24 nov 22, 17:58:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133633 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #495 Dátum: 11 dec 27, 17:25:26 »

Dino ne nagyon szólogasson szerintem semmibe, Future arc alatt Daisy agyonvágta, aki a leggyengébb mare ring használó volt. Az évezred második legnagyobb bakija lenne, ha Dino bárkit is leverne egyedül az arc alatt.. (az első hely még mindig a Hibari vs Variának van fenntartva  Hümm-hümm).
Bár a legvalószínűbb szerintem is az, hogy Enmáék jönnek elégtételt venni a Varia-hoz, Hibari meg harcol egyet Dino-val. Csak kérdés, hogy bírja-e addig a köd gyűrű viselője..
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #496 Dátum: 11 dec 27, 19:43:27 »

Az ilyesmi alig számít bármit is KHR-ben.
Real Funeral Wreaths future arcban hat istennek volt felvezényelve, most meg ilyen Ken - Chisuka féléket nem tudtak leszedni se az előző körben, se most, amíg Colonello ki nem lőtte őket.
Ha Dino befut, ő is aprítani fog, mert sok olvasó lájkolja, és ez elég a mangakának. xD
De hasonló van Gammával is, a jövőben Torikabuto lekapta fél mp alatt, itt meg tovább bírja, mint Byakuran bármelyik őrzője. De még lehetne sorolni... de egy szó, mint száz, KHR-ben szvsz. sose volt egy stabil erőrendszer.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #497 Dátum: 11 dec 27, 20:32:29 »

Van benne valami, de azért Dino elég durván le van maradva a többiektől... ha valakit lever, az is egy Basil szintű személy lesz, remélem... valahogy hülyén jönne ki, ha egy Dino vs Squalo harcot a Bucking Horse nyerne.
Azért Kikyo mindenkire rá volt állva a mostani harc alatt, Zakurou meg 2 perc alatt kiesett a harcosok sorából. Gamma mondjuk még mindig leverhette volna őket, de mégsem tette... hát... ez van, azzal viszont egyetértek, hogy a mangaka kedvétől függ, hogy ki nyer egy harcot, ez viszont nekem nem nagyon tetszik...
Ééééés Yamamoto LEHET, hogy "túléli" a második harcát... ilyen is ritkán van, legtöbbször az első után félholtan fetreng a padlón...
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #498 Dátum: 11 dec 27, 21:38:36 »

Őszintén szólva én csak azt sajnálnám, ha Yuni csapata kiesne, mivel én neki drukkolok Nyelvesít
Ha nyernének Yuni maradna, és lenne esély YuniXTsunára, ami szerintem eddig a legösszeillőbb pár^^
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
renato
Vendég
« Válasz #499 Dátum: 12 jan 18, 20:28:20 »

Na ilyen epic jelenet talán még a One Piece-ben sem volt soha. Valami hihetetlenül király volt Reborn belépője, bár tőle mást nem is nagyon várhattunk Nevet Úgy fest, a második kieső Sawada Iemitsu csapata lesz Mosolyog
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #500 Dátum: 12 jan 18, 20:38:57 »

Ember, ez mennyire odab*szott  Ohh My God az állam leesett. csak tényleg reborn hozza le a meccset, és ne az legyen, h Tsunát segíti...
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #501 Dátum: 12 jan 19, 09:37:51 »

Hát azért a One Pieceben vannak epicebb momentumok, ne essünk túlzásba, ha lehet... :DD Amúgy elég jó kis fejezet volt, Byakuran kiesése egyértelmű volt, viszont Iemitsu Kenpachi stílusa(It's boring...) annyira nem tetszett. Reborn pedig egy fejezet alatt ki fogja zárni a versenyből a Colonello csapatot. :'D Viszont az epic ideghúzás lenne, ha jövő héten Hibariékra terelné a mangaka a történéseket.  ikszdé
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #502 Dátum: 12 jan 19, 10:28:32 »

Szerintem meg le fog járni a harci idő. Meglőni se lesz ideje senkit, mert Tsuna és az apja még meg fognak küzdeni. Ennek így kell lennie. Reményeim szerint a következő meccsen ( ha tényleg igazam lesz, és lezárul az időkorlát) 3 csapat fog egymás ellen harcolni, Tsuna, Varia, és Colonelo csapat.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #503 Dátum: 12 jan 19, 13:50:19 »

Azért ilyen epic belépőre nem emlékszek a One Piece-ből.. de ízlések és pofonok..

Igen, valószínűleg jövőhéten folytatjuk a Hibari vs Varia harcot, érdekelne, hogy a Colonnelo csapat, vagy a Fon csapat fog kiesni a harcból? Variát kötve hiszem, pláne úgy, hogy Xanxus is belépett a harcba. Elég nagy elfogultságra utalna, ha így is Hibari nyerne...
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #504 Dátum: 12 jan 19, 14:12:29 »

Igen ízlések és pofonok, de ez Epicebb a Chaosnál szvsz... ^^
http://www.mangareader.net/103-17409-16/one-piece/chapter-551.html
Mellesleg hülyén fogalmazol, mert epic jelenetet írtál elsőre nem pedig epic belépőt! kacsint De sebaj... Nyelvesít
Amúgy igen nagy elfogultság lenne, ha Hibari nyerne, de a sünikének a sokszorosításával pillanatok alatt széttörhetné a Boss Watchot...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #505 Dátum: 12 jan 19, 15:38:59 »

Pillanatnak is epic, belépőnek is, de tudom, rosszul aludnál, ha nem kötnél bele a hozzászólásomba Mosolyog
Mellesleg attól, hogy alapjába véve a KHR nem jobb a One Piece-nél, még nem kellene teljesen leírni minden egyes momentumát, ha lehet Mosolyog
Nem tudom, szerintem az, hogy pillanatok alatt ott termett a semmiből és megmentette Tsunát a totális vereségtől epicebb pillanat, mint a 800 éve beharangozott "elindult Shirohige a háborúba" cucc.
Hát ha anno Genkishi is szét tudta darabolni őket, Squalonak is illene, Xanxusnak pedig nagy gondot nem is kéne, hogy okozzanak. Valamint a Varia tagok nem fognak zsebre dugott kézzel állni, míg Hibari harcol, valószínűbb, hogy egy Enma elleni támadással széttörik az ő óráját, mint hogy ő kiügyeskedi a győzelmet Rollal.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #506 Dátum: 12 jan 19, 17:24:47 »

Megjött gman az ünneprontó, aki elmondja, hogy miért nem jött be neki a témának címet adó sorozat.
Figyelem, a most következő vélemény az anime első 150 része alapján jött létre!

Nekem eddig annyi jött le a történetből, hogy pár gyerek teljes mértékig céltalanul lézeng a maffiózóvá válás rögös útján csekélyke emberfeletti hatalommal, silány pokémonutánzatokkal (Ryohei kenguruja pl. komolyan irritált) és pár erős fegyverrel, amik a kinézetre olyanok, mint a játékok amiket a kínai piacon árulnak 200ft-ért. Ez utóbbi azért is zavar, mert nem szeretem, ha valaki egy tárgyból nyeri az ereje nagy részét.

A pozitívumok Hibari és Reborn, mert ők királyak.

Ha ezzel valakinek a lelkébe tapostam, akkor bocs, de valamiféle belső késztetést éreztem, hogy ezt leírjam. (Unatkoztam)
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 19, 17:43:47 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #507 Dátum: 12 jan 19, 17:44:38 »

Sajnos az anime a Fairy Tail-hez hasonlóan elég rossz sávban volt, így a véres jelenetek teljesen ki lettek szedve belőle.

Tsuna a családját és a befolyását terjeszti ki minden egyes arc során. Nem értem mi ebben a céltalanul bolyongás.

Ennyi erővel hívhatod a Naruto-t is silány pokémon utánzatnak, mivel abban is majdnem mindenkinek van valamilyen állata. Garyuu pedig szerintem a legkevesebbet szereplő állat Lambo bölényével holtversenyben.

Ezt a kétszáz forintos dolgot nem értem mire érted. Dobócsillagot és kardokat is kapni a kínai piacon, mégsem húzzák le ezért sem a Bleach-et, sem a Naruto-t. A különleges tárgyak (gyűrűk) szerepe pedig szerintem teljesen okés, mivel egy-egy gyűrű evolúció/széttörésen kívül semmi olyan szerepük sincs egy harc során, ami miatt mindig teljesen rájuk terelődne a figyelem. A mostani harcok során mondjuk már nem is nagyon hagyatkoznak rájuk páran (Colonello csapatban szerintem senki sem visel gyűrűt, ahogy a Uni csapatban sem és Reborn ujján sem látok egyet se.)
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #508 Dátum: 12 jan 19, 18:23:15 »

Nem akartam ebből vitát, csak gondoltam megosztom a véleményemet a témával kapcsolatban, mert ezért van a fórum.
De ha már így alakult, megvédem magam.

Tsuna egy olyan családot véd, akikkel a büdös életben nem ált volna szóba, ha Reborn nem hozza őket össze. Amúgy meg a társak megvédése nem cél, hanem kötelesség, cserébe azért, hogy segítenek elérni a célt, ami mi is?

Az idézéses dolog majdnem jogos, de van némi hangulatbeli különbség. Az idézések inkább társak, akiknek ugyanúgy a bizalmukba kell férkőzni, mint máskor egy társ esetében és nem csak biofegyverek. Meg jobban is néznek ki.

Gyűrű nélkül életéptelenek, mert azzal nyitják ki a dobozokat, amik szintén eszközök. Egy ninja erejének hány százalékát teszik ki a shurikenek, 3, 4 esetleg 5? A shinigamik kardja pedig a hatalmuk része, belőlük született.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #509 Dátum: 12 jan 19, 18:57:36 »

Nem vitatkoztunk, egyszerűen csak a véleményedre voltam kíváncsi az általam említett okokból. Most fogunk vitatkozni Nevet

Tévedsz. Tsuna életét körülölelte a Vongola (az apja a CEDEF vezetője, ami felér egy boss pozícióval, Giotto pedig az őse). Reborn tanítóként jött hozzá, ahogy azt a cím is mutatja.
A cél, hogy ne öljék meg a 10. Vongola jelöltet/ne borítsák fel a maffia világ jelenlegi egyensúlyát. Plusz a mangában az Arcobaleno átok feltörése.
Itt is rengeteg különbség van a személyiségek közt. Jirou és Kojirou például barátibb kapcsolatot ápolnak Yamamoto-val, mint Uri (nem a Geller) Gokudera-val. Hibaritól fél Roll, míg Nattsu ugyanolyan, mint a gazdája. Mukurou a közvetítő test Rokudo Vindicare-i cellájából. A másik kettő szerepe nagyon elhanyagolható.
Csak a Future saga-ban vannak boxok. Később az állatokat is gyűrű formájában kapják meg, majd Talbot összekapcsolja a két gyűrűt és nyaklánc, karperec, öv, gyűrű és további érdekes dolog születik belőlük. Ez pedig már sokkal megszokottabb (lásd: Senju Hashirama nyaklánca is nagy szerepet töltött be egy ideig).
Amúgy attól függ kit nézel. Ha Tentent, akkor a száz százalékát képzi a shuriken/egyéb eszköz az erejének. A kardforgatók kardjai is eszközök, Kisame erejének túlnyomó részét például a Samehada adja.
A Shinigamik kardja belük születik, a gyűrű pedig a testben lakozó lángot hozza a felszínre. Szóval a gyűrű nem ad erőt, csak közvetítő szerepet tölt be, ahogy Ichigo Getsuga Tenshou-jánál is a Zangetsu.

Mondjuk tökmindegy mit mondok, ha nem tetszik, akkor nincs az az isten, amiért tovább néznéd Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins