Chakra
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 dec 06, 17:11:24 » |
|
Nem. Ez még a Naruto Gaara és Sarutobi-sensei Ororchimaru elleni csaták alatt van.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 dec 07, 23:28:58 » |
|
Én is nagyon sajnálom hogy a negyedik csak a Kakashi gaidienben szerepel. :'( De nem bja, én feltámasztottam. Hihi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 dec 08, 22:30:11 » |
|
én a 3. hokagét nem nagyon szerettem, de igazából nem tudom megmondani, h miért. mindenesetre örültem amikor meghalt, bocs azoknak akik szeretik :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 dec 09, 00:06:21 » |
|
A harmadik hokaget én sem bírtam. Fogalmam sincs miért, de nekem a jelleme vhogy nem jött át. Az Oro elleni harcban is bevallom, hogy a végén már nagyon untam... őt is meg a harcot is. Pedig sokaknak az a kedvenc harcuk. Én nem mondom, hogy nem volt jó, de nem tartozik a kedvenceim közé, szerintem kifejezetten unalmas volt. Az új Hokaget, Tsunadet sokkal jobban bírom. Narutoval nagyon jó kis duo, meg aztán bírom 1-2 beszólását is. Remélem a helyét majd Naruto veszi át...egyszer
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 07 dec 09, 15:02:29 » |
|
Én szerettem a 3.-at amiatt, hogy próbált vigyázni Naruto-ra és mindent megtett érte ,amit tudott.De azt a harcot én se szerettem,akkor inkább a Gaara-Sasuke-Naruto harc érdekelt jobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 dec 09, 21:12:12 » |
|
Nekem Yondaime és a 2. a kedvencem. Yondaime azért, mert szerintem ő volt a legerősebb 8) A 2. meg pont a Zord külsője miatt A 3.-at meg énsem birtam, mert kicsit hippis beütése volt vagy nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 07 dec 09, 21:15:05 » |
|
Nem tom... Nekem a Negyedik a kedvencem. Mert nagyon okos és kedves meg fiatal. Volt. Mindegy. Meg hát nagyon erős is. Nem tudja valaki hány éves volt a Kyuubinál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 dec 09, 21:20:32 » |
|
Nekem is ő a kedvencem Yondaime az az avatar kicsit hatalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 07 dec 12, 10:42:37 » |
|
Én is a Negyedikre vagyok rákattanva, mert ő a legerősebb, meg olyan ééédi... A második nálam a Második hokage... Én is pont azért bírom, mert olyan zord! Hehehe Jiraiya-ból meg elég hmmm, érdekes hokage lett volna... Tőle bármi kitelik sztem! YONDAIME 4EVER!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 dec 12, 13:53:20 » |
|
Nem akarsz te is csatlakozni az itteni Yondaime fanklub(om)ba? csak be kell írni az aláírásodbaXD (nem reklámozás volt, á nem > ) Nekem is 2. helyre inkább a 2. hokage kerül, nem is tudom miért, talán mert fehér haja van?...hmm, meglehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 dec 15, 22:48:59 » |
|
Remélem, hogy az új kedvencem a 6. Hokage lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 dec 15, 22:53:51 » |
|
hát nem tom ahhoz még jócskán várni kell sztm :D nálam a 4. mindenképp jó technikák erős röviden ennyi és tiszta Naruto :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 07 dec 16, 13:10:57 » |
|
Nekem is Yondaime a kedvencem. 'olyan rész sincs animéban amibe kicsit részleteseben szerepelne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|