Rollcsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 júl 03, 19:08:50 » |
|
Elolvasni elszoktam és néha bejön néha nem. De ha valami rosszat ír akkor reménykedem h ne teljesüljön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 03, 19:21:01 írta Rollcsu »
|
Naplózva
|
Okos enged, ha már szenved. Amikor padlón vagy, legalább szedjél fel onnan valamit! A csoportmunka legnagyobb elônye: mindig van kire kenni a hibákat.
|
|
|
NejiHyuuga666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Hyuuga klán vezetője
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 júl 04, 18:04:38 » |
|
Én néha elolvasom de nem mindig halgtok rá. Ha valami betegségről ír akkor azt be se vesze mert nem voltam beteg kb 2 éve De amúgy nem hiszek benne.... (csak ha jót ír )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 júl 14, 20:38:22 » |
|
Sosem hiszek benne, ha néha bejön (vagyis inkább bele lehet magyarázni...) az a szerencse műve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #243 Dátum: 08 júl 19, 15:33:26 » |
|
én szerintem is csak azoknak van akik hisznek az ilyen misztikus erőkben..
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 aug 16, 00:14:32 » |
|
Ha épp a kezem ügyébe kerül, akkor elolvasom, de sosem veszem komolyan...
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
dalmus03
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 aug 21, 09:14:25 » |
|
Egyszer nagyon mérges lettem a horoszkópomra mert azt írta idézem "Ha az alkohol fogyasztását elhagynám, kevesebb süteményt és édességet fogyasztanék és felhagynék a dohányzással és inkább több mozgást szerveznék életembe akkor nem lennék feszült és több más gondom is megoldódna a családi ügyekkel kapcsolatban!" na ez szép!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanegu
Gennin
Nem elérhető
♥I love Konoha♥
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 aug 21, 18:40:12 » |
|
Persze. Honnan tudhatná ez, hogy miket fogyasztasz -.-' Az ilyenektől kapok idegbajt. Azt hiszik, tudják, hogy milyen életet élek -.-'
|
|
|
Naplózva
|
Nar.7. I won't let anyone on my team die. N.S.45. I don't let my comrades get killed. N.S.1. Can someone, who can't even save one of his frieds become Hokage? N.S.51. Someone who can't save even one friend isn't fit to become Hokage.
|
|
|
dalmus03
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 aug 21, 18:44:54 » |
|
nah jah én is ezen gondolkoztam mikor dohányoztam utoljára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 aug 21, 18:53:04 » |
|
Horoszkópok általánosságban beszélnek...olyan mondatok ezek amik kábé mindenkire igazak lehetnek.. Ha nem néznénk hogy ez most mérleg vagy vízöntő akkor bármelyik szólhatna rólam is...de könyörgöm ezeken mért idegeskedtek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 nov 09, 19:24:01 » |
|
Szerintem is jó dolog a horoszkóp én mindig elolvasom mivel érdekel h mi történhet velem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 08 nov 16, 19:32:01 » |
|
Régebben komolyan érdekelt a dolog manapság viszont már nem csak elolvasom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 nov 17, 00:44:57 » |
|
hát nemizgat annyira... meg az egész köztudott tény, hogy azért van, hogy megvegyék az ujságot...
csakis a pénz meg a konkurencia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #252 Dátum: 09 jan 07, 15:24:39 » |
|
Elolvasom,jó tudni mik az esetleges lehetőségek.
Hiszek benne, bár kicsit mégsem... Sokszor bejött, de elég bizonytalan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 09 jan 13, 23:51:08 » |
|
Nem érdekelnek a horoszkópok. Jósolok én magamnak... Holnap suliba megyek... x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #254 Dátum: 09 jan 14, 00:00:17 » |
|
Na és mi van akkor ha elalszol és mikor felébredsz már mondjuk dél van és akkor már el se kell indulnod. Hiszen bármi megeshet bár tudom kicsi az esélye. Bezzeg amikor én nem érek be a munkahelyemre ídőben (mondjuk elfelejtek felkelni) egyből jön a telefonos ébresztés: HOL A FRANCBA VAGY TE ÁLLAT MÁR RÉG BENT KELLENE LENNED!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|