Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #705 Dátum: 12 aug 29, 21:04:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #706 Dátum: 12 aug 30, 07:57:00 » |
|
óóó igen, nagyon szépen köszönöm Sabaku-sama~~:D
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #707 Dátum: 12 szep 06, 12:50:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #708 Dátum: 12 szep 07, 14:56:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #709 Dátum: 12 szep 07, 16:08:48 » |
|
Wuhahaaa *dagad a büszkeségtől, hogy nem felejtették el* Köszi a videókat Tia:DD marha jóóó volt *nyálcsorgat khmm* A többit is megnézem majd, egyelőre csak azt a 3-at néztem amit nekem szántál :DD feradraco: ahw ezeket a videókat nagyon bírom a másodikat pont pár napja láttam, az elsőt nos...érdekes emlékek fűződnek hozzá khm.. Fú nem tudom, itt bejelentettem-e, de nem a USUK a kedvencem wahh >Đ SCOTENG POWAA *ráállt a szado-mazora* tsk:D na meg FrUK YEAH! szóval USUK lecsúszott a második helyre, meg az FrUK fel a második helyre hm...és ki ne hagyjuk a selfcestet UKUK ^^ *nyálcsorog* Törin meg föcin azért megmozgatja az unalmas szöveg is az ember fantáziáját néha ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #710 Dátum: 12 szep 07, 17:07:57 » |
|
na igen, utóbbit én is tapasztaltam... a csúcs a lengyel-litván unió vagymi volt, amit valahogy pont a harmadik kötet után sikerült előhoznia a tanárnak... nem értették, miért dőlök ki a padból röhögveXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #711 Dátum: 12 szep 07, 17:38:47 » |
|
Mit esznek az emberek a vörös hajú Amerikán? O__o Szerintem nem illik hozzá. Ianhez igen, de Alhoz nem.
Óóóhh~~ ^^ Valószínűleg a 2p-re gondolsz >Đ Vagyis rájuk~ Gondolom én naiv:D remélem nem buktam nagyot:D A képen amit beraktam éppen egy 2p Amerika barátomat tartóztattam le. A 2p lényegét is elmondhatom, ha érdekel valakit, de potyára nem írom le:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #712 Dátum: 12 szep 07, 18:57:32 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 07, 19:00:38 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #713 Dátum: 12 szep 09, 22:10:52 » |
|
Najóóólvan a 2p lényege Flexeesen (rövidített szarvasverzió. tartomány: nem megbízható)
Tényleg nem nagy cucc. Szóvaaaal RP Gamekben amikor mondjuk 2-en választják Amerikát, hogy ne ugyanaz legyen, előtűnik a 2p (2 player) verziója. Míg az 1P az eredeti, addig a 2P egy torzított, kifordított Amerika lesz, átalakult jellemmel és kinézettel Pontosan nem tudom, hogy hogyan lett ez de valószínűleg a fanok csinálták.
Most vegyük Angliát.
1P Anglia személyisége mindenkinek tiszta, kötözködős, bunkó, mocskos szájú, sokszor utálatos, titokban barátokra vágyik, rossz főzés terén stb.
2P Anglia: pszichopata, Russia durvábbik változata, egy mániákus késes őrült, aki vigyorogva közelít feléd valami éles tárggyal és bizonygatja hogy nem fog fájni.. és remek szakács, legalábbis a Cuppycake-ja isteni~
Szóval a karaktereknek nem csak a külsejük, de a belsejük is más.
Lényegében tömören ennyi lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #714 Dátum: 12 szep 18, 19:21:39 » |
|
Áhháá.. ezt egyszer ki is próbálom, amint bekerítettem hozzá partner[eke]t. Ezek a lányok aztán tényleg tudják, milyen egy jó és színvonalas CMV. A Canadás videó meg annyira igaz. Kis uke Nekem most ez a kedvenc cosplay videóm: http://www.youtube.com/watch?v=TvEpcbTbxCc&feature=plcp Ja, ezt meg most találtam: http://www.youtube.com/watch?v=kKvn9KLDQGU&feature=related első nézésre nem tudtam nem utána csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #715 Dátum: 12 szep 19, 18:53:10 » |
|
Am (...) Ezek a lányok aztán tényleg tudják, milyen egy jó és színvonalas CMV. (...)
Amúgy télleg, csak azt sajnálom, hogy nincs több vidijük. De az abszolút favorit számomra akkor is az, amiben PrussiaXHREXGermany párosítás vagy mi a szösz van:3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #716 Dátum: 12 szep 19, 19:23:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #717 Dátum: 12 szep 22, 21:29:56 » |
|
A 2p lényegét is elmondhatom, ha érdekel valakit, de potyára nem írom le:D
Engem érdekel, csak későn kapcsoltam. ^^" Nem tudom, hogy ez: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m90qxwkz9q1r8gp1zo1_1280.jpg -e az, amire te is gondolsz. Mindenesetre, nem értem. Mire jó átfesteni a hajukat? :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #718 Dátum: 12 szep 27, 08:26:17 » |
|
@Tia chan: Najóóólvan a 2p lényege Flexeesen (rövidített szarvasverzió. tartomány: nem megbízható)
Tényleg nem nagy cucc. Szóvaaaal RP Gamekben amikor mondjuk 2-en választják Amerikát, hogy ne ugyanaz legyen, előtűnik a 2p (2 player) verziója. Míg az 1P az eredeti, addig a 2P egy torzított, kifordított Amerika lesz, átalakult jellemmel és kinézettel Pontosan nem tudom, hogy hogyan lett ez de valószínűleg a fanok csinálták.
Most vegyük Angliát.
1P Anglia személyisége mindenkinek tiszta, kötözködős, bunkó, mocskos szájú, sokszor utálatos, titokban barátokra vágyik, rossz főzés terén stb.
2P Anglia: pszichopata, Russia durvábbik változata, egy mániákus késes őrült, aki vigyorogva közelít feléd valami éles tárggyal és bizonygatja hogy nem fog fájni.. és remek szakács, legalábbis a Cuppycake-ja isteni~
Szóval a karaktereknek nem csak a külsejük, de a belsejük is más.
Lényegében tömören ennyi lenne.
A kép amit te mutattál az a Sweet Devil:3 a lényege ezeknek, hogy sokféle típusba ültetnek át karaktereket és kicsit változtatnak a jellemükön:3 szerepjátékokhoz ideális ^^ Ilyenek pölö: Police!Iggy, SweetDevil!Iggy, Angle!Iggy, Wizard!Iggy, Demon!Iggy :3 meg sorolhatnám még HEY GUYS YOU MUST SEE THIS!!BRITANNIA BEEEEAM!! :ünnep2:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 19:32:33 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #719 Dátum: 12 szep 28, 15:41:40 » |
|
Ígyesen átsiklottam felette, pedig visszaolvastam... Bocsi. De édi Iggy állatkája! Franciaország Ezio-t majmolja... Gilbert miért nincs benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|