Janoo
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9705 Dátum: 11 nov 25, 12:00:49 » |
|
És mi van akkor hogyha Kabuto őket is hasonló módon hozta vissza mint Madarát ugyan még nem említette de ez is logikus volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9706 Dátum: 11 nov 25, 17:17:49 » |
|
Nekem elég vénnek tűnik.. De mindegy is nem sokára úgyis kiderül. Viszont van egy érdekes dolog abban amit linkeltél, Tobi megkérdezi hogy mindent felvett-e. Felvett? Vagyis akkor késöbb vissza nézi... Új elmélet Tobiról: Zetsu klón aki videóról tanulja a jutsukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minizs2
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #9707 Dátum: 11 nov 26, 00:28:11 » |
|
Nekem elég vénnek tűnik.. De mindegy is nem sokára úgyis kiderül. Viszont van egy érdekes dolog abban amit linkeltél, Tobi megkérdezi hogy mindent felvett-e. Felvett? Vagyis akkor késöbb vissza nézi... Új elmélet Tobiról: Zetsu klón aki videóról tanulja a jutsukat. Szerintem csak információt akart yüjteni . Ez már elég merész elképzelés de hát bármi megeshet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #9708 Dátum: 11 nov 26, 11:11:08 » |
|
Csak én várom már hogy végre használja Bee a samehada-t? Mert a mostani 6 bijuu farokból 4-et elvileg el tud vele szívni és azt átadni magának illetve Narutonak. Szóval elég érdekes dolgok fognak itt még történni kíváncsian várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #9709 Dátum: 11 nov 26, 13:15:44 » |
|
én a további jinchuu képességekre vagyok kíváncsi, füleg fű képességeire, én nem tom miért de bírom a csajt.^^
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #9710 Dátum: 11 nov 26, 16:06:37 » |
|
Hát én nem várom hogy Bee használja a samehadat. Sőt én azt se várom, hogy Naruto, Bee meg sasuke valamikor is harcoljon Nem rajongok értük A kagék és a naruton és been kívüli jinchurikik harcoljanak Bár most naruto és bee fog harcolni a jinchurikikkel, szóval a fele kívánságom megvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #9711 Dátum: 11 nov 27, 12:16:41 » |
|
Atombiztos maszk, ugyanmár:D Azért Kishitől többet vártam volna, mint hogy egy ilyen röhejes megoldást alkalmazzon arra, hogy Tobi kiléte továbbra is teljesen titokban maradjon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #9712 Dátum: 11 nov 27, 21:13:14 » |
|
Én elsütötem volna a másik maszk viccet. Ilyen fekete símaszk szerű cuccmég lehetne rajta, vagy be lehetne fáslizva a képe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubiz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9713 Dátum: 11 nov 27, 22:16:21 » |
|
Tobi nem fogja oly hamar megmutatni igazi identitását ha megteszi elvesziti a manga a vonzerejét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9714 Dátum: 11 nov 27, 23:09:45 » |
|
Őszintén szólva engem már zetsu eredete vagy a gedou mazo mivolta is jobban érdekel, mint hogy kicsoda Tobi. Közhelyet csinál Kishi az egész misztikumból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9715 Dátum: 11 nov 28, 15:49:48 » |
|
Szerintem itt azt a képet erősítí Tobiról, hogy teljesen mindegy, hogy kicsoda, rohadt erős, és ha bármit tenni akarnak akkor le kell hogy győzzék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9716 Dátum: 11 nov 28, 18:21:15 » |
|
nagyon remélem,hogy már holnap kiadják a fejezetet. igazából az a baj,hogy sok a kérdés,úgyhogy már nem is tudom,hogy mire számítsak. ezért remélem,hogy azért sokkal több minden történik ebben,mint az előzőben,és vmi kiderül,vagy kiderülő félbe kerül a végére. igazából én szeretném,hogy kibéküljön már a kilencfarkú narutoval. meg azt is várom,hogy a jinchuurikik mutassák meg a bijuu-juk erejét is. de ellentétben egyesekkel azt is akarom látni,hogy ki van a maszk mögött. ezeket ugye kérdésbe is át lehetne fogalmazni. itachi pl. hova tart? sasuke hol van? a kagék legyőzték már madarát? azt hiszem ezek mind konkrét választ várnak,úgyhogy kishi most már elkezdhetné ezen kérdések megválaszolására való válaszokat kibontakoztatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9717 Dátum: 11 nov 28, 18:23:40 » |
|
itachi kabutohoz meg. Kagék még nem győztek le madarát mert még a harcból csak annyi volt hogy mei meg raikage feltartozótaták a madarat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #9718 Dátum: 11 nov 28, 18:26:01 » |
|
Kishi azt nyilatkozzta kicsit túl sok szálat csinált, egy párat abba fog hagyi, PL lehet nem mutatja meg a tábla titkát, meg ilyenek
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #9719 Dátum: 11 nov 28, 21:22:56 » |
|
Hát ha nem tudjuk meg vagyis nem mutatja meg Ksihi akkor falnak megyyek,mert engem nagyon izgat mi van a táblán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|