FireCat: Nah, elolvastam a Mahout... eddig jó, izgalmas, nem is nagyon tudtam letenni.
Eredetileg az AFS-re akartam írni a kritikámat, de mivel pont most krepált be, amikor van időm lezuhanni a gép elé, ezért ide írom (ha valaki nem olvasta még, akkor melegen ajánlom... és a kritikát ne olvassa el, mert enyhén spoileres lesz.
). Szóval:
A prológusnál csak néztem, hogy mi lesz ez, fogalmam sem volt, hogy innét, hogy fogsz a Narutohoz kilyukadni, aztán a második fejezetnél megnyugodtam.
Eleinte nagyon sok szereplőt mozgattál egyszerre és ez (legalábbis nekem) kicsit áttekinthetetlenné tette az egészet, de aztán, amikor már rendesen szétvált szálakra a történet, jó volt. Időnként voltak kisebb hlelyesírási/nyelvhelyességi gubancok, de nem volt belőlük vészesen sok... azért, ha egyszer lesz időd, akkor én átolvasnám a helyedben a ficet, főleg az elejét. Hátha akkor sikerül újra ráhangolódni.
Jah igen és én arra számítottam, hogy tovább tart kiszedni a Kazekaget Nobuyukiból... mondjuk addig, amíg a levél geninek teljesen összezavarodnak és/vagy szétszedik a fél falut...
Kíváncsian várom a folytatást.
gaara_fan: Persze, hogy nem olyan rossz.
Majd, ha összekapja magát az oldal, akkor azt is elolvasom.