24 nov 24, 04:27:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2549548 alkalommal)
0 Felhasználó és 126 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #6045 Dátum: 11 jan 13, 19:15:44 »

Zabuza kardján gondolkoztam el, hogy ugye egy mbernek van 4-5 liter vére kb, nem tudom pontosan, abban kb a vas annyi, hogy egy gombostűfejnyi szem talán kijönne belőle.... Hát nem hiszem, hogy gyorsan ujraalkotja magát egy hasonló sérülés után mint amit killer be alkotott be. Úgy 7-800 ember megölése után talán Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6046 Dátum: 11 jan 13, 19:22:11 »

A vason alapuló regenerációt azért katalizálhatja chakra, növelve a hazsnosítható anyag mennyiségét, vagy beépíthet msát is, bár ez enm feltétlenól nyerő ötlet.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6047 Dátum: 11 jan 13, 19:39:25 »

ha jól emlékszek és osztok, szorzok nyilván 3-4 -szer tudja használni az ms-jét de 4. körül már nagyon beadja a kulcsot és azt ugye nem szeretnénk, meg gondolom az ellenfél mozog nem tudja belőni, mert csak egy kis lyukat csinál nem egy 10-es kaput Nevet.

az a "kis lyuk" amit kakashi képezni tud elég volt arra hogy Deidara egyik legkemélyebb bombáját hawaira kűldje.....  ok, az világos hogy csak 3-4 alkalommal tudja használni, de elég ha 2 alkalommal jó helyre fókuszál és máris kevesebb nagyágyú maradt az útban. chakrának igaza van a mostani generáció ha nem most soha nem fog nevet szerezni, és ennél nagyobb harc szerintem nem lesz ahol ekkora szereplő gárda van

7 kardforgató most mint hallhatatlan tagok igenis vannak s osztályon ráadásul érdekel hogy Suigetsu bátyja mit tud, jogos e a démon kifejezés, és ha nincs is kardja akkor miként sajátította el a többiek sajátjukként ismert kardjaikat.Őt nem nagyon láttuk akció közben csak néhány hullára hányt rá némi lecsót ami nem mond sokat arról mit tudhat és mivel érdemelte ki klub tagságiát a 7-be
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 21:40:02 írta picassopeter » Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #6048 Dátum: 11 jan 13, 20:21:09 »

Én figyelemmel követem a mangát, csak nem szólok bele a társalgásba. Az az ötlet, hogy a fiatalok fognak powerkodni a nagyok ellen, csak akkor lehet esélyes, ha a felnőttek elhullanak. Másrészt, szerintem ők valami "speciális" ellenfelet fognak kapni. (pl.: Neji apja) Persze ez csak egy vélemény.

Ami a 7 kardforgatót illeti: nekem személy szerint, a drótos kard tetszik a legjobban, az a kép, mikor Kushimaru húzza a drótot, mögötte meg az emberi gombolyag, valami zseniális! Nevet A kalapács kard kicsit (nagyon) fura. Robbanós kardról nincsen túl sok véleményem. (bár érdekes lett volna ha Dei kezébe nyomnak 1 ilyet  Gondolkozik ) Mangetsunál pedig befigyel, hogy ugyan úgy lóg a kis üdítő az oldalán, mint az öcsikéjének. ikszdé Samehadáról még nem kívánok nyilatkozni. ikszdé Zabuza kardjáról úgyszintén.

4. Kakashi használja az MS-t, de ezúttal egy a Madaráéhoz hasonló tér-idő ninjutsuval védi ki a támadást. A kard egyszerűen áthaladna rajta anélkül, hogy megsérülne, miközben Hakut eltalálja.
Ötlet: Badass! Mosolyog Nekem ez a megvalósítás tetszene a legjobban. Egy újabb párhuzamot jelentene Kakashi és Madara képessége között, plusz a madárijesztő kapna még egy utolsó tuningolást. Valószínűség: Sajnos nem hiszem, hogy Kishi ezt meglépné...

Na ha ez megtörténik, én eskü, összefosom magam! ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 20:22:56 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6049 Dátum: 11 jan 13, 21:46:16 »

bár azt se felejtsük el hogy rengetek rokon vagy épp szülő tért vissza akikkel harcolni nagyon nehéz lesz később, és meglehet hogy a neji vs apja lesz az egyik legnagyobb buli Asuma vs diákjai után
Naplózva
Skeeter
Újonc
*

« Válasz #6050 Dátum: 11 jan 13, 22:23:58 »

Wow, a hét kardorgató zúzós. Nekem leginkább a Fang-et forgató ninja jött be, remélem azért látunk tőle is egy-két villanást. Amúgy lassan kiderül, hogy Sasuke kardra vezetett chidori-ja olcsó cucc, hiszen a fél világ hasonló trükkel operál. Mind a Szamurájok, mind ez a kardforgató. Zabuza és a kardja nagyon jó. Old-school Naruto-s mániámat adta vissza Kishimoto mester ezzel. Anno amikor elkezdtem a sorozatot, Zabuza volt az egyik nagy kedvenc =)

Illetve kíváncsi leszek, hogy Samehadával most mi a helyzet, meg hogy az eredeti használó mit fog lépni? Na meg Mangetsu mivel harcol, az ő kardját nem láttuk, lennie kell neki is kardnak attól, hogy mind a hetet képes forgatni.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6051 Dátum: 11 jan 13, 22:39:50 »

Nyilván az övé volt az ikerpenge. Am akkor az újgeneráció új kardokkal nyomatja.....mostmár azokat is megnézném.  Nevet Azért a varrótű meg  a kalapácsos kardba kevés fantáziát látok. Kb. mindegyiktől brutáloabb kinézetet vártam + nagyobb speckó képességet, de a célnak ezek is megfelelnek.  Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6052 Dátum: 11 jan 13, 22:43:08 »

Nem rég valami olyasmit mondott, hogy anélkül is tudja egyesíteni a 10 farkúvá a bijuukat csak éppen nem lesz annyi chakrája, ...

Ezt hol mondta? Írsz egy manga fejezet és oldalszámot? Mosolyog

Várjá.. ne forgasd ki a gyerek szavait chakra.. aztat mondta hogy "vmi olyasmit mondot" ezt lehet úgy is érteni hogy a gyerek vmit nagyon csúnyán félre értelmezett a forditásban vagy a manga képein kitudja (( persze tudom hogy butaságot mondott, de ezzel a "mutass egy manga fejezetet" hogy bizonyitsátok hatalmas okosságotok már kikészitetek! >.<# ))!!
...

Talán néha zavarónak tűnhet, hogy egyes fórumozók bizonyos elméletek alátámasztásához konkrét manga fejezet/oldalszámot kérnek, de ennek is megvan a logikus magyarázata:
1.) A bizonyítást kérő nem emlékszik vagy nem úgy emlékszik az adott dologra és szeretne utána nézni, ezért kéri a fejezet/oldalszámot. Bárkivel megeshet, hogy elfelejt dolgokat. Ilyenkor két eset lehet: Vagy a kérdező a homlokára csap és "ja, tényleg úgy van", vagy a megkérdezett jön rá, hogy nem jól érvelt. De valaki mindenképpen okosabb lesz, szóval már megérte. ^^
2.) Az előző ponthoz kapcsolódva, de már némileg külön említve: Sok esetet láthattunk már rá, hogy egy-egy megalapozatlan kijelentést követően tévhitek kezdtek terjengeni a fórum Narutós részén és aztán nem győztük cáfolni. ^^

...
chakra csak azért mert valaki butaságot mond nem kell leoltani azonnal másokat idézve ez nem szép dolog

Ki oltotta le? Javaslom neked is olvasásra, amit fentebb írtam. ^^

... chakrának igaza van a mostani generáció ha nem most soha nem fog nevet szerezni, és ennél nagyobb harc szerintem nem lesz ahol ekkora szereplő gárda van ...

Azt Hiei írta, nem én. Nevet

A Samehada után ezek a kardok kicsit "fapadosnak" tűnnek. ^^" De tény, hogy egy fegyver csak annyira erős, mint az, aki forgatja. És ezek a muksók nem tűnnek gyakorlatlannak. Nevet
Az egyszálbél fickó "Varrótűje" elég cudar cucc. ^^"

Kakashi eléggé belemászott a kulimázba. Itt "sajnos" Haku él, szóval nem fog tudni elugrani. Egy balkezes Raikirit sem tartok valószínűnek, mert ahhoz kézpecsétek kellenek. Egy Rasengan még esetleg belefér. De ideje már nem sok lesz, mivel Zabuza már lendíti a bökőt. ^^"
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 22:44:29 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6053 Dátum: 11 jan 13, 22:54:39 »

Azt mondom eljött a fiatal generáció ideje. Lee, Neji és a többiek most bizonyíthatnak. Itt van számtalan neves shinobi akiket, ha legyőznek olyan hírnevet szerezhetnek amit az egész shinobi világ megjegyez.
Az öregek ahogy nézem úgy is bajban vannak. Van egy olyan érzésem Kishi nekik szánja őket.
Úgyis mindeki hiányolja őket. MMost majd megmutatják mennyit is fejlődtek.

