24 nov 01, 00:48:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511233 alkalommal)
0 Felhasználó és 129 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6240 Dátum: 11 jan 30, 12:17:41 »

Én akkor néznék nagyot ha megdőlne ez az Itachi jó fiú elmélet!  Nyelvesít Na akkor mekkorát nézne Sasuke? Nevet Tudom esély nincs már rá, mert szinte minden azt igazolja, hogy Itachi feláldozott mindent a falujáért de rendesen megkavarná a dolgokat az tuti!  Ördögi
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6241 Dátum: 11 jan 30, 12:53:45 »

kurosaki19 jah valóban igazad és ahogy belegondoltam Narutonak már születésétől volt bajsza ,tehát valóban az lehet a magyarázat ,hogy jinchuuriki volt az anyja.Nah most akkor ,ha azt vesszük fel hogy nekik is vannak bajszaik ,akkor valóban jinchuuriki lenne az anyjuk,éppenséggel Mito?!De akkor árulók lennének mivel elvileg felhőbeli shinobik és fehér bőrűek szóval kitűnnek az ottani "tömegből"
vagy csak valahogy ellopták a kyuubi chakráját ,mindenesetre kíváncsi vagyok hogy is van ez.

Egyébként szerintetek ,ha egy Hyuuga lezárja az Edo tenseiel idézet lélek tenketsuit akkor vajon az is regenerálódik vagy harcképtelen lesz az illető?
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6242 Dátum: 11 jan 30, 12:53:52 »

Próbáltam utána nézni a Kin-Gin testvéreknek, hátha van mitológiai utalás, de... Hát mást találtam. Kin Narita és Kin Kanie, vagyis a "Kinsan Ginsan nővérek". Japán hírességek voltak. 1892-ben születtek, és 2000-ben, illetve 2001-ben haltak meg. A hosszú életük és a nagy vitalitásuk miatt voltak híresek. Nem tudom, hogy ennek lehet-e valami köze a Kin-Gin testvéreknek, de mivel itt is ikrekről van szó, szerintem innen kaphatták a nevüket. Talán egy kapcsolódási pont lehet, hogy annak ellenére, hogy egypetéjű ikrek voltak, mégis különböző volt a vércsoportjuk. + Ugye a Kin-Ginek közül az egyiknek ezüst, a másiknak arany kanji van a karjára tetoválva.  Ezt összerakva, én arra tippelnék, hogy bár ikrek, de eltérő a vérvonalképességük. + Ott a kapcsolat a Kyuubi-val, amire még nincs magyarázat.
Ami a 4 megidézett Kagét illeti. Muu nekem nagyon szimpatikus. A megfontoltsága, ravaszsága, a nagy ereje, az eltakart arca és az edo tensei-től sötét szemei miatt engem Kakuzura emlékeztet. A Sandaime Raikage jól illeszkedik a kumogakurei arculatba, a Yondaime Kazekagét pedig nem írnám le egyértelműen. Orochimaru elég sok S-szintű shinobinál erősebb volt. A Nidaime Mizukage viszont kifejezetten unszimpatikus - eddig.
Naplózva

Tomi is a good boy.
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6243 Dátum: 11 jan 30, 14:26:02 »

All-in: Sasuke sztem nem tudja hogy most mekkora harcok is folynak és hogy itachit feltámasztotta kabuto. Engem az érdekelne, hogy Jiraiyat felélesztette e, mert szerintem nem, de akkor meg azt nem értem hogy miért nem. Ő speciel rengeteg megidézett embernél erősebb.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6244 Dátum: 11 jan 30, 14:28:02 »

A kérdésre a választ már megkaptuk manga formában.^^
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/17
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6245 Dátum: 11 jan 30, 14:44:17 »

Most ahogy belinkelted ezt a mangát elgondolkodtam azon ,hogy vajon Kishi mért nem hozta vissza Shishuit?Annyi mindent hallottunk már róla ,meg erős is volt ugyebár és direkt kitér rá hogy őt nem tudta vissza hozni?Vajon van erre különösebb oka ,mondjuk hogy később még lesz szerepe?
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #6246 Dátum: 11 jan 30, 15:02:23 »

Szerintem még nem játszotta ki minden lapját kabuto...
Ott van jiraiya. világosan le van irva, hogy bár a teste a tenger mélyén nyugszik, de pein fegyverein ott vna a vére, amit kabuto kis okoskosáddal fel tud használni, pl  sokszorosítja a vérét.
Ugyan igy shisui-t is feltudná szerintem.
szerintem..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #6247 Dátum: 11 jan 30, 15:35:18 »

Shisuiból Danzou hulláján biztos maradt nyom habár nem tudom , hogy azt megtudja e szerezni, meg ugye a Pein testeket.Bár már ígyis olyan alakok DNS-ét szerezte meg , hogy elképzelhető, hogy ez is megy neki.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6248 Dátum: 11 jan 30, 16:07:21 »

Szerintem még nem játszotta ki minden lapját kabuto...
Ott van jiraiya. világosan le van irva, hogy bár a teste a tenger mélyén nyugszik, de pein fegyverein ott vna a vére, amit kabuto kis okoskosáddal fel tud használni, pl  sokszorosítja a vérét.
Ugyan igy shisui-t is feltudná szerintem.
szerintem..

Ja, ott van a DNS-ük... De Tobi utána figyelmezteti is, hogy ne kísértse a szerencséjét. Ergó üljön meg a hátsóján és ne akarjon túl sokat. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6249 Dátum: 11 jan 30, 16:35:28 »

Őszintén, szerinted ez menynire érdekli KAbutorot?  Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6250 Dátum: 11 jan 30, 16:40:01 »

semennyire...sunyi alak nagyon...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6251 Dátum: 11 jan 30, 20:07:22 »

Őszintén, szerinted ez menynire érdekli KAbutorot?  Nevet

Annyiban, hogy felesleges balhét ő sem akar Tobival, mert az legalább annyit ártana a saját terveinek is, mint Tobiénak.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6252 Dátum: 11 jan 30, 20:48:11 »

Kb. ennyiben, mivel biztos megvannak a saját tervei és azokban Tobi csak egy segédeszköz. Az mondjuk szép lenne, ha ők ketten megtámadnák egymást.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6253 Dátum: 11 jan 30, 21:20:15 »

Ez jogos, bár ha Tobinak tényleg érdeke, hogy Shiushi ne legyen felélesztve, az van oylan gyanús, hogy megérje meglépni egy esetleges aduász megszerzéséhez... ami Jiraiyát ilelti, kétlem, hogy ő fontos lenne itt Tobi szempontjából, szóval csak boszsankodna rajta egy sort.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6254 Dátum: 11 jan 30, 21:38:19 »

Ebben lehet valami ,hogy madara/Tobi valamilyen szinten tart Shiushuitól ,hiszen ha nem tévedek Danzou is az ő szemével apellált Madara ellen ,szóval vele még biztos lesz valami kavarás vagy magyarázkodás.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 415 416 [417] 418 419 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins