Chakra
|
|
« Válasz #2280 Dátum: 10 ápr 28, 19:10:43 » |
|
Moderátor:
Sok hozzászólás törölve. Titankahn, megtennéd, hogy nem OFF-olod szét a témát? A többiek pedig megtennék, hogy az OFF-ra nem válaszolnak?
u.i.: Megjegyzést nem várok, csak a téma szabályainak betartását, ami az első hozzászólásban olvasható.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2281 Dátum: 10 ápr 29, 13:32:39 » |
|
Gyilkos Méh ahogy ellenállt a hárem jutsunak az kiábrándító volt számomra, nagyon nem fér bele egy raper imázsába, hogy egy hárem hidegen hagyja... Kisame vs. Gai simán elképzelhető... Gai Sensei pedig tuti rejteget tartalékokat hisz a harcmezőn még egyszer se idézte meg azt "A" bizonyos teknőst Hát, ezen nem sokan lepődtek meg. xD Szerintem a sötét napszemüvegén nem látta a csajokon a szépséget... Na jó, vicceltem. Ő alapból nem ilyen. A Gai/Kisamés harcról sokszor esett már szó. Én is sokat gondolkoztam, miért pont neki kellene a cápával harcolnia. Már az ál-Kisamés harcnál bemutatta, milyen technikákat ismer, de azt is, hogy a memóriája olyan, mint egy gombáé Kisame se egy intelligens alak, mint az 1AÉ-ben. Hát, hülye harcoljon a hülyével. Úgy fair xD Remélem, Gai megidézi a teknősét, de az biztos, hogy az csak tanácsokat fog osztogatni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2282 Dátum: 10 ápr 29, 14:20:01 » |
|
Annak a teknősnek egy rúgás és máris hamutartó lesz. Kisaméra meg nem lehet azt mondani hogy nem intelligens. Tökéletesen használta a technikáit az adott körülémenykhez megfelelően, Gai sem hülye, csak mindent elfelejt, de csata közben más a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2283 Dátum: 10 máj 01, 10:26:45 » |
|
HA Gai fejlödött annyit mint Kakashi méltó ellenfele lehet Kisame-nak. És miért ne fejlödőtt volna? Edzésmániás a tag, símán kinézem belőle hogy akár még Kakashinál is erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2284 Dátum: 10 máj 01, 19:26:09 » |
|
Azért az túlzás h Kakashi-nál erösebb. Tény Gai sokat edz de Kakashival szemben a taijutsu nem ér sokat föleg, hogy van sharinganja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2285 Dátum: 10 máj 01, 21:42:23 » |
|
Attól mert van sharinganja még nem isten. Emlékezz vissza a chunnin vizsgára. Sasuke vs Lee. Sasuke azt se tudta hol van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2286 Dátum: 10 máj 01, 21:53:10 » |
|
Moderátor: Ez már OFF. Fáradjatok át a "Ki nyerne (csatában)?" témába. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #2287 Dátum: 10 máj 02, 12:39:55 » |
|
Nem igazán volt mostanában időm visszaolvasgatni,ezért ha már valaki felhozta,akkor elnézést,de ha sikerül megszelidítenie a rókust,akkor felhasználhatná a remete formához. -Amikor naruto tanúlta a sage formát,béka papa a róka miatt nem tudott a vállára pattanni. -Bee fel tudta használni az állatkáját a genjutsu megszakításához. Gondoltam amíg naruto lopja a chakráját,az addíg alakítgathatná át természeti energiával kevertté.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2288 Dátum: 10 máj 02, 12:49:01 » |
|
Azért nemhiszem hogy szüksége lenne arra ha róka gyűjtse neki a természeti energiákat,mert azt egyenlő arányban kell keverni a többivel,a rókának meg nagyon sok a chakrája,egy hétig meditálhatna mielőtt feltölthetné magát hogy egyenlő legyen :DDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2289 Dátum: 10 máj 02, 13:48:08 » |
|
Érdekes elgondolás. Off: Mondjuk ennyi erővel a róka gyorsabban gyüjti a természeti energiát de nem hiszem hogy a róka is tud ilyeneket? Holnap már a róka fogja csinálni a genjutsukat? Amugy mi ennek a szigetnek a neve azt nem tudjuk?
|
|
|
Naplózva
|
Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2290 Dátum: 10 máj 02, 14:44:14 » |
|
A nevét nem tudjuk,csak annyit h Bee meg a Raikage edzett. ha lenne is neve Bee tuti rímbe szedte volna
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #2291 Dátum: 10 máj 04, 22:18:19 » |
|
én leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mennyi idő alatt tanulja meg a kyuubit irányítani és azon kívül fog-e még új technikákat tanulni akár az apjáéból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kvcs
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2292 Dátum: 10 máj 05, 21:35:46 » |
|
OFFocska:
Na te meg honnan szabadultál ide? Közszolgálat Szavazások, véleménynyilvánítás az oldalról, illetve hibajelentések.
Gondolom itt lehet nem troll formba beírni az észrevételed :\
OFFocska vége!
ONocska :
Naruto és a belső emoja összecsap... ez kicsit érdekel,így habzó szájjal várom az angolost ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
undybundy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #2294 Dátum: 10 máj 06, 08:54:18 » |
|
Brutál lenne,ha kiderülne,hogy megölte a aszüleit..! Ami biztos: nem sokat változott Killer Bee:) Engem még az is nagyon érdekel,hogy a gonosz Naruo miket mondd Szmiagol,és Gollam is ilyen edzésen volt?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet,hogy csak egy ember vagy a világon,de valakinek te magad jelented a világot.
|
|
|
|