T@BI
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Örökös Hot-Dog /blöki/ faló! x|
|
 |
« Válasz #285 Dátum: 09 aug 11, 17:34:22 » |
|
hát igen ilyen hülyeségekre van pénzxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justine
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #286 Dátum: 09 aug 30, 19:42:09 » |
|
én elolvasom,de nem nagyon maradnak az eszemben,hát szerintem nemigazak  Egyetértek, én is elolvasom és nem marad meg semmi, de amúgy sztem ezeket nem szószerint kell érteni, és az ilyenfajta jóslatok nem lehetnek igazak, hisz mondjuk ha csak Magyarországot nézzük, akkor is 10 000 000 emberből valamivel kevesebb, mint egymillió embernek ugyanaz a jóslat?  Inkább az álmokban hiszek 
|
|
|
Naplózva
|
Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...
Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
|
|
|
Obinata
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #287 Dátum: 09 aug 31, 12:27:20 » |
|
én skorpió vagyok  de ennek az egésznek semmi értelme mind egyik újság mást ír  de azért néha csak úgy elolvasom mikor unatkozok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
otaku-kun
|
 |
« Válasz #288 Dátum: 09 aug 31, 18:59:34 » |
|
Néha én is elolvasom de nem szokott bejönni. Meg ahány horoszkó annyi féle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #289 Dátum: 09 okt 01, 12:59:05 » |
|
néha elszoktam olvasni de igazából soha nem veszem komolyan,nem hiszek benne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #290 Dátum: 09 nov 14, 22:13:32 » |
|
Én egyáltalán nem hiszek abban hogy letudják írni mi fog velem történni a következő héten... Shogy abban sem hiszek hogy aki egy hónapban születet azoknaka a tulajdonságai nagyjából egyeznek...Az egész horoszkópos meg iylen dolgokat egyszerűen nem tudom felfogni hogyan létezhet...És hogyan hihetünk benne...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #291 Dátum: 09 nov 25, 20:05:48 » |
|
Ez ugyan olyan mint a tv-ben azok a küld el a kereszt neved sms-ben és megtudod hogy milyen gazdag leszel. pl: engem meg 1 másik embert egyformán hivnak. mind2-en elküldjök az sms és egyformán gazdagok leszünk. Közbe ő egy büdös csöves lesz én meg menő üzletember (nem vagyok nagyképű ) Kb ennyi a horoszkóp is. De sok ember úgy hiszi ez megmutatja a "jövőjét".
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #292 Dátum: 09 dec 12, 13:53:58 » |
|
Egyszer ráakadtam a neten egy oldalra, ami a horoszkópokkal járó tulajdonságokat tárgyalja, és beleolvastam..majdnem mindegyik állítás igaz volt rám.. (én mérleg vagyok) ..Érdekes..  Abban viszont nem hiszek, hogy pl. a napi horoszkóp igaz.. Akkor a világon hány milliárd azonos sorsú ember rohangál?! :asdfghj:Vagy ha valaki belenézne két újságba, nem hiszem hogy mind a kettő ugyanazt állítaná a napi történésekkel kapcsolatban.. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
esztike03
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #293 Dátum: 10 jan 10, 17:46:31 » |
|
Sokszor elovasom, de eddig egyszer se jött be, szal nem tudom minek töröm magad 
|
|
|
Naplózva
|
Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat. 
|
|
|
rojcsi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #294 Dátum: 10 jan 12, 19:03:37 » |
|
Max utánna olvasok, miután már eltelt az az időszak - és jót röhögök mennyire nem illik rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #295 Dátum: 10 jan 19, 17:24:55 » |
|
Nekem mindig fura... vagy tönkre megy a házasságom, vagy kirugnak a munkából (17 éves vok -.-), de mindemelett mindig biztat a pozitiv gondolkodásra, mert ez még mindig nem a legrosszabb xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
 |
« Válasz #296 Dátum: 10 jan 26, 20:49:29 » |
|
Miután a testvéremmel ua a csillagjegyünk, csak van 10 év és nem különbség köztünk, igen jókat szoktunk mosolyogni.
|
|
|
Naplózva
|
  Imagination more important than knowledge
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #297 Dátum: 10 jún 22, 08:18:49 » |
|
A jövő megjóslása hülyeség de a jegyek a személyiségtipusokkal sokszor megegyezik. Én pl Tipikus ikrek vagyok. Alkalmazkodó többarcú mindenkivel megtalálom a közös hangot.
ez azért van mert olyan általános személyiségre jellemző mondatokat írnak,ami mindenkire megegyezik. 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #298 Dátum: 10 jún 22, 12:09:17 » |
|
Ennél azért jóval részletesebbek az általános jellemzések. Vannak átfedések is a csillagjegyek között, de 90%-ban egyetértek az ott leírtakkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #299 Dátum: 10 aug 07, 23:52:31 » |
|
Sziasztok!Én mérleg vagyok, és nem hiszek a horoszkópban. Egyszerű pszichológia, és alap, egyszerű dolgok szépen megfogalmazva. Hazugság az egész. Szerintem egyszer volt egy nagy megegyezés, hogy a különböző lapok, milyen jellemzést írjanak a különböző jegyekhez, csak, hogy annyira ne különbözzenek.  Eddig kb. 7-szer olvastam és 5-ször, 6-szor hallgattam poénból horoszkópot. Tizenhét leszek és eddig 3-szor megtaláltam életem szerelmét, kétszer dobtak, kétszer javasolták, hogy dobjak valakit, közeledik már az esküvőm. Legalább is a horoszkóp szerint! Üdv.: Kankuro Gaara
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
|