Zemori
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 03, 14:49:16 » |
|
Ugyanmár:D A szeme már gyerekként sem állt jól:D Ezért a legjobb:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 03, 14:53:20 » |
|
http://naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=19"Mikor nem választották meg a negyedik Hokagenek tovább foglalkozott a tiltott technikák kifejlesztésével. Aztán elhagyta Konohát és csatlakozott az Akatsukihoz." Jah, itt az van, h tovább. Dehogynem, gyerekként még nem volt ilyen, nem? Az oké, h halhatatlan akart lenni, de gonosz még nem volt... Mondjuk amikor Tsunade tesója meghalt, akkor nem épp a legkedvesebben "vígasztalta".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 03, 15:35:08 » |
|
Hát...gonosz még nem volt de már akkor is rengeteg sok olyan tudást szerzett ami még sok veszélyt jelenthetett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 03, 16:05:47 » |
|
Jaj, én szegénykét úgy sajnáltam a szülei sírjánál :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 03, 16:09:04 » |
|
Ja lehet h a sok fájdalom miatt lett gonosz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 03, 16:13:03 » |
|
Vagy azért, mert gonoszként több dolog meg van engedve, mint jóként... De honnan lett Oronak ennyi pénze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 03, 16:16:58 » |
|
gondolom először még 1laborja volt az befutott és utána mer sok pénze lett és sok laborja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 03, 18:06:12 » |
|
Úgy, h a laborja nem csak saját célokat szolgált? :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 03, 18:07:01 » |
|
nekem hérmuk közül Tsunade a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 03, 18:33:18 » |
|
Úgy, h a laborja nem csak saját célokat szolgált? :o
Nem hanem emberek akik rosszat ártottak a hang falunak is meg olyanok akik ártottak neki vagy akik naon klasszak és azokat berakja pecséteni vagymi ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 06, 17:36:58 » |
|
Jiraiya a kedvencem, nem lehet könnyű, h a legjobb barátja (Oro) egyben az egyik legfőbb gonosz lesz, ahhoz képest pedig elég jól viseli... Nekem a pókeres kép tetszik a legjobban, az mindent elmond róluk.....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 06, 18:45:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 06, 18:51:41 » |
|
Jiraiya a Naruto-Sasuke harc után utal erre, mikor Naruto kórházi szobájának ablakában üldögél. Még egy jelenetet is van, ahogy a perverz megpróbálja meggyőzni Orochimaru-t, hogy ne hagyja el a Levelek Közt Rejtőző Falut (egészen mint mikor Naru' próbálta meggyőzni Sasu-t). Illetve miután Kakashi szétválasztotta a 7-es csapat kórház tetjén balhézó két tagját, mondja is Jiraiya-nak, hogy Naru' és Sasu' viszonya hasonló az ő és a kígyónyelvű viszonyához.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 06, 18:52:56 » |
|
Hát sok más emberrel volt igy mint pl. Jiraiya és Oro esete hogy Oro rosszfiú lett igy ők összevesztek éss már ellenSégek : Cskra te mindent tudsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 06, 18:58:35 » |
|
Moderátor: Igen. Nem szoktam elsiklani a részletek felett, alapos munkát végzek. Orochimaru nem volt egy rossz gyerek. Valahol a shipp manga-ban van egy utalás (3. Hokage / Sarutobi-sensei), hogy ő is árva volt, ill nem ismerte a szüleit.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|