Én erre gondoltam.................a mostani generáció most komolyan bemutatkozhat, 5 nemzet nagyjai elött.legjobban Kiba és Shino tudására vagyok kiváncsi, Nejiről tudjuk mekkora arc, és Lee Gai 20 évvel későbbi kiadása a 8 kapu teknikával nagyon komoly ellenfél bárki számára. Viszont Shino és Kiba tudását soha nem firtatták vagy éppen Tentenét. ők hárman maradtak a "kilenc"-ből akik tudásáról sokat nagyon nem tudunk legalább is azóta nem láttunk semmi nagyot tőlük hogy Naruto és Jiraya visszatért a 2.5 éves edzésből
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 23:00:29 írta picassopeter » Naplózva
Zackary
Újonc
*

« Válasz #6054 Dátum: 11 jan 14, 00:57:30 »

vazzzz....
na ez az amit sosem gondoltam volna...
A mester tiszteletben tartotta a fillereket...
Mindig is kíváncsi voltam, hogy ha egyszer előhozz a legendás 7 kardforgatót, akkor mit fog tenni a már fillerekben előhozott Raigaval, akit a fillerekhez találtak ki. Mit fog vele tenni? figyelembe veszi vajon? És most látom...
Mivel előző generációról van szó most a mangában, megoldott hogy ne kelljen Kisamet előhozni, és Raigat, viszont Raiga kardját megtartotta Ringo Ameyuri kezében.... Ugyanaz, és ez szerintem Anime-manga történelemben egyedülálló, hogy az anime valamilyen beérte a mangát filler megoldással, és a manga igazodott az animéhez....
Példátlan és érdes....
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6055 Dátum: 11 jan 14, 10:56:36 »

Nem feltétlen történelmi esemény, hiszen simán lehet, hogy Kishi néhanapján egyeztet a filleres csapattal - vegyük például a hatfarkúról szóló történetet. Ettől függetlenül mindenképpen érdekes.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6056 Dátum: 11 jan 14, 13:43:28 »

Nem biztos hogy anno a filleresek maguk találták ki ezt a karaktert/kardot. Valószínűbb hogy anno Kisit megkérdezték, ő meg megrajzolta nekik.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Samehada-0
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

GIGIGIGI...

« Válasz #6057 Dátum: 11 jan 14, 13:50:47 »

Ez logikusnak tűnik, hiszen miért ne kérnék ki a mangaka véleményét a saját univerzumáról? Mosolyog
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6058 Dátum: 11 jan 14, 14:16:28 »

Jobb ha tudod, hogy minden filleres forgatókönyvet megkap a manga írója is. Abban nem szerepelhet olyan ami befolyásolja a manga írójának döntését a történet folytatásában. Ha viszont a mangaka beleegyezett, tehát aláírta a forgatókönyvet akkor neki is igazodnia kell ahhoz amit aláírt. Erről nemrégen volt egy film a tévében is valamelyik csatornán.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6059 Dátum: 11 jan 14, 14:37:31 »

Hát, ehhez kéepst találkoztam én durva csúsztatásokkal egyik-másik anime egyik-másik filelre és a manga közt.. mrá mgát, a történet dinamikáját, időrendjét is sokszor nagyon megkeverik.
 Raiga feltűnése például ott nagyon, de nagyon nem (anynira "nagyon, de nagyon nem" azért nem, mert nem volt vészes máshoz képest) ileltt az anime menetébe, a kardja és a karaktere talán igen.
Ahogy a kidadó nagy ghonosz multi, aki ostorral veri a mangakát, és valamelyest beleszól abba, amit csinál, úgy az animestudio sokkal inkább. Hidd el, ha  amnagka rá is bólint a forgatókönyvre, vagy ebbe abba belezsól, nincs nagy befolyása. A saját történetét még za esetleges kényszerek mellett is a megfelelően tudja alakítani,d e ez egész más.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 14:38:24 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins