24 nov 27, 14:01:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 517 518 [519] 520 521 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745031 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7770 Dátum: 13 márc 27, 23:07:48 »

Én általában azt a módszert használom ,hogy a legjobb lwket (itt mind3 at) a fejleszteni kívánt ninjára rakom.
A technika jouninoknál nagyon hasznos , nézd csak meg itachimat ez a 3. napja a csapatomban és már egyik ütőemberemmé növi ki magát.
Kagénél is hasonlot szoktam használni ,esetleg ha gyorsan akarom növelni a szintjét 1 jounint kiveszek elöle.
Ezen technika mellé még jól kell kiválasztani mondjuk arena ellenfeleket: ha jóval alattad van nem jutnak el jouninig kageig vagy ha mégis kevés az exp , ha feletted lévőt választasz ,akkor jó esélyed van ,hogy a fejlesztendöd nem tud ölni . Szemény szerint én ugy szoktam választani ,hogy az én arena exp-m 80% ával rendelkezőket hívom leggyakrabban (lehet nem mindig győzők ,de az exp is jön és gyakran kap ölést is)
A te módszered mondjuk ugy tudnám elképzelni ,hogy ugy felviszed 3 as ra kb mielött menne arenaba, hogy kicsit jobb esélye legyen.

Nah már megint tudtam egy egyszerű 1 soros válasz helyett komplett élettörténetet írnom . Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 27, 23:09:32 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7771 Dátum: 13 márc 27, 23:25:56 »

Rendben köszi kipróbáIom. 3 Iw? Vagy neked esett küIön?
No ez eddig gyors voIt. A 3. országot kivittem a Naruto csapattaI, már csak Hidan és Kakuu van hára a főcsapatnak. De, hogy Tejbedara ekkora troII Iegyen?
A 3 Genin simán Ieviszi Kaki éIetének kb háromnegyedét ezután Tejbedara benyom egy 30-as sebzést. De ezt többször egymás után úgy, hogy az egynéhány reroIIos is voIt.  smirksweat

Szerk, a 3. ország kivégezve.ikszdé

4. ország a kristályig jutva.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 28, 05:55:06 írta Shiro » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7772 Dátum: 13 márc 28, 09:11:21 »

Naru team még mindig lelassit :/ (már csak Kisamet kéne leütnie) Közbe gondolkoztam,hogy melyik FNJ lenne a legjobb és FNJ Deidara mellett döntöttem (s mivel Earth country lesz az utolso nálam,igy talán még könnyebb lesz nála a dolgom, mivel Dei föld elemű) .
Viszont még mindig vacillálok 2 kage közül ((új)Gaara vs Chiyo) ,csak azt nem tudom,melyiket érné meg jobban :
(Haku-FNGIta-FNGOro-) FNJDei-Zabuza-Chiyo/Gaara (Niibi,majd SD) combo.
Stat növekedés szempontjábol talán Gaara (meg olcsobb is) , viszont Chiyonak jobbak az AB-jai.

Szerk.: Megvan 4.country is Nevet Irány 5. (s egyben utolso) country .
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 28, 09:34:23 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7773 Dátum: 13 márc 28, 09:45:50 »

Grat, amugy én is azon töprengek amin te, új Gaara 0,7-el kap több ninnjutsut szintenéknt, az 40 szint után már 28 ninjutsu a javára, plusz eleve 12-vel többel indul, így ha a 400-as AB-okat nézzük el is tűnik chiío ninjutsu előnye, sőt Gaara összességében staminában is jobb. Tai-ban jobb chiyo egy kicsivel, de az sztem nem sokat számít, viszont chiyo sokkal jobb SEAL-ben, ezért hiába sokkal jobb csakrában Gaara, én maradok sztem chiyo mellett, mégha gyüjteni is kell hozzá ryot, szóval csak hajszállal a seal miatt tartom jobbnak chiyot.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7774 Dátum: 13 márc 28, 16:17:52 »

Gondoltam bepróbálkozok 4. országban, hátha alapon. Erre első nekifutásra eljutottam Sasori-ig, csak ő állított meg. Vagyis igazából a WE hiánya állított meg Mosolyog. Amint újratölt ezzel is kész leszek.
Az utolsó ország nagyon könnyű lesz, mivel tüzet hagytam meg, full víz team-el és gonosz kis halakkal karöltve. Utána már csak 5 kattintás, hogy beverjem az FNJ-ket is. Illetve 6, mert kell a Nibi.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7775 Dátum: 13 márc 28, 17:00:39 »

Végigmentem én is 4. countryn . Ma és holnap ryo gyűjtés lesz új kage ra és új temp sum ra.
FNJ nek kb fele életét tudom levenni ,szóval ez még kicsit odébb van.
5. countryt passzív elemmel fogom kivinni , ugy is sok ryo kell 4-800 as AB-okra.
5. country után pont 0 chakrám lesz a teamemben : kage helyett új gaara és Nibi lesz.
Remélem mire eljutok odáig lesz elég pénzem mindenre.

Grat mindkinek a gold ranghoz.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7776 Dátum: 13 márc 28, 18:39:53 »

Kösz Verbatimo, neked is grat hozzá ! Érdekes, ma alig kaptam kihívást, gondolom a ranglépés miatt ,de sztem holnap több lesz. Kéne a ryot gyűjteni az biztos, kellett vegyek temp kage gaara-nak egy fsp-t, hogy nibit nagynehezen le tudjam nyomni,  de sikerült, megvéve, csak nincs ryo a felezésre, így holnaptól fér csak be a csapatba, mivel piranhákat nem adom el az FNJ-k ütéséhez kellenek majd Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7777 Dátum: 13 márc 28, 19:32:13 »

Ezért kell a végére hagyni a starter genin átváltoztatását. Én mindig csak akkor csinálom meg, amikor már mindenki bent van.
Semmit nem vesztek vele, ugyanúgy erős lesz a TM. Annyi a különbség, hogy gyorsabban haladok a WM-on, meg ugye többet nyerek -> több ryo, gyorsabban fejlődik a summon.

Illetve azért jó még ez a megoldás, mert mi van akkor, ha elszámoltam magam mondjuk 1 CH-val? Rakjak be gyengébb jounin-t vagy kage-t? Én azt mondom, hogy inkább a starter genin maradjon gyenge.
Ha a végén derül ki az elszámolás, akkor szívás, ha már át van változtatva.

Már én is aranyrangon vagyok. Addig nem is próbálkozok Nibi-vel, ameddig nincs meg az FNJ, illetve a 400-as ab-ok. Ugyanis, ha megvan a Nibi, akkor késztetést érzek, hogy rakjam be.
Ha berakom, akkor sokkal nehezebb lesz megcsinálni az utolsó országot és megszerezni az FNJ-t. Sokkal többet ad az elem. adv., mint mondjuk 9-12 nin.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7778 Dátum: 13 márc 28, 21:13:34 »

Azt hiszem, döntöttem a kagét illetöen ,  és Gaarat fogom megvenni,kiváncsi vagyok mit is tud Nyelvesít  A Niibit meg majd késöbb. Kage megvétele után mind1iknek megvenni a 400as AB-okat ...  hát  nem egy olcsó mulatság az tuti :/
Össz. kb 2-2,5k ryo kell majd, s lehet én is csak FNJ megvétele után veszem meg Niibit.
500+ ryom van, s hogy egyböl tudjak is majd ch-felezni,ezért még várok mig össze nem jön az 1215ryo.
Azt sztem amint megvan kage + kb 4-500ryo ,elemváltást csinálok és végigrohanok utolso countryn is.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7779 Dátum: 13 márc 28, 21:24:16 »

A kevesebb kihívás valószínű azért van (volt) ,mert még most is csak 90 arany rangú van . Bár nem tudom hogy a többi ember hogy van ,de nekem nem volt sok kedvem ezüst rangról arany ranguakat támadni. Szóval holnap-holnapután már szép számmal fogunk kapni.
Lol, hülyeségből nyomtam 5. country ra 1 próbát és passzív elemekkel is levertem az elsőt ikszdé (bezzeg ha fullra ütném az elemét 5.re jött volna össze)

Amugy laci igazad van TM ügyben , csak én ugy vok vele mint te Nibivel (ha látom ,hogy lehet nem tudok neki ellenállni).

Kb ugy számoltam ,hogy mire le tudom 5. countryt ütni (passziv elemmel) addigra összejön új kage , temp summra a pénz .(az már csak + lenne ha 1-2 400 as AB ra is összejönne,mondjuk a 2 itachimnak)

Véletlen ,de észrevettem valami egészen vicceset a végleges csapatomban
Gaara - Naga - Ita - Ita - Naga - Gaara - SD
Enyhén szólva ilyesztő ,hogy hogyan tudtam totál randomban válogatva szimmetrikus csapatot tervezni ikszdé
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7780 Dátum: 13 márc 29, 07:43:39 »

nah azért a szerencse néha mellém is állhat biza!

0,06-os, nulladikra 0,12-es LW, volt 25 IF-em a mullwad clawból...
Már csak staminás 400-as ab kell hozzá orónak, és még jó is lehet... ez az epic lsnin taktika, amikor már mínuszba meg a taijutsud XĐlol
mondjuk csak ma reggel lett meg a rang tegnap nem volt szerencsém, summon bentvan, egy tűz elemű FNG-t már sikerült elvernem, megálltam kicsit fire contryba, majd maholnap haladok... és lehet a hétvégén FNJ-m! ha minden szerencsésen alakul...
eddig a legújabb FNJ blokkból csak Kiba és Csőgyúró lett kiszedve...
innen üzenem az összes event játékosnak, hogy Shikamarut kerüljétek el, majd pár nap múlva megyek érte!
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 08:03:48 írta grandpa666 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7781 Dátum: 13 márc 29, 11:07:26 »

Grat az lw-hez grandpa Mosolyog  Bár nagyon jó FNJ shikamaru, de én Torunet céloztam be, mert a 800-as AB-ja tetszik , bár lehet hogy shikamarué jobb, de én úgy nézem, hogy ha majd egyszer mégis lesz egy camper csapatom akkor oda a summon valoszinüleg a Salamander lesz, és az 100-as szinten ugyis ad 100 rerollt ikszdé  ..... És Torunét csípem az anime-ben (persze shika is az egyik kedvencem)
5. országban Itachi megakasztott pedig szinte a teljes team üti az elemét, de nagy a resistje, így szinte semmit bónuszt nem kapok sebzésben.  
szerk: 5.ország kész, de FNJ-hez még sokat kell fejlődnöm, esélytelen vagyok, próbálok lw-zni továbbra is.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 11:32:56 írta bandee_26 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7782 Dátum: 13 márc 29, 11:18:45 »

EIső Iw-ként én is vaIami hasonIót szereztem az imént.

Nem tudom, ez a stamina csökkentés kicsit nem tetszik rajta, vagy nem annyira hátrányos?

S ami a fontosabb. Megvan a 4. ország s veIe együtt az arany medáI. Így már aszem csak 1 nappaI vagyok mögöttetek.

megj: Menyus egy kicsit necces voIt, mert hiába vaIa fire eIement a water resistje miatt szinte eséIyteIen vot eIIene az eIemi sebzés.

No és akkor kóIduIhatok a 400-as ab-okért. (még jó, hogy nem vettem feIesegesen a 200-asokbóI)  ikszdé

FNJ Menyusnak már kb úgy az éIete 2/3-át Ie tudom venni. Hamarost ő is megIesz.  ikszdé

Az utolsó ország nagyon könnyű lesz, mivel tüzet hagytam meg, full víz team-el és gonosz kis halakkal karöltve. Utána
Gihihi, Menyus eIIen nem sok bónuszt ad Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 29, 11:38:58 írta Shiro » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7783 Dátum: 13 márc 29, 15:17:52 »

WTF? o.O Menyus? Nevet
Az konkrétan ki is akar lenni? Kicsit fáradt vagyok a hasonlataidhoz/lefordításaidhoz, ezért erre most nem tudtam rájönni Mosolyog
Úgy döntöttem, most elég 2db 400-as és inkább a nagyira gyűjtök. Ha minden jól megy, akkor holnapra már bent is lehet. Kell még 300ryo ahhoz, hogy megtudjam venni és 600 a felezéséhez.
Megvárom a következő energy áradatot és nekiugrok utolsó országnak. Ha minden igaz, akkor már ki tudom vinni.

Így utoljára grat mindenkinek az LW-khez. A rókánál is legyen ilyen szerencsétek kacsint
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7784 Dátum: 13 márc 29, 16:19:32 »

Az Itachi név jelentése: Menyét kacsint És ugye Itachi barátunk elemtelen, szóval ellene a piranhák semmit nem fognak érni. Amúgy őszintén megmondom én sokkal jobban kedvelem Nibit, mint a piranhákat, de ez már csak személyes preferencia kérdése ugye.

Amúgy ha eventen nem is haladok túl jól (lusta vagyok Nyelvesít), de fő csapattal van kis fejlődés, sikerült megcsinálnom FM Karakurát ^__^ Így már csak 2 sloton van ideiglenes ninja.. Gaara helyére jön majd Nagato, Nibi helyére pedig a Spirit Dragon. Bár valószínűsítem, hogy az Akatsuki Temple nem épp egy hónap lesz..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 517 518 [519] 520 521 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins