Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #315 Dátum: 11 márc 13, 21:58:49 » |
|
A Naruto / Hetalia OP nagyon állat! A retardednessen meg besírtam. Mivel nemrég csatlakoztam eme animét néző emberek körébe, azt szeretném kérdezni, hogy hol olvassátok a mangát? Valamint, jelenleg a World Series hányadik epizódnál tart? (anime) És, egy Leni-chanhoz szóló kérdés: Az ott az aláírásodba, egy Prussia X Russia lenne?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #316 Dátum: 11 márc 14, 14:34:18 » |
|
Hát én a mangát csak úgy össze-vissza nézem a google-ba meg japánul Himaruya oldalán De magyarul még én se láttam -.- Hát én 39. részről hallottam Egy kis jókedv http://www.youtube.com/watch?v=_p2EhGw_yD0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #317 Dátum: 11 márc 14, 14:49:57 » |
|
A World Series-ből jelenleg 39 rész van lefordítva. A mangát nem tudom, azt nem olvasom^^" Hellus az a videó hatalmas Cx és egy magyar verzió: ahogy Furansu képes magát sajnálni az valami hihetetlen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 14, 14:52:52 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #318 Dátum: 11 márc 14, 23:45:40 » |
|
Zizi100: Öhm..nos....én hatalmas Hetalia Yaoi fangirl vagyok és ez a kedvenc yaoi párosom
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #319 Dátum: 11 márc 15, 21:07:18 » |
|
anyááám ez a videó nagyot ütött ez valami állati :'D na már énis valamit xd és ezzel búcsúzom jóccakát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 21:16:29 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #320 Dátum: 11 márc 15, 22:30:24 » |
|
Nekem vajon tetszene ez az anime?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 11 márc 15, 23:05:48 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
ModerátorAzt te döntöd el hogy tetszik-e vagy nem Szerintem nagyon jó anime, tele van poénokkal, meg ott van a történelmi háttér is amire épül rá. Hát csak annyit mondok hogy érdemes néhány részt megnézni belőle és eldönteni hogy tetszik-e vagy nem, és ha tetszik akkor folytasd Ezek hatalmas videók mondjuk a magyar hetalia paródiát már régóta ismerem de mindig meg tud mosolyogtatni (nem tudom hogy ez OFF de.. Valaki cosplaylni fog valakit az APH-ból Conon? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 09:46:43 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #322 Dátum: 11 márc 16, 14:28:36 » |
|
Hát Wesuto nem hiszem hogy off lenne mert ehhez az animéhez tartozik. De rám számíthatsz!! Én biztos beöltözök Prussiának és conra is megyek
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #323 Dátum: 11 márc 16, 14:52:46 » |
|
Scotland!!! kedvenc karakterem Csak kár hogy nincs benne az animében STM: Én első látásra beleszerettem, csak ajánlani tudom. az már rajtad múlik, hogy tetszik-e vagy sem
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 11 márc 16, 16:36:22 » |
|
Már ismerem a Magyar paródiát. Nagyon jó! Leni: Érdekes páros. Amúgy, most hogy belegondolok, bennem eddig egyetlen hentai vagy yaoi párosítás sem vetődött fel. Cosplay: Én nem tudnék senkinek se öltözni. STM: Ha szereted a komolytalanságosságot, akkor tetszeni fog neked. De, ahogy már írták: azt Te döntöd el, hogy tetszik-e vagy sem. Minden esetre, ha bepróbáltad kérlek írd meg, hogy mi a véleményed róla!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #325 Dátum: 11 márc 16, 17:38:59 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 17:44:43 írta Kallen »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #326 Dátum: 11 márc 16, 20:00:04 » |
|
lol ezek a videók nagyon nagyok STM: vágj bele, lesz ami lesz én függő lettem és Doitsu fan meg Swe fan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
andir13
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #327 Dátum: 11 márc 25, 21:37:36 » |
|
Szerintem tök jó.A poénokon jót röhögtem. Hetalia ball z-s video : http://www.youtube.com/watch?v=t5amqoOpSekAzok a vidik tényleg jók,de az egyiknél a kis amerika tényleg akkora,mint anglia csizmája?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 21:41:30 írta andir13 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #328 Dátum: 11 márc 27, 22:34:09 » |
|
Csak egy kérdés.. Valaki tudja hogy hol lehet letölteni a Paint in White-ot (mozifilm)?? Vagy legalább online nézni?? (angol is lehet) Választ várok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 11 márc 28, 08:18:24 » |
|
Online: http://www.animeavenue.net/hetalia-movie-%E2%80%93-paint-it-white/Nem tudom láttad -e mikor Fábry osztja Zsülike bejglijét, de ez a film, kb. olyan mint a bejgli. Kevés a töltelék, sok a tészta. (vagy inkább fordítva?) De, végül is szerethető. (Anglia meg Kimi Raikkönen imitátor lett ) Kallen videói megint jók. Chibi Amerika tényleg akkora mint Anglia csizmája.... Lassan majd én is kezdek linkelgetni, csak én nem tudok jó videókat találni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|