verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #240 Dátum: 09 okt 26, 22:07:05 » |
|
azt hiszem a mostani manga spoilerektől lassan felrobban a fejem *.* SPOILER: szóóóval állítólag jön Fran ééés az egész TYL Kokuyo *____* meg szó volt valmiféle másik személy szökéséről is ghost kihozatalánál (Mukuro! *__*) ésésésésésésés.... Mukuro *___* ésés Mukuro *__* oké befejeztem
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 09 okt 31, 12:18:42 » |
|
ahh szegény Mukuro 10 év egy víztartályban o.O ahhremélem azért mikor vége a TYL-nek a sorozatnak azé nem lesz vége nem akarom hogy vége legyen.
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #242 Dátum: 09 okt 31, 19:54:14 » |
|
Én elképzelhetőnek tartom,hogy a TYL-el befejeződik a sorozat...több bőrt már nem nagyon húzhatnak le róla sztem Bár a folytatás mellett én még pár movie-ban is reménykedem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #243 Dátum: 09 okt 31, 20:26:21 » |
|
hmm én azon a véleményen vagyok, hogy folytatniuk kell... ha azt vesszük, hogy a fanbázis hogy növekedett(és még mindig nő) az évek során... én egy 400 éves visszaugrásban reménykedek *__* SPOILER: ha már a mangában elkezdtük megismerni Giotto embereit *__* és még az arcobaleno történet teljes tisztázását is várom Amanotól *__* meg bármi egyebet amit kitalál :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 09 nov 01, 06:47:42 » |
|
nos igen.elvileg úgy volt hogy abban a "fillerben" derül ki...vagy nem?hát mindegy...mindenesetre én is szeretném hallani a teljes sztorit hisz eddig csak 1-2 részlet volt
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #245 Dátum: 09 nov 01, 09:50:05 » |
|
gondolom végül azért nem derült ki csak egy két dolog mert a mangaka nem akarta az animében "fillerek közt" kiadni a kezéből az egyik igen érdekes melléksztoriját a történetnek :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #247 Dátum: 09 nov 01, 23:22:40 » |
|
Az új rész...Ryohei kicsit édes volt, mikor meglátta a jövőbeli barátnőjét a képen xD Hatalmasat szakadtam rajta xD Utána meg a szokottnál is erősebb EXTREME-szindróma xD Azért kiváncsi lennék, ki a szerencsés lány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 09 nov 02, 13:05:18 » |
|
ha jól tudom Kurokawa Hana
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #249 Dátum: 09 nov 02, 16:23:10 » |
|
HEEEEEHHH??? Jesszusom...na ezt lehet nem kellett volna most megtudnom... *mély depresszióba esik* Bár ha belegondolok,van a dologban logika...Hanánál is láttunk már egy képet,amin egy pasival van,Ryoheinél egyet amin meg egy csajjal van..egybe vág..de akkoris júúúj milyen már ez xD *fejét a falba csapkodja*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #250 Dátum: 09 nov 02, 17:14:06 » |
|
ezek egyelőre csak találgatások szal nem biztos, hogy Hana az de elég valószínű ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #252 Dátum: 09 nov 08, 19:42:30 » |
|
júúúj Anyu nagyon büszke az ő kicsijére *___* de én ajánlani tudom az animét is igaz a mangát nem olvasom,de biztos az is elég jó xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysha
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 09 nov 09, 09:55:04 » |
|
Én még Júniusban kezdtem el ezt a sorozatot. Az eleje nem tetszett, sőt eléggé elhúztam, és olyan szeptember körül értem el a 19. epizódot és onnantól megtetszett.
Én még csak a 65. epizódig láttam, mivel csak eddig van Magyar felirat. * 11 év német... powaa -_-; *
Szóval túl vagyok a Varia harcokon.
------> SPAMMER (Varia harcok... Olvashatod ha láttad):
Ami elég fura volt, mert a vége felé kiderült hogy Xanxus nem lehet Vongola. Mondjuk ez nem is csoda, meg kicsit sejtettem mikor kiderült hogy nem a 9. gyereke. x'D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Amúgy MO-n még nem elég ismert a sorozat, így elég nehézkes beszélni róla fórumokon, mivel sokan nem is ismerik. Úgy érzem most kezd ismerté válni. Igaz ennek félig örülök, félig pedig nem. <------
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shirosaki
Újonc
Nem elérhető
Overdo it!
|
|
« Válasz #254 Dátum: 09 nov 09, 13:35:16 » |
|
Az elején nem tetszett sőt még most se a favorite sorozatom mert a poénok elég sablonosak és egy idő után már sztem idegesítőek (Lambo...) a másik meg hogy minden részt elhúznak már nem is nézném ha nem tudnám hogy jó részek lesznek majd egyszer... meg mindig csak edzés aztán pár rész harc megint edzés anyám... 158. résznél tartok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|