Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1875 Dátum: 10 aug 16, 22:28:38 » |
|
Dede ez Mirrors Edge Amúgy attól a játéktól valahogy idegrohamot kaptamGDat az én hátteremről beszéltél?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
InvisibleWings
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Moe Searcher
|
|
« Válasz #1876 Dátum: 10 aug 16, 23:07:01 » |
|
Tessék: http://kepfeltoltes.hu/100817/Games_Mirrors_Edge_reflected_013677__www.kepfeltoltes.hu_.jpgA játék néha engem is bosszantott, de mégis nagyon megtetszett, kétszer játszottam ki. =)
|
|
|
Naplózva
|
,,Talán mindaz, amit a csillagokon túl látunk a képzelet szüleménye, de az érzés, ami a szívünket marcangolja igenis valóságos"
,,A lelked az, ami a világ súlya alatt roskadozik, de a jelen öröme az, ami erőt ad neked, ezért harcolj, küzdj tovább!"
,,Megköszönöd az utolsó szólamot, melynek egyetlen, elnyújtott dallama a szívemig hatolt, s a hála visszatér hozzád, a karjaidba"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1877 Dátum: 10 aug 16, 23:45:58 » |
|
GDat az én hátteremről beszéltél? Középen egy Mello, mellette jobbra és balra ugyanaz. Alatta az ikonok hadserege tart díszszemlét. Tigris! Tigris! éjszakánk erdejében sárga láng, mely örök kéz szabta rád rettentő szimmetriád?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #1878 Dátum: 10 aug 17, 06:56:13 » |
|
köszönöm szépen amúgynekem nemvolt idegrohamom csak a gépet rugdaltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1879 Dátum: 10 aug 17, 17:53:24 » |
|
Na az aztán tényleg nem idegroham Nem vagyok (annyira xd) egos, de tényleg forcsán harmónikus ez a háttér
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #1880 Dátum: 10 aug 22, 12:59:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #1881 Dátum: 10 aug 28, 22:14:38 » |
|
Ez a kép nagyon megtetszett egy ideig tuti ez lesz:D , Asszem District 9-ből van bár sajnos még nem láttam a filmet http://kephost.hu/image-201D_4C797C08.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1884 Dátum: 10 szep 06, 22:36:24 » |
|
Na nekem is új hátterem lett, nagyon megszerettem ezt a képet ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1887 Dátum: 10 szep 12, 17:35:21 » |
|
Lanka v2? Vagy Ultimate verzió Nekem azóta is Mello a hátterem, bár ma próbálgattam egy Ł-es gif képet x'D Egész mutatós volt de kicsit zavaró ha egy férfi 1000x bekap egy süti darabot a szájába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1888 Dátum: 10 szep 12, 23:14:01 » |
|
Igen, hasonló mint a Lanka. Egyébként a kép neve: Daylight_1200 Szóval a nevében köze sincs a lankához. De szerintem szép. ^-^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|