb 12, 14:37:24 » |
|
Nos, én ha már nagyon kíváncsi vagyok az eheti mangára, nem feltétlenül várok a mangastreamre, hanem ott a magareader.net, ott általában hamarabb fent van, de nem annyira pontos és megbízható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11142 Dátum: 12 feb 12, 19:04:14 » |
|
hát szerintem sasuke még nagyon messze van attol h egyedül legyözzön 1 egész haderöt... ugyebár az kb 8-10 ezer ember és ugye a predátor 3. raikage is behalt annyi embernél pedig öt megkarcolni se tudták semilyen jutsuval sem és ő se birt el az egész brigáddal (bár 3napig állni a sarat......) remélem itachi belever 2-3at a fejébe és megvilágosodik....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 12, 19:11:19 írta all_in »
|
Naplózva
|
|
|
|
ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11143 Dátum: 12 feb 12, 20:50:18 » |
|
Már előttem is írták, de ha a mészárlós rész lenne akkor Sasuke nem teljes haderővel találkozna valószínűleg, hanem egy kisebb csapattal. (Amiben szerintem se Neji, se Hinata, se Lee, sem egyik ismert shinobi sem lenne benne a "gyerekek" közül, ha már ez a verzió lenne. Nem hiszem, hogy közülük akárki is meghalna. De szerintem inkább mással találkozik majd Sasuke )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11144 Dátum: 12 feb 12, 20:55:57 » |
|
hát szerintem sasuke még nagyon messze van attol h egyedül legyözzön 1 egész haderöt... ugyebár az kb 8-10 ezer ember és ugye a predátor 3. raikage is behalt annyi embernél pedig öt megkarcolni se tudták semilyen jutsuval sem és ő se birt el az egész brigáddal (bár 3napig állni a sarat......) remélem itachi belever 2-3at a fejébe és megvilágosodik....
Igen igazad van , és nagy valószínűséggel Sasukenak nincs egy Bijuunyi chakrája mint a 3. Raikagenak ezért ha a védelme a susano'o-t csak olyan 1-2 óráig tudná folyamtossan használni és hát 10.000 ember ellen nem engedheti le a védelmét még ha egyszerű kis Shuriken használók is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|