xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #1395 Dátum: 09 jún 29, 19:03:04 » |
|
Nemtudom honnan vannak meg a képek :Á XDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1396 Dátum: 09 jún 29, 19:04:08 » |
|
jah énsem csak azért kérdeztem hátha megtudom :Á xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #1397 Dátum: 09 jún 29, 19:06:59 » |
|
valami ismeretlen küldte át wlmsn-enxDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1398 Dátum: 09 jún 29, 19:07:49 » |
|
ez a kép lol xDDD énislátniakartomőket O_O xD *utánam lévő hsz rám is vonatkozik nekemiiiiis*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 19:10:57 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #1399 Dátum: 09 jún 29, 19:10:09 » |
|
Hé ha már Xeninek megvannak, akkor az az ismeretlen küldje már át nekem is. xDD 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #1400 Dátum: 09 jún 29, 19:14:18 » |
|
xDDDD Olyan jó röhögni azon hogy Kazéra gondoltok holott nemis ő volt X"DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #1401 Dátum: 09 jún 29, 19:16:32 » |
|
Akkor csak 1 valaki lehetett, te mindenre rá tudod őt venni.  A hallgatás beleegyezés. xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 29, 19:23:07 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1403 Dátum: 09 jún 29, 19:25:53 » |
|
én leírnám de lusta vagyok XDD pedig mindenkit kb tudok ki...talán egy embert nem 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #1404 Dátum: 09 jún 29, 19:27:53 » |
|
Én ha jól számoltam Kettő ismétlem kettő emberről nemtudom kiXDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1406 Dátum: 09 jún 29, 19:38:07 » |
|
Mondjuk én is annyit számoltam  mirokunak most megcsináltam hogy tudja ki kicsoda... ^^" hosszú idő volt  és beír elém wááá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #1407 Dátum: 09 jún 29, 19:40:19 » |
|
Én is csak 2 emberről nem tudom kicsoda. xDD Szóval hallgatsz sensei, ezt igennek veszem.  és valaki küldje már át nekem msn-en a képeket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #1409 Dátum: 09 jún 29, 19:45:02 » |
|
Nemátod Arvot? Ott áll a jobbszálán a két iker közöttXDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|