hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 09 dec 04, 15:49:03 » |
|
Sziasztok! Nektek nem tünt fel, hogy Danzu jobb keze vékonyabb volt? Eddig bevolt kötözve és fel volt kötve a vállára, de olyan kis véknyna volt most meg olyan vastag attol a vas dologtól:/ Nem lennék szegény Naruto helyében szerencsétlen most annyi mindennel szembesűlt:( Ha nem figyel oda Sakura is meghalhat...Kiváncsi leszek a köv. fejezetre már alig várom Lehet már megszerelte kabuto. Ha jól emlékszem kereste őt egy hardware frissítés miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #166 Dátum: 09 dec 04, 16:14:11 » |
|
Ha megtalálta volna Kabotut akkor gondolom Khisi a tudtunkra adta volna azt a kis találkozót is, mint minden mást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 09 dec 04, 18:42:41 » |
|
Hát... nem igazán tudom mit mondjak erről a mangáról. Tény hogy nagyon színvonalas volt, és az eddigi legérdekesebb amit mostanában olvastam. De... én bennem egy világ fog összetörni, ha Naruto feladja a célját. Jó jó, tudom, lehet leszólni meg minden, hogy az élet kemény, és ez egy bukásra itélt álom volt már alapból. De kérem szépen ez nem a valóság, ez Naruto idealista eszméktől vezérelt világa, és maga Naruto nindoja, és az egész manga értelme semmivé lesz, ha Sasukét kivégzik. Nem lenne ez egy helyes fordulat. Ez egy olyan történtet amibe bele lehet menekülni a való világ "kegyetlenségei" elől, legalább is számomra. Ami megmutatja, hogy ha akarja az ember, létezik még jó. Ha most már Naruto is letér erről az útról..... Így visszaolvasva egy picit túlzásba vittemxD De akkor is.. (: Különös, hogy mennyire abbamaradtak a Danzou=Madara pletykák (:Ennyit erről
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #168 Dátum: 09 dec 04, 19:15:13 » |
|
Háh. Szerintem meg Danzou akkor is Madara! Aki most felbukkant, az csak Danzou Kage Bunshinja akatsuki köpenyben. Jó, csak hülyülök.xD Amúgy engem valahogy nem nyűgözött le ez a fejezet. Sőt az utóbbi idők egyik legunalmasabb fejezete volt. Semmi olyan nem történt benne, amit eddig ne tudtunk/sejtettünk volna.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #169 Dátum: 09 dec 04, 20:12:04 » |
|
áááá danzuo-nak levehető keze van, van ott még fakéz, kampókéz és még stb. de tényleg, danzuo ezt a kezet is hullátol szedte? elég nagy mocsok, lassan lessz egy rakat kekkei genkai-os testrésze, lassan nem lehet tudni hogy danzuobol maradt e valami. biztos gyerekkorában sok kirakót játszot a mester és benne maradt az élmény.
na most Gaara és a többiek szaszuke kinyírására készülnek? amugy legalább egy dolog jól sikerült, kakashi lessz a hokage, legalábbis remélhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #170 Dátum: 09 dec 04, 20:19:58 » |
|
Nem tudom, én még mindig örülnék, ha Tsunade felkelne a kómából. Bírom Kakashit, de eléggé gázos lenne, ha hetente váltanának Hokagét.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #171 Dátum: 09 dec 04, 20:21:53 » |
|
hát nincs olyan sok lehetőség. de ha gaara kage lehetett, akkor narutó miért nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi87
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 09 dec 04, 20:29:50 » |
|
Lehetne Naruto Hokage csak az utolsó pár részig biztos nem lesz mivel erről szól a Naruto.(de add istenem hogy tévedjek ).Danzou karjával kapcsolatban egy dolgot tudok hozzá tenni.: kézigépágyú no jutsu Egy pici off.: Madarával kapcsolatba jutott valami eszembe. Madara sebezhetetlenségén gondolkodtam, csak nem tudtam melyik topicba illene.Szóval az nem lehet, hogy Madarát azért nem sebzi meg semmilyen támadás mert neki ez a susano'o ja, csak nálla ez állandósult vagy valami? Elnézést ha már valaki esetleg fejtegette.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 04, 20:34:07 írta Kakashi87 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #173 Dátum: 09 dec 04, 20:32:11 » |
|
hát lehetne.
madara? hát ha már semmi ne tudja megérinteni akkor tök mindegy mit csinál az ellen, semmi értelme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #174 Dátum: 09 dec 04, 21:01:27 » |
|
.Danzou karjával kapcsolatban egy dolgot tudok hozzá tenni.: kézigépágyú no jutsu Egy pici off.: Madarával kapcsolatba jutott valami eszembe. Madara sebezhetetlenségén gondolkodtam, csak nem tudtam melyik topicba illene.Szóval az nem lehet, hogy Madarát azért nem sebzi meg semmilyen támadás mert neki ez a susano'o ja, csak nálla ez állandósult vagy valami? Elnézést ha már valaki esetleg fejtegette. őőőőő a Susanoo az valami bonyolult ninjutsu hisz van pecsételős kard meg sebezhetetlen pajzs stb... amit Tobi csinál az viszont egy téridő jutsu és Shisuinak volt valami hasonló neve mint a 4. hokagénak (Shunshin no Shisui ami durva fordításban teleportálós Shisui) szóval azt akarom kihozni, hogy lehet Danzou keze az az anno Shisuié képes sebezni Tobit vagy lehetővé teszi neki, hogy ő is sebezhetetlen legyen. És ezért nem nyírta ki anno Tobi Danzout vagy valami hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #175 Dátum: 09 dec 04, 21:09:46 » |
|
Hát az nem lenne jó ha danzounak lenne bármien esélye Amugy ha jól megnézitek akkor az nem is egy hatalmas nagy "gépágyú" hanem a pecsét a kezén. Bevan kötve és valami bilincs van rajta. Mintha a kezének olyan ereje lenne amit nehéz irányítani és bármikor elszabadulhat ezért le kellett pecsételni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 04, 21:11:23 írta MateusGrandus »
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 09 dec 04, 21:23:43 » |
|
igen, pecsét? de ha annyire veszélyes akkor mit rejthet? danzout ismerve tuti kekkei genkai-os testrész. egy kóbor kérdés, ha beültetnék kimimaro csontját danzou-ba akkor képes lenne az összes csoját irányítani? vagy legalább azt az egye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #177 Dátum: 09 dec 04, 21:28:11 » |
|
igen, pecsét? de ha annyire veszélyes akkor mit rejthet? danzout ismerve tuti kekkei genkai-os testrész. egy kóbor kérdés, ha beültetnék kimimaro csontját danzou-ba akkor képes lenne az összes csoját irányítani? vagy legalább azt az egye? Neeeem.... kimimaro csontjai kétlem. Amugysem kezdhetne vele sokat. Sztem ezt most nem lopta. ez saját cuccos lesz
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #178 Dátum: 09 dec 04, 21:35:21 » |
|
hát lehet hogy saját, de az a kár, hogy pain viszaemlékezésén kívül nincs semmilyen visszaemlékezés danzoura, de még ot se ábrázolják teljesen. de már akkor is szép kis kötés volt a szemén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HarrierAndreas
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 09 dec 04, 21:48:02 » |
|
Danzou keze biztos hogy nem Kimimaró-é és nem is saját a kage találkozón a Byakuganos faszi meg mondja hogy a jobb keze és a jobb szeme Uchiha Shisui-tól van.
|
|
|
Naplózva
|
Olyan vagy mint a lépcsőház! - sötét és korlátozott
|
|
|
|