24 nov 22, 13:24:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133466 alkalommal)
0 Felhasználó és 56 vendég van a témában
P4ndora
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #465 Dátum: 11 nov 04, 19:03:01 »

Iemitsu tényleg nagyon erős, bár nem hinném hogy Tsuna kiesett volna, rengetegszer állt már fel hasonló nagy támadások után is... na meg szerintem se Rebornékkal végezne először a cedef.

Nem hinném, hogy a többi örző leáll harcolni Hibarival, szerintem kövi fejezetben megjelenik Dino, a többi meg megy segíteni Tsunának ^^
Jó lenne ha Fon nem csak Hibarit kérte meg, hanem Kawahirát is =) nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kiváncsi vagyok mire képes, (még mindig úgy gondolom hogy ő a 3. illuzionista aki át képes verni Vindice-t)... bár más kérdés, vajon a jelenben is van már Hell Ringje?

hát én nagyon remélem hogy valaki megszabadul az átoktól, ha úgy lesz akkor én Colonnello/Lal-ra tippelnék... a vaskalaposat szerintem kb. egyértelmű hogy valahogy le kell verniük, sajnos.

+jól jönne már végre egy Hibari vs Mukuro harc ahol mind2 teljes erőből küzd ^^
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #466 Dátum: 11 nov 04, 19:29:06 »

Hát ha valaki valahogy meg is szabadul az átoktól, akkor az szerintem Yuni lesz. Lal sose bocsájtaná meg Colonelonak ha feláldozná a saját esélyét miatta, már így is bűntudata van az egész miatt, nemhogy ha még ezekután megint Colonelo szívna. Amúgyis a nap Arcobaleno szegény szív legjobban, szerencsétlen Gammáról nem is beszélve, aki előbbutóbb úgyis megint meghalna Yunival.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #467 Dátum: 11 nov 10, 18:29:21 »

Ez érdekes fejlemények. Ezek szerint esélyes , hogy majd láthatjuk későbbiekben Rebornt is végre komolyan harcolni?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #468 Dátum: 11 nov 10, 19:20:31 »

Ha látjuk, akkor is a vaskalapos ellen lesz. Gondolom most Skull odamegy, szerencsétlenkedik egy sort, majd megjelenik a Shimon család a karórákkal, és visszavonul a Varia.
Ryouhei kiírása hihetetlen szánalmas volt. Viszont jobb, mintha Yamamotoval tették volna ezt.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #469 Dátum: 11 nov 10, 19:36:39 »

Úgy tűnik Ryoheinek nem sok pozitív élménye van mostanában, állandóan agyon verik, most meg ilyen hamar kiesik. Nem csoda hogy nincs a népszerű tagok között, bár én bírom. Fran 4. helye durva mert asszem legutóbb 10 vagy 11. volt úgy hogy ha előveszik akkor akár legközelebb már dobogós is lehet. Nevet Hibari viszont annyira de annyira idegesítő számomra mintha csak a KHR Sasukeja lenne. Mindig a komolyabb harcokat megnyeri és nem szokása a vereség. Ezért lenne első? Tsuna se érdemelné meg az előkelő helyezését ha nem lenne főszereplő. Lényegtelen.

A fejezet nagyon jó volt. Kiváncsi vagyok, hogy Skull vagy a Shimon család kergeti-e el a Variat, és remélem Hibarit végre agyonverik és végre abbahagyja a idegesítő "bite you to death" dumáját.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #470 Dátum: 11 nov 10, 20:03:15 »

Hibari jelleme miatt kedvelt karakter , nem pedig azért , mert "folyton" nyer. Nekem is kedvencem , és nálam a második helyen Gokudera van. ^^
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #471 Dátum: 11 nov 10, 20:10:09 »

Ez gyáva húzás volt. Előjön azzal, hogy az árulása annak köszönhető, hogy le akarja őket verni, erre ilyen módszerhez folyamodik... ez szégyenletes szerintem...
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #472 Dátum: 11 nov 10, 20:32:31 »

Hibari nem Kenpachi. Az ellenfeled gyengepontját kell támadni . Ez nem gyávaság , hanem használja az eszét.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #473 Dátum: 11 nov 10, 20:37:14 »

Biztos én vagyok a hülye, de ezzel marhára nem verte meg Ryouheit, egyszerűen csak kizárta a harcból. Ez olyan, mintha a taxi sofőr bezárná az összes ajtót a kocsin, majd várná a kuncsaftokat.
Ja és eddig akárkinek mondta, hogy "halálra marlak", azt bizony összeverte. Nem egy Kenpachi, de nem is ilyen ember volt. Ez egy gyáva húzás, akárhogy nézzük.
Naplózva
Kensei
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #474 Dátum: 11 nov 10, 21:21:31 »

Hát lehet gyáva, de ugyanakkor elég okos húzás is. Még a "nagy" Hibarinak is sok lenne egyszerre három őrzővel küzdeni. Az az érzésem, hogy ezzel a lépéssel Hibarit akarja kihozni végül győztesnek az író. Ne legyen igazam.

Örülök, hogy Mukuro ilyen előkelő helyen végzet, de Yamamotot előrébb vártam volna.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #475 Dátum: 11 nov 11, 21:58:55 »

1. Biztos én vagyok a hülye, de ezzel marhára nem verte meg Ryouheit, egyszerűen csak kizárta a harcból. Ez olyan, mintha a taxi sofőr bezárná az összes ajtót a kocsin, majd várná a kuncsaftokat.
2. Ja és eddig akárkinek mondta, hogy "halálra marlak", azt bizony összeverte.
3. Nem egy Kenpachi, de nem is ilyen ember volt. Ez egy gyáva húzás, akárhogy nézzük.

1. Példád eléggé rossz , nem klaffol az esethez. Tegyük fel , hogy előtted egy ajtó. Mit csinálsz? Lenyomod a kilincset , vagy berúgod? Hibari a kilincset választotta. Mosolyog
2. Mukuro... Ennyivel vége is ennek az állításodnak...
3. Sokakban más értelmet nyer a gyávaság fogalma. Ez van , sprite.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #476 Dátum: 11 nov 11, 22:27:06 »

1. A tiéd is rossz. Ezzel kizárta Ryouheit a játékból, ami nem is a kilincs, és nem is a berúgás. Igazából nem tudom mihez hasonlítani, mert a taxis se jó.. a lényeg, hogy ellent mond egymásnak az, ami a száját elhagyja, és amit tesz.
2. Meg Future arc alatt a 300 vagy mennyi Melone bázisról támadó katona, meg Tsunát is összeverte (még ha nem is komolyan), Gola Mosca karját is kiszaggatta, és még nincs vége az állításomnak.
3. Ha valaki ilyen módon "elmenekül" a harctól, az szerintem gyáva. Ennyi erővel állhatna annyiból is az egész háború, hogy Iemitsu körbemegy és lepöccinti a Boss-ok óráját. Mégsem teszi, mert harcolni akart Tsunával. Hibari állítólag az egész Reborn csapattal harcolni akar, mégsem ezt teszi.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #477 Dátum: 11 nov 12, 12:50:14 »

1. Nagyon primitív példát hoztam , de ezt se sikerült megérteni. Egy harcot két módon nyerhetsz meg. Ésszel vagy erővel. Egy ajtón benyithatsz , vagy berúghatod. Azzal , hogy kizárta Ryoheit a játékból okosan nyert. Goku se volt gyáva , mert Tient kiütötte a ringből ahelyett , hogy a ringen belül harcolt volna ájulásig. Nem gondoltam volna , hogy mindent a szádba kell rágni.
2. Olvasod , hogy mit írok és tudod , hogy te mit írsz? Kérj telefonos segítséget ezzel kapcsolatban.
3. Elmenekül? Észszerűen beosztja az erejét. Ryoheit felesleges püffölnie , mert neki a legnagyobb az állóképessége az ellenfelek közül jelenleg. Ja , vagy fárassza ki magát , hogy a 3. ember leverje? Logikus , csak tudod egy háborúban a győzelem a fontos és nem a részvét.

Viszont nagy lcsalódás az , hogy Fong mellé szegődött , ezzel a mangaka asszonyság fittyet hányt Hibari "nem csoportosulok" image-ére. Logikus volt , hogy ha valakihez megy , az Fong lesz , de ettől függetlenül jobban tetszett volna ha a háttérből figyeli meg a harcokat...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #478 Dátum: 11 nov 12, 13:12:02 »

1. A HALÁLRA marlak dumába benne van a "halál" szó is, amit vagy csapdaállítással (ÉSSZERŰEN csapdát állít), vagy az agyonpüföléssel érhet el. Ritkán hal bele valaki abba, hogy széttörik a kezén lévő óra. Persze nem kell megölnie senkit, de egy ilyen duma után illene legalább elpüfölnie az ellenfelét...
Tienshinhan-os példánál jobbat fel se hozhattál volna... nem elég, hogy nem bírtak mozogni a harc után annyira SZÉTVERTÉK EGYMÁST, de még Goku vesztett is.

2. Feleznék inkább, mivel Hibari még mindig agyonverte a Melone bázis 300 katonáját, Spade-t is szétverte, Tsunát is agyonvágta párszor, és még sorolhatnám.. fejtsd ki mi a problémád, mert még mindig nem értem, hogy Mukuron kívül miért nem vert össze szerinted senkit Hibari...
Amennyiben arra gondolsz, hogy Mukurot nem verte el, csak annyit tudok rá mondani, hogy kijelentette a mangaka, hogy mióta kijött Rokudou a Vindicare-ből Hibari folyamatosan vele harcol. Gondolom annyira kiegyenlített ez a harc, hogy nem BÍRJA Hibari elverni az ellenfelét... de Rokudou Mukuro arc alatt szépen elpüfölte, szóval még ez az állításod is megbukott...

3. Azért annyira istenségként van emlegetve a "legerősebb" guardian, hogy abból a háromból kettőt minimum agyon kellett volna vernie a legkisebb nehézségek nélkül is... Ryouheit felesleges püfölnie, ez igaz, mert át is szúrhatja, amit egy Maximum Sunshine Counterattack követne, amit másodjára is ki tudna kerülni... vagy ha nagyon akarja ott a sünije, azzal is megtámadhatja őket nyugodtan. Vagy ez már luxus? Ez túl sok erőt vesz igénybe? Meghasad a szíve a sérült Ryouheit látva? Vagy miért nem kivitelezhető ez? A Ryouhei-Gokudera duót minden erőfeszítés nélkül kéne laposra vernie az állítólagos ereje szerint... sőt, ha Yamamoto nem használja az Atacco di Squalot, neki sincs sok esélye ellene...
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 12, 13:15:01 írta renato » Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #479 Dátum: 11 nov 16, 18:59:00 »

Most kezdtem el nézni ezt az animét még csak a 6. résznél tartok ,de tetszik az anime.
Szereplők közül az a kis kos féleség ami rebornak a "riválisa" az marha nagy meg persze reborn is.Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins