L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #3345 Dátum: 10 júl 17, 20:58:50 » |
|
Háát, ahogy gyanítottam, még jó ideig nem tudjuk meg kit v kiket rejt az a naracs maszk. Viszont a maszkostól nem láttunk még MS-t, pedig a szöszi ellen bevetné, mert lealázzák... Már ha fel tud kelni, mielőtt Yondi elmegy rókát szelidíteni. Látom STM gyűjtöd a rajongókat.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3346 Dátum: 10 júl 18, 13:55:46 » |
|
Azt nem vehetjük biztosra h Tobi Madara de azt igen h van MS-e. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/502/6legalábbis nekem MS szeűnek tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #3347 Dátum: 10 júl 18, 13:58:36 » |
|
Nem azért, de te hol látsz ezen a képen MS-t? Ez pont egy olyan kép, ahol Tobinak egyértelműen sima Sharinganja van, legalábbis én nem tudok belőle mást kinézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3348 Dátum: 10 júl 18, 14:01:27 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! Moderátorhmm ha jobban megnézem akkot télleg sima sharringan csak olyan mintha MS lenne becsapós... De a sima Sharingannal meg nem lehet irányítani a Kyubit.Vagy tévedek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 16:17:22 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3349 Dátum: 10 júl 18, 14:04:26 » |
|
Elvileg nem, legalábbis Sasuke úgy tudja, hogy nem, de valamilyen módon tuti lehet azzal is befolyásolni mert Sasu is elnyomta annó Narutoban a rókát amikor kipukkasztotta ha emlékeztek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3350 Dátum: 10 júl 18, 14:25:34 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/398/3 KÉSZ ENNYI! a Kyuubit lehet uralni sima sharingannal is. Meg Madara a visszaemlékezésében mondja, hogy nagyon erős chakrával született, így nekem a 10000 darabos puzzle 2 darabja összeállt, csak a maradék 9998-cal vannak még zűrök
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 14:43:30 írta tocika12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #3351 Dátum: 10 júl 18, 16:10:03 » |
|
Szerintem is lehet irányítani sima sharingannal, de azt is figyelembe kell venni, Madara a végső sharingant birtokolja, amelynek szerintem sokkal nagyobb az ereje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3352 Dátum: 10 júl 18, 16:30:21 » |
|
Én még sosem hallottam olyanról, hogy "végső sharingan". Azt értem, hogy esetleg jól használja a sharinganját, de mint végső sharingan szerintem az EMS kell érteni amit meg nem használt a Kyuubi szelidítésére. Vsizont abban igazad lehet, hogy jól használja Tobi a sharinganját, mert Sasuke esetéből már tudjuk, hogy nem kell Mangekyou, hogy megtörj egy Tsukiyomit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3353 Dátum: 10 júl 18, 20:01:02 » |
|
Arra gondolt. De gondolom nem olvasta a tegnapi balhét. Szoval most már EMS-nek hívják. És ezt jelenti Eternal Mangekyō Sharingan = EMS. http://naruto.wikia.com/wiki/Mangeky%C5%8D_Sharingan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 20:03:42 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3354 Dátum: 10 júl 18, 20:11:24 » |
|
Ne(m) hívjuk így. Baromság így hívni, miért használnánk egy japán kifejezésnél annak egy része helyett magyar szövegkörnyezetben a szó egy harmadik nyelvre fordított alakját? Fms-nek hívjuk, fuumetsu mangekyou sharingannak, vagy ha fordítgatni akarunk, akkor még belefér, ha a magyar "örök"-öt használjuk, vagy hívhatjuk "örök kaleidoszkóp körszem"-nek kb., ökk-nak. Én maraduk az fms-nél.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 20:15:04 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3355 Dátum: 10 júl 18, 20:37:42 » |
|
Jó, fuumetsu-nak mi a jelentése? Azt gyanítom hogy amikor még volt japán raw akkor abban lehetett leírva. Be írom a google-ba és semmi nekem ez a bajom (jó kép van szép meg minden de nem írás). Csak enyit nem értek. sasuke vs. itachi kéne japán raw-ban hogy el legyen döntve.
Egyébként ez már tényleg csak részlet kérdése. Mindenki azt használja amelyik tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 20:39:11 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3356 Dátum: 10 júl 18, 20:41:29 » |
|
...a logikus lehetőségek közül.... egyébként mi is lehet a jelentése, hmm, rejtély, nee?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3357 Dátum: 10 júl 18, 20:46:25 » |
|
Figy ez egy olyan ki fejezés amit ösze visza használnak nincs standard. Tudok mondani példát angol forum-ok ról.
Igen be ismerem hiba azt mondani: végtelen MS(jó magam), végső MS....
Nem vagyok nyelvész.
Edit: jó köszönöm meg nyugotam. de a föntiek álnak továbra is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 20:51:40 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
zolee92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3358 Dátum: 10 júl 18, 20:50:13 » |
|
A fuumetsu/fumetsu szó jelentései: elmúlhatatlan, elpusztíthatatlan, halhatatlan, maradandó, múlhatatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3359 Dátum: 10 júl 19, 13:48:33 » |
|
Ezt jó tudni, a wikin így van mondjuk "Eien no Mangekyō Sharingan" és az animében is így hívja itachi (Éjjen no Mángekió Sáringán-nak ejti) Ha ezt nagyon pontosra akarjuk fordítani akkor, Eternal Mangekyou Sharingan, vagyis örökkévaló Mangekyou Sharingan(vagy Kaleidoszkóp másoló kerék szem -- hú de szarul hangzik) Szóval szerintem az EMS is teljesen jó és a FMS nek is van értelme, bár én a Fuumetsu alatt inkább valami fizikailag maradandót mintsem időben maradandót értenék, de magyarul nincs külömbség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|