24 nov 22, 18:01:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133638 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #480 Dátum: 11 nov 16, 19:53:48 »

Lambo nem kos, hanem tehén. Később kicsit komolyabb lesz, Varia arc alatt nekem leesett tőle az állam Mosolyog
Csak hogy kicsit megnyugtassalak és felkészítselek: 18. részig lesz ez az alsógatyás őrület, nem az egész animében Nevet
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #481 Dátum: 11 nov 16, 19:56:59 »

Az jó mert rohadtul idegesített hogy mindenhova alsógatyába ment és senkit se zavart.Nevet
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #482 Dátum: 11 nov 16, 21:52:32 »

Tényleg amúgy a mangában mindig mondogatták,hogy perverz meg hasonlók a háta mögött amikor alsógatyában rohangált.
Ez az animéböl kimaradt vagy csak rosszul emlékszem.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Putir
Vendég
« Válasz #483 Dátum: 11 nov 16, 22:02:07 »

Itt is mondták bár nem tudom mangába mennyiszer ,de itt csak párszor mondták.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #484 Dátum: 11 nov 24, 21:43:10 »

Nem igazán értettem ezt a Yamamoto&Gokudera vs Hibarit... oké, hogy Reborn azt mondta, hogy örüljenek, hogy egy darabban visszatértek, de ezt a meccset olyan szinten le tudták volna hozni... pláne úgy, hogy Hibari eső alatt volt, Yamamoto pedig még nem kapcsolt VG-be...
Viszont a végén a számok nekem tetszettek. Gondoltam, hogy Rokudoék lesznek a legjobbak (eddig is kapta Mukuro a power up-okat, és még most is adott nekik Verde) és ennek örülök is, de jobban foglalkoztat a maradék harcosok száma. Tsunáéknál 6-ot ír (szóval meglett a 2 maradék óra tulajdonosa), Verdéék is többen lettek, mint voltak, Skullhoz tudjuk, hogy bekapcsolódtak a családtagok is, de Mammon érdekelne csak igazán... kiket tűr meg a csapatában Xanxus vajon? Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #485 Dátum: 11 nov 24, 21:58:00 »

Remélem Gokudera és Yamamoto legközelebb földbedöngölik Hibarit  Nevet
A számok érdekesek, kíváncsi vagyok hogy kik voltak azok akik kiestek Uni csapatából, azon röhögnék ha Gamma, Nosaru és Tasaru lennének és Byakuran emberei meg csak arra mentek hogy essenek ők ki ikszdé
Fran is megjött, úgy hogy a poénforás is garantált  Kúl
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #486 Dátum: 11 dec 05, 20:41:50 »

Na sikerült nekem is végig néznem ezt a 203 részes animét és a +1 ovát.
Nagyon érdekesnek találtam, az első 20 rész csak vicces volt, de a 20.tól már beindult a történet.
Mindig röhögtem azon, amikor Reborn fejbelőtte Tsunát és az elkezdett kisgatyában őrjöngeni, a kedvenc ilyenem: "Megtanítalak titeket a végső akaratommal!" ikszdé
A kedvenc arcom a Gyűrű konfliktus lett, ott ismertem meg a kedvenc szereplőmet is: Bellt a Variából Nevet
Nagyon tetszik maga a stílusa, a tecnikája, észjárása és a röhögése:" sisisisisi" ikszdé
Amúgy maga a Varia egy eléggé lökött banda. Erre példa amikor a jövőben Gokudera mondja hogy Squalo elbukott Zakuro ellen és erre az összes Varia tag elkezd örülni, ááá azon behaltam ikszdé
A Jövő arc is érdekes volt, szép hosszúra sikeredett a végén meg a FINAL BATTLE Byakuran ellen nagyon ütősre sikeredett.
Úgy látom még mindig megy mangában, jó lenne folytatnák animében is, mert nem nagyon vagyok az a mangás, de azért érdekelne a történet folytatása Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #487 Dátum: 11 dec 05, 21:25:20 »

Szerintem meg ritka szerencsétlen lett a Final Battle Mosolyog De ehhez már-már hozzászoktam...
Asszem jövőre kezdik újra az animét, remélem megkapja a késői időpontot, vér nélkül nem az igazi Nevet
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #488 Dátum: 11 dec 07, 22:41:10 »

Nah én is behoztam a lemaradásomat, ami a mangát illette.
Úgy tűnik a mangaka imádja az időre menő, szabályokra vívandó tornákat. Szó se róla, szerintem jól is vezeti a szálakat ezekben a részekben..pl a varia-arc volt a legjobb eddig szerintem és az is ilyesmi volt.
A legjobban az arcobalenoc 3 perces feloldós cucca tetszk eddig az egészben. Alig várom, hogy lássam Rebornt harc közben. Régi vágyam teljesülne.
Arról pedig, hogy az anime jövőre indul újra eddig még nem is hallottam. Örülök, hogy benéztem ide is, legalább boldogabb lesz az új évem Nevet
Végül pedig: csak én röhögtem szét az agyamat Mukuro ananászkalapos beállásán?xD
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #489 Dátum: 11 dec 27, 01:17:04 »

Úgy látom Hibarit lehet "halálra marják" ! :'D Remélem azért némi kárt tud okozni a Variának! ;P
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #490 Dátum: 11 dec 27, 03:20:03 »

Ott azért Fon még közbeszólhat...mindenesetre, remélem kiesnek, így meglenne az egyik a kettőből.

Ugyanakkor, bármennyire is nekik szurkolok, van egy olyan érzésem, hogy itt Yuniék is elvéreznek... ha Mukuróék kikapnának, nem lett volna értelme behozni az Irie + Spanner párost, mint későbbi ellenszert rájuk. Bár remélem, nincs igazam...
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #491 Dátum: 11 dec 27, 09:34:06 »

Fon sem ér sokat, ha Mammon is ott van. Vagy ha Xanxus úgy dönt, hogy átveszi a harcot, akkor már el is dőlt az egyik kieső személye.
Mukuro-t korai lenne kiejteni, Iemitsu-ékat meg hülyeség, mert 5 fejezettel ezelőtt még az ő vagányságán múlt, hogy Tsuna órája megmaradt. A Shimon család pedig most állt össze, bár igazából ők nem kaptak power up-ot, így sok újat nem tudnának mutatni. Ha lesz egy Julie harc, akkor már totál feleslegessé válik a szereplésük az arc során, Skull is hanyagolható karakter és az erejük is kimerül az eddig látottakban. Csak ugye őket senki sem támadja jelenleg...
Véleményem szerint a Uni és a Fon csapat fog kiesni. Az előbbi csak egy megérzés, de Hibari veresége nagyon a minimum, ha már csak arra gondolunk, hogy a Varia hogy szétkapta Enmát.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #492 Dátum: 11 dec 27, 14:09:58 »

Besírnék , ha Fon és Hibari lehozná a harcot csak azzal , hogy nem élethalál harcot vívnak , hanem szépen szétzúzzák a Varia óráit. Illetve Renato , én nagy elvárásokkal állok Fon irányába. Felnőtt alakjában majd fog alkotni szerintem. Mosolyog Skull viszont tényleg egy jelentéktelen loser , viszont ne felejtsük el a Shimon majdnem olyan erős , mint a Vongola. Mosolyog Ott is lehetnek fordulatok.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #493 Dátum: 11 dec 27, 14:36:13 »

Ha Fon-Hibari páros lehozza a harcot, akkor hivatalosan is kijelenthetjük, hogy megvan ki a mangaka kedvenc őrzője Nevet
Fonnal szemben én is, de Mammonnal szemben mégnagyobbak az elvárásaim. Elvégre az átok nélkül ő a világ legjobb illuzionistája, illene szépet produkálnia.

Amúgy szerintetek Arcobaleno alakjába képes lett volna Colonello erre a lövésre? (egy ismerősömmel kezdtünk el vitatkozni ezen, érdekel a véleményetek.)
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 27, 14:37:13 írta renato » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #494 Dátum: 11 dec 27, 17:14:13 »

Azon én is meglepődtem, hogy Enmáékat nem támadja senki. Bár, valószínűleg ők is a hotelba fognak berobbanni. És mindebbe még Dino is beleszólhat. Érdekes menet lesz az ottani is.

Colonellot szerintem a méretei gátolták volna, egy baba testével nehéz lenne egy akkora fegyvert megfelelően kezelni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins