Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2280 Dátum: 12 aug 06, 11:50:10 » |
|
Nekem sem lenne érdemes lefotózni, csak egy sima szűrke háttérkép, lomtár, meg az opera, meg a számítógép parancsikonja van kirakva. drszabi, PÜ-ben leírom, mert itt nagyon OFF lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2281 Dátum: 12 aug 06, 13:55:27 » |
|
Masashi, a háttereidet/aláírásaidat te szerkeszted, vagy van valami spéci oldal, ahonnan leszeded őket? Google? Yahoo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2284 Dátum: 12 aug 07, 21:06:09 » |
|
Egész tetszetős összeállítás, olyan ember és környezetbarát háttér az én szemszögemből. Bár a tálca kinézeti beállításaival nem tudok megbarátkozni, annak idején nekem mikor XP-ém volt egyszerűen volt megoldva... de ebből látszik hogy mindenki máshogy szereti. A képet meg amit szerkesztettél az nagyon jó csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2285 Dátum: 12 aug 07, 21:16:59 » |
|
Köcc Pedig csak pikk-pakk összedobtam [csak azért tartott sokáig mert fagyos a gépem]. Úgy látszik ha valamit összedobok akkor az jobban sikerül mint a hosszú szöszmötölés. (mint a múltkori lecsóm, azt is csak összedobtam, és azt mondták rá h a legjobb)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #2286 Dátum: 12 aug 10, 20:46:04 » |
|
Jó az a kép Ayumi. Ha hazaérek majd én is csinálok valamit.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2288 Dátum: 12 aug 14, 00:25:52 » |
|
Hát na, a wow parancsikonja azért befigyel. De mint ne mondjak elég cuki, már már fura dolgokat képzelek bele, ilyen áthitt szemezés után egy szájra puszi simán beleférne. Pedig animében ütősebb volt, ott olyan gonoszan festett... itt meg olyan b...s, de a kép az tényleg király de ez a nézés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 00:26:44 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2289 Dátum: 12 aug 14, 00:31:13 » |
|
Nekem tetszik ez a háttér. Egyszerű de még is jó (a kevesebb néha több), és 1 + pont h rajta van Kakashi (kedvenc anime karakter).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2290 Dátum: 12 aug 14, 08:02:33 » |
|
Hm, az enyém az az alap. Sosem változattam meg, mert szerintem nincs értelme Úgyis csak netezek >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2291 Dátum: 12 aug 14, 09:03:22 » |
|
Na naaaaa nekem semmi rossz nem jut róla az eszembe Amúgy igazad van Lilith, én se sokat látom az asztalt, csak mikor bekapcsolom a gépet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető