Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 júl 30, 20:16:15 » |
|
Nos, én nem írtam eleddig egy Naruto-fanfictiont se, de az írást én magam is fanfiction-kkel kezdtem (éppenséggel Harry Potteresekkel - írtam... kb hét novellát, két harmincakárhányfejezetes nagy regényt, meg egy kicsit, amit végül nem fejeztem be... mire írtam belőle vagy hatszáz oldalnyit, rájöttem, hogy írással szeretnék foglalkozni. Azóta meg is jelent regényem, és továbbiakat írok). Annak ellenére, hogy nem igen tervezek ilyesmit írni, mivel a saját projektemre koncentrálok, már régóta érlelődik a fejemben egy karakter, amit most meg is osztok véletek^^
Név: Mehayo Hekate (nem véletlen ez a nevem is), másnéven a Csakramágus Nem: alapvetően nő, de ezt nála sosem lehet tudni, mindig más alakot ölt magára Kor: harmincas évei derekán jár Származás: Rejtett Eső
Hekate kedvenc alakja egy magas, elegáns, vörös hajú női forma, ami kényelmes nadrágot, cipőt és szoros fűzővel hordott inget visel. A szeme nagyrészt zöld, de előszerettel vesz fel bármilyen férfialakot. Már gyermekkorában elhagyta a Rejtett Esőt, szülei meghaltak, azóta rója az országutat, éli az életét a maga ütemében. Megfordult mind az öt shinobi nemzetnél, mindenhonnan felcsipegette a tudást. Nagyon intelligens, a csakrával pedig úgy képes bánni, mint egy bármilyen formájúra gyúrható agyagdarabbal. Ha harcba keveredik valakivel, elsőre meglehetősen ügyetlennek tűnhet, de pár perc elég neki ahhoz, hogy helyben kifejlesszen egy jutsut, ami minden tekintetben üti az ellenfélét. Mivel a Rejtett Esőben sokáig polgárháború dúlt, Hekate utál harcolni, ha rákényszerül, szeret gyors és egyszerű megoldásokat használni: innen terjedt el a Csakramágus neve. Tevékenysége általában minden országban más jellegű - van, hogy betölt egy tisztséget, vagy tanítást vállal. Minden téren képes alkalmazni kivételes csakraformáló képességét, technikái többségei nem is harci jellegűek.
Személyisége: nagyon barátságos, ugyanakkor eleme a cinizmus. Mindenkinek fura, de találó beceneveket ad, aztán csak azokat használja. Képes használni a föld és tűz elemeket, és ezek a tulajdonságok keverednek benne is. Fellépése méltóságteljes, ugyanakkor hajlamos durva és figyelmetlen lenni. Jellemző rá a kínos precizitás, behatóan ismeri a Káma Szútrát. Gyakran szellemi sérülések gyógyításaként alkalmazza, ezért van egy másik beceneve is, amit csak akkor mernek kimondani, ha tíz kilométernél messzebb jár. Nem kifejezetten hiú, anyai érzelmek nem nagyon vannak benne, viszont mivel könnyen kiismeri az embereket, könnyen köt barátságokat és haragít magára másokat. Pszihológiai tudása révén mindenkit kínos pontossággal elemez, és meg is találja a "bajra" az ellenszert. Kapzsi a szentem, minden szolgálatáért pénzt kér - ebből él meg. Ha valaki a régi otthonáról kérdezi, percek alatt becsukódik, mint egy kagyló. Nagy beszélő, szinte mindenről tud hablatyolni, képtelenségektől kezdve a kivételesen okos észrevételekig. Sehol sem marad két évnél tovább, magának való ember, furcsa szokásokkal - pl. szereti kigúnyolni az ellenség jutsuját. Ki nem állhatja, ha valamit nem szerezhet meg, gyerekes módon hisztizik egy sort, majd elvonul duzzogni. A szorult helyzetekből mindig lát kiutat, életszemlélete az általa átélt nehézségek ellenére optimista, még ha ezt jól el is rejti a cinizmusa mögé. Csak akkor viselkedik normálisan, ha ő is úgy akarja. Taijutsu mozdulatai inkább táncra hasonlítanak, mint harcművészetre. Emellett folyamatosan foglalkoztatja őt a világ folyása, néha képtelen vagy félelmetesen igaz bölcsességekkel áll elő. Kreativitása nagy tapasztalatán és gyakorlatiasságán alapszik.
Még egy kis fűszer a karakteréhez: a Rejtett Eső egy ideje, mióta híre ment a képességeinek, igényt tart a szolgálataira, így néhány nindzsa folyton a nyomában van, akiket a faluja bízott meg, illetve akadnak jounninok a saját országából is. A nő azonban a legkevésbé sem akar visszamenni, így ezek elől rejtőzködik, esetleg visszafordítja őket valamilyen Jutsuval. Ezentúl Hekate képes szarvasokat és harci gilisztákat megidézni - a szarvasok félrevezetik az ellenséget, majd felöklelik, képesek azt a benyomást kelteni, hogy az ellenség elveszett egy labirintusban, míg a giliszták meglazítják a talajt az ellenfél lába alatt, majd behatolnak a testébe és elrekeszelik a szív két főerét, azonnali halált okozva. Hekate mindezt csak akkor használja, ha felbosszantották, és nem akarja hamar lezárni a harcot. Egy új jutsu fejlesztése sok energiájába telik, harci jutsut meg kifejezetten utál csinálni. A legtöbbet a létrehozása után gyorsan el is felejti.
No, hát kb. ennyi. Akinek megtetszett, vigye;)
|