Madoka Motto
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #345 Dátum: 09 aug 13, 09:34:31 » |
|
Kedvenc:Itachi hogy miért?: azért mert olyan helyes és meggondolt...mindig tudja mit kell tennie...
|
|
|
Naplózva
|
"Jelenleg nehéz elképzelni hogy valahol a világban esik az eső"
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #346 Dátum: 09 aug 14, 23:30:17 » |
|
Hehe, olyan mint amikor a mester játszadozik a kis tanítványaival... Tobi a legidősebb, aztán az elég vicces is volt a Tobi-Narutos jelenet, Tobi csak kacagott rajta. Meg úgy mindenkin. Hát ja,Tobi a megtévesztés mestere,Bár már nekem már akkor megteccet a karaktere amikor elöször megjelent a mangába.De tudni lehetett hogy nem az aki 1részt a maszkja miatt,másrészt meg különben minek vennének be az akatsukiba,ami az elit Ninják gyűlekezete egy szerencsétlen f...kalapot????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #347 Dátum: 09 aug 16, 14:09:12 » |
|
Nekem is itachi : mert Uchiha másrészt pedig , Mert az Akatsuki egyik legerösebb tagja, Másrészt pedig ö tudja a legpöpecebb katon jutsukat ....nó jó nem csak ő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zafyr
Gennin
Nem elérhető
-
|
|
« Válasz #348 Dátum: 09 szep 08, 18:19:54 » |
|
Deidara a nagy kedvenc Jók a "művészi" kreálmányai és az akatsuki nem is lenne olyan amilyen ha nem ő nem lenne ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #349 Dátum: 09 szep 08, 18:29:53 » |
|
Kakuzu , a nagy beszólásaival , meg még Itachi-Kisame páros is a kedvencem, kisame kisame kisame, nem jut eszembe semmi... Itachi: Hát, azért mégis jó kis ninja lett belöle,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
undybundy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #350 Dátum: 09 szep 11, 15:58:08 » |
|
Itachi,mert vhogy a viselkedése annyira tetszik,meg ahogy bánt Sasukeval kiskorában,az nagyon aranyos volt,meg nem is tudom,egyszerűen csak imádom :P
|
|
|
Naplózva
|
Lehet,hogy csak egy ember vagy a világon,de valakinek te magad jelented a világot.
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #351 Dátum: 09 szep 11, 16:03:49 » |
|
Nekem is Itachi, ő szerintem a legerősebb tag Tobi után és a legtöbb jutsut ő csinálta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #352 Dátum: 09 szep 11, 16:19:27 » |
|
Hááát előszőr is heló amúgy a kedvencem meg Itachi miért?: mert hát ugye Uchiha...( ) és mert olyan nyugodt meghát... mit mondjak még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #353 Dátum: 09 szep 12, 19:39:24 » |
|
nekem Pein a kedvencem..... erős, nuygodt és a legerősebb tag..... ennyi
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #354 Dátum: 09 szep 12, 19:53:48 » |
|
Nekem Tobi (Madara) az 1. számu kedvencem az Akatsukiból,mivel mindig szerettem az ilyen hatalomra törő figurákat azután Pein mert egyszerüen DÚRVA végül pedig Kisame mert Jópofa és a hangja is tiszta érdekes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #355 Dátum: 09 szep 13, 09:08:09 » |
|
Nekem a nyomi Tobi tetszett igazán. Akkor mindig hülyeségeket csinált...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #356 Dátum: 09 szep 16, 18:52:50 » |
|
Én Itachit jelöltem be, nem azért mert egy Uchihafan vagyok, hanem mert idáig az ő történetével ismerkedtünk meg részletekben, és a történetnek vannak szép részei is. Amúgy 3 nagy kedvencem van még: -Pein: a piercingjei miatt, meg a gravitációs manipulációk miatt -Tobi: mert az elején síkhülyének adja ki magát, de kiderül hogy nem is olyan hülye. Ja és a csavart narancsmaszk. -Kakuzu: Amikor beszól Hidannak az nemsemmi:D
(Miért nevet a mangában mindenki úgy hogy Kukukukuku??)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #357 Dátum: 09 szep 16, 19:27:10 » |
|
-Tobi: mert az elején síkhülyének adja ki magát, de kiderül hogy nem is olyan hülye. Ja és a csavart narancsmaszk.
(Miért nevet a mangában mindenki úgy hogy Kukukukuku??)
Sztem a kukukukuku egyfajta gúnyos nevetés vagy az is lehet, hogy a kakas kukorékolását dadogva utánozzák QQQQQQQAmi a csavart narancsmaszkot illeti: a legviccesebb az egészben, hogy korábban tökfödő / tökmaszk volt a neve Aztán áttértek erre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #358 Dátum: 09 szep 17, 17:08:55 » |
|
Itachi.sztem. Mintha azt a ruhát rá tervezték volna azért főleg. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #359 Dátum: 09 szep 20, 14:17:24 » |
|
Mintha azt a ruhát rá tervezték volna azért főleg. xD
Sztem nem véletlen, hogy annyira "ráillik" , elvégre Kisame-val ők jelentek meg először az Akatsukiból. Am sokáig Itachi volt a kedvencem, de most Deidara-ra szavaztam Nagyon eltalálták a szinkron hangját, de főleg azóta a favoritom, mióta az anime leadta a Daidara vs Sasuke küzdelmet, azt a részt nagyon jól megcsinálták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